HOROSCOP 8 iunie. Provocări de dimineaţă, care conduc la succese. Din nou, trei zodii sunt vizate mai ales

De dimineaţă, Luna din Fecioară face o opoziţie la Neptun din Peşti, iar apoi formează un aspect complex de Mare Trigon pe semne de Pământ cu Mercur din Taur şi Pluto din Capricorn înainte să intre în Balanţă. Pentru a treia zi la rând, Taurii, Fecioarele şi Capricornii au parte de o zi plină, cu reuşite, dar care le dă unele bătăi de cap la început.

23610 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 iunie. Provocări de dimineaţă, care conduc la succese. Din nou, trei zodii sunt vizate mai ales

HOROSCOP 8 iunie - Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea ca nivelul tău de energie să nu fie prea ridicat, să fi exagerat luni şi marţi cu munca şi să te resimţi din această cauză la mijloc de săptămână. Vestea bună este că Marele Trigon de astăzi se perfectează pe casele muncii şi banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că apar lucruri care te motivează să îţi aduni forţele şi să te pui pe treabă. Cel mai probabil, este vorba despre o oportunitate financiară. Diseară Luna intră în casa cuplului, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 8 iunie - Taur

Nu îţi este uşor azi să te împarţi între planurile de viitor şi activităţile zilei, astfel că ai parte de un început de zi confuz. Lucrurile revin pe făgaşul normal în a doua parte a zilei, când se formează aspectul de Mare Trigon. Energia acestuia se îndreaptă înspre hobby-urile tale sau acele preocupări care îţi permit să dai dovadă de inventivitate. Aşadar, se arată o zi bună pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii creative sau care vor să încerce noi tehnici de muncă. Spre diseară, Luna trece în casa sănătăţii, indiciu că trebuie să-ţi faci timp pentru odihnă.

HOROSCOP 8 iunie - Gemeni

În prima jumătate a zilei, ţi-ar putea fi destul de greu să te împarţi cu succes între responsabilităţile de acasă şi cele de la serviciu, dar cel puţin în privinţa celor dintâi, astrele te ajută să faci progrese astăzi. Este vorba de configuraţia de Mare Trigon care te ajută să îţi dai seama de unde provine impasul cu care te confrunţi acasă, ceea ce te ajută să îl rezolvi cel puţin pe jumătate. După orele prânzului, Luna îşi face loc în casa iubirii şi a copiilor, semn că finalul de zi ar trebui petrecut alături de partener şi/ sau copii.

HOROSCOP 8 iunie - Rac

De dimineaţă, există riscul să intri într-un conflict cu cineva de la serviciu sau cu o persoană din familie. Încearcă să rezişti impulsului de a ridicat glasul ori de a încerca să îţi impui punctul de vedere cu forţa. Energia Marelui Trigon perfectat astăzi va veni într-ajutorul tău la mijlocul acestei zile, când te va ajuta să găseşti o soluţie la discuţiile care par să nu conducă nicăieri. Secretul este să îţi asculţi interlocutorul şi să intervii în momentele-cheie ale discuţiei. Spre seară, Luna intră în casa familiei, prilej să organizezi un program special cu cei dragi pentru mai târziu.

HOROSCOP 8 iunie - Leu

În prima parte a zilei, se prefigurează unele probleme financiare. În unele cazuri, poate fi vorba de plăţi mai mari decât s-au aşteptat nativii(ele) acestui semn, iar în altele de de cheltuieli pe care nu aveau cum să le prefigureze. Lucrurile revin pe făgaşul normal spre după-amiază, când se formează Marele Trigon pe semne de Pământ. Pentru tine, el aduce unele oportunităţi financiare care îţi echilibrează din nou bugetul. Spre finele zilei, Luna poposeşte în casa comunicării, semn că s-ar putea să primeşti un mesaj care te surprinde sau să discuţi cu cineva care îţi dă o veste foarte bună.

HOROSCOP 8 iunie - Fecioară

De dimineaţă, este posibil ca atmosfera dintre tine şi partener sau cei cu care lucrezi să fie destul de tensionată. Încearcă să nu laşi situaţia să evolueze de la sine, ci încearcă să vezi de unde vin diferenţele de viziune între tine şi ei. Marele Trigon de după-amiază s-ar putea să îţi arate că nu sunt atât de mari pe cât te-ai aşteptat, că puteţi ajunge foarte uşor la un consens. De asemenea, s-ar putea să te motiveze şi aspectul financiar, un supliment la buget, pe care-l evidenţiază tranzitul lunar care începe diseară prin casa aferentă din horoscopul tău general.

HOROSCOP 8 iunie - Balanţă

În prima jumătate a zilei, se prea poate să ai parte de o zi agitată la serviciu, dar dacă încerci să nu laşi stresul să te controleze, lucrurile vor reveni încetul cu încetul la normal. După-amiază se formează aspectul de Mare Trigon, iar în cazul tău aduce o relaxare binemeritată, mai ales dacă te înconjori de persoane dragi, care nu au nicio aşteptare greu de îndeplinit de la tine. Spre seară, Luna ajunge în semnul naşterii tale, semn că te vei bucura de un plus de energie şi încredere. Realizezi că ai făcut tot ce se putea în condiţiile date.

HOROSCOP 8 iunie - Scorpion

Dimineaţă este posibil să faci cu greu faţă aşteptărilor pe care le au cei de lângă tine, dar şi programului încărcat pe care-l ai în această zi. Lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun de după-amiază încolo, când se perfectează aspectul de Mare Trigon. Poate că primeşti un sfat valoros din partea unui apropiat sau un ajutor la care nu te aşteptai. Găseşti înţelegere la cei din jur, iar acest lucru îţi dă imboldul necesar de a merge mai departe. Spre seară, Luna intră în casa subconştientului, semn că trebuie să te îngrijeşti mai mult de nevoile tale emoţionale.

HOROSCOP 8 iunie - Săgetător

În prima parte a zilei, poate fi destul de greu să te împarţi între responsabilităţi de acasă şi cele avute la serviciu. Ambele te solicită ca timp şi energie şi trebuie să îţi ordonezi programul astfel încât să răspunzi tuturor acestor provocări. La mijlocul zilei, se formează aspectul de Mare Trigon, semn că pot apărea unele oportunităţi financiare în calea ta. Încearcă să profiţi de ele, mai ales dacă bugetul tău nu este prea mare în această perioadă. Spre finele zilei, Luna poposeşte în casa vieţii sociale, indiciu cum că ai putea primi o invitaţie de a ieşi cu prietenii.

HOROSCOP 8 iunie - Capricorn

Poate fi greu astăzi să porţi anumite conversaţii pe teme mai sensibile, întrucât riscul este mare să ajungi într-un punct de unde nu mai poţi da înapoi. Sau poate că rişti să pui în pericol progresul pe care l-ai făcut în raport cu anumite persoane. După-amiază, se perfectează configuraţia de Mare Trigon, ceea ce îţi aduce mai multă încredere că perspecitva ta este corectă şi mai multă înţelepciune în legătură cu modul în care ar trebui să te raportezi faţă de interlocutorii dificili. Diseară, Luna îşi face loc în casa carierei, semn că apar curând realizări importante în plan profesional.

HOROSCOP 8 iunie - Vărsător

Din punct de vedere financiar, nu se arată o zi grozavă, semn că s-ar putea să te fi ajuns din urmă unele decizii nu prea bune luate în privinţa bugetului. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de unele plăţi sau cheltuieli pe care nativii(ele) acestui semn nu aveau cum să le prefigureze din timp. Marele Trigon de după-amiază îţi aduce un pic de calm după o zi care a început zbuciumat. Diseară, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, ceea ce îţi dă răgazul de a privi obiectiv situaţia ta financiară şi de a găsi soluţii.

HOROSCOP 8 iunie - Peşti

Pot apărea astăzi tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi, astfel încât ţi se recomandă să îţi alegi cuvintele cu mare atenţie, astfel încât să nu se ajungă prea departe. După-amiază, situaţia se mai ameliorează graţie Marelui Trigon, poate într-atât de mult încât să poţi discuta cu ei(le) acele chestiuni care au încins spiritele de dimineaţă. Spre finele zilei, Luna ajunge într-o importantă casă relaţională, ceea ce contribuie la echilibrarea raportului de forţe între tine şi cei dragi. Dialogul este cheia în astfel de momente de tensiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici