HOROSCOP 8 iulie. Zodiile, în stare de alertă. Nu-şi imaginau că se poate întâmpla asta

Venus din Leu face azi un careu tensionat cu Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte azi de surprize deloc plăcute, care le scot din zona de confort.

23622 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 iulie. Zodiile, în stare de alertă. Nu-şi imaginau că se poate întâmpla asta

HOROSCOP 8 iulie 2021

HOROSCOP 8 iulie - Berbec

Tentaţiile sunt astăzi la tot pasul şi s-ar putea să îţi fie destul de greu să le rezişti. De dragul bugetului tău, ar trebui să ai însă grijă, mai ales dacă ai planuri mari pentru sfârşitul de săptămână care vine. Aşadar, poate că nu ar strica să pui în aşteptare unele hobby-uri, să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În plan financiar, stai relativ bine, dar nu ar trebui să te culci pe-o ureche şi să exagere. În cazul în care eşti invitat(ă) la o onomastică, o zi de naştere sau alt eveniment, mizează pe ceva util.

HOROSCOP 8 iulie - Taur

Se arată azi o zi în care nu prea eşti în apele tale. Ceva din comportamentul celor din familie sau din discursul lor riscă să te enerveze la culme, deşi nu eşti, în mod normal, genul pe persoană care îşi pierde prea uşor cumpătul. Încearcă să vezi de ce anume te afectează atât de tare, căci s-ar putea ca acest lucru să spună ceva despre tine şi despre starea ta din această perioadă. De asemenea, comunicarea ajută mereu în astfel de cazuri, căci îi ajută pe ceilalţi să-şi recalibreze comportamentul atunci când le este greu să-şi dea seama ce-au făcut.

HOROSCOP 8 iulie - Gemeni

Se întrevede astăzi o zi în care trebuie să ai mai multă grijă la informaţiile cu care intri în contact. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ele s-ar putea să fie greşite în mod deliberat, pentru a-i/le induce în eroare, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie doar eronate, fără vreo intenţie maliţioasă ascunsă în spatele unui zâmbet frumos. Oricare ar fi situaţia, cert este că mai bine te bazezi pe tine şi pe cercetările făcute de tine. S-ar putea să ajute şi dacă ceri o părere din partea unei persoane apropiate dar obiective contextului.

HOROSCOP 8 iulie - Rac

Nu se recomandă astăzi să îţi iei angajamente financiare pe termen lung. Este vorba, mai exact, despre planuri de viitor sau proiecte pe termen lung, indiferent dacă tu eşti cel(a) care le coordonează sau doar eşti implicat(ă) în ele. S-ar putea să nu fi detectat nişte riscuri la care rişti să te expui, iar acest lucru poate conduce la unele probleme pe care nu le-ai luat în calcul şi pentru care nu eşti neapărat pregătit(ă). Aşadar, poate că ar fi mai bine să îţi iei un timp de gândire, să vezi dacă este o idee bună ce vrei să faci.

HOROSCOP 8 iulie - Leu

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi superiori ori în raport cu o figură de autoritate din familie. Pare că aveţi idei diferite în legătură cu nişte teme importante din această perioadă sau poate că nu te simţi bine să pui în aplicare anumite lucruri pe care ţi le-au solicitat. Aşadar, s-a creat un context din care poţi ieşi fără conflict doar dacă dai dovadă din plin de tact şi diplomaţie. În caz contrar, s-ar putea ca relaţia voastră să sufere foarte tare şi să fie nevoie de mult timp până când îşi revine la ce era înainte.

HOROSCOP 8 iulie - Fecioară

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi şi este greu de spus dacă acest lucru se datorează unor supărări care au apărut astăzi ori faptului că ai acumulat stres şi oboseală în ultima perioadă şi nu ai reuşit să te debarasezi de ele. Oricare ar fi stiuaţia, cert este că situaţia riscă să se complice şi mai mult dacă nu eşti selectiv(ă) cu mediile cu care iei contact astăzi. Îţi va prinde bine dacă limitezi la maximum timpul petrecut cu persoane care te vampirizează energetic şi dacă stai mai mult în compania celor care te molipsesc cu buna lor dispoziţie.

HOROSCOP 8 iulie - Balanţă

Se întrevede azi o zi în care apar probleme la nivelul unui proiect, al unei prietenii sau care privesc relaţia de cuplu. Poate că simţeai de mai multă vreme că se întâmplă ceva, dar abia acum vezi adevărata magnitudine a situaţiei cu care te confrunţi. Aşadar, este nevoie să iei măsuri urgente pentru ca lucrurile să revină la normalitate. În cazul în care problemele apar în raport cu o anumită persoană, un dialog transparent, calm dar ferm s-ar putea să fie fix ceea ce aveai nevoie pentru ca lucrurile să revină la normal. Aşadar, încearcă să iei atitudine chiar azi.

HOROSCOP 8 iulie - Scorpion

Cariera ta sau a partenerului s-ar putea interpune astăzi între voi, mai ales dacă lucraţi în acelaşi domeniu, aceeaşi companie sau aveţi o afacere împreună. Sau poate că unul dintre voi sau chiar amândoi aveţi tendiinţa de a aduce comportamente de la serviciu acasă, dar care nu au efectul scontat. Aşadar, este important să vă ajustaţi puţin atitudinea unul în raport cu celălalt, astfel încât să nu se ajungă la situaţii care ar putea să vă afecteze pe termen lung. Dacă ai parte de competiţie acerbă la serviciu, ia acest lucru drept o provocare să tragi mai tare de tine.

HOROSCOP 8 iulie - Săgetător

În plan profesional sau în ceea ce priveşte starea ta de sănătate, lucrurile nu stau tocmai bine. Nivelul tău de energie este la cote de avarie, iar randamentul tău are de suferit din această cauză. Aşadar, trebuie să ai mare grijă astăzi cum îţi împarţi timpul, astfel încât să nu te epuizezi prea tare. De asemenea, este important să rămâi în controlul lucrurilor, să nu te pierzi cu firea nici chiar dacă apar situaţii greu de gestionat, pe care nu le-ai luat în calcul. Ai mai multă grijă de tine, iar beneficiile se vor vedea şi în ce priveşte productivitatea.

HOROSCOP 8 iulie - Capricorn

Se întrevede astăzi o zi dificilă pe plan sentimental sau în raport cu copiii. Nu prea ştii ce îţi doreşti sau ai nevoie de la ceilalţi, dar ştii sigur că ceva lipseşte. Aşadar, încearcă să lucrezi la acest aspect astăzi, să vezi dacă nu cumva ajută o conversaţie în acest sens. Dacă este vorba de comportamente care durează de multă vreme, îţi vei da seama destul de repede ce anume ar trebui să se schimbe pentru ca lucrurile să revină la normal sau pentru ca situaţia să se îmbunătăţească. În loc să dai semnale, mai bine spui ceea ce simţi.

HOROSCOP 8 iulie - Vărsător

Tu şi partenerul s-ar putea să aveţi idei destul de diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut în privinţa unei situaţii de familie cu care vă confruntaţi în această perioadă. Sau poate că tensiunile apar între persoana iubită şi cineva din familia de origine. Oricare ar fi situaţia, cert este că probleme se rezolvă între cei pe care acestea îi vizează. Dacă discuţiile ajung să implice şi alţi membri ai familiei, s-ar putea să nu ajungeţi niciunde cu ele. Aşadar, încearcă să vezi ce poţi face pentru a ajunge la o viziune de compromis satisfăcătoare pentru tine şi celălalt.

HOROSCOP 8 iulie - Peşti

S-ar putea să apară azi probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă. Păreţi că nu aveţi viziuni diametral opuse în legătură cu ceea ce trebuie făcut într-o situaţie care vă afectează pe toţi într-un fel sau altul şi vă este dificil să ajungeţi la un compromis. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă despre probleme cu aparatura de la birou sau cu programele pe care le utilizează pentru a-şi face treaba. În orice caz, este nevoie de compromis şi măsuri de siguranţă la serviciu pentru ca lucrurile să meargă bine şi să închei ziua bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici