HOROSCOP 8 martie. A venit momentul adevărului. Tensiuni care pregătesc terenul pentru noi începuturi

De Ziua Femeii, Luna din Taur aderă la un careu tensionat cu Mercur din Vărsător şi la un trigon armonios cu Pluto din Capricorn. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă azi să se confrunte cu conflicte, dar vestea bună este că se face loc pentru noi începuturi.

14470 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 martie. A venit momentul adevărului. Tensiuni care pregătesc terenul pentru noi începuturi

HOROSCOP 8 martie - Berbec 

Nu este un moment bun astăzi în care să faci investiţii în planurile tale de viitor sau în proiectele în care eşti implicat(ă). Tentaţia ar putea fi destul de mare din acest punct de vedere, mai ales dacă se prefigurează oportunităţi financiare la locul de muncă, şanse de profit care ţi-ar permite să faci o infuzie de capital care să accelereze unele progrese necesare. Pe de altă parte, s-ar putea să existe unele riscuri de care nu eşti conştient(ă), pe care nu le-ai luat în calcul până acum. Încearcă să vezi care ar fi ele înainte să mergi mai departe.

HOROSCOP 8 martie - Taur 

Responsabilităţile care îţi revin azi la serviciu sunt mai mari decât te-ai aşteptat, iar din această cauză, eşti predispus(ă) la erori sau la situaţii pe care le gestionezi greu, care scot la iveală reacţii nu tocmai potrivite din partea ta. Reuşeşti totuşi să te redresezi, să dai dovadă de luciditate în situaţiile-limită care se ivesc, lucru care te ajută să repari eventualele greşeli comise, dar şi să eviţi altele noi. În felul acesta, relaţia cu superiorii nu are de suferit, iar reputaţia ta nu va fi afectat(ă) de faptul că, pentru un moment, ai făcut mai greu faţă unor provocări.

HOROSCOP 8 martie - Gemeni

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit astăzi, dar există şanse destul de mari de a te pune pe picioare. Pe de altă parte, rămâi cu o oarecare sensibilitate, motiv pentru care unele cuvinte sau gesturi s-ar putea să te afecteze mai mult decât de obicei. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai evita anumite conjuncturi sociale sau de altă natură care riscă să îţi accentueze această dispoziţie nu tocmai bună. Aceasta este una din acele zile în care trebuie să te pui pe primul loc şi să ai ceva mai multă grijă de echilibrul tău emoţional.

HOROSCOP 8 martie - Rac

Ar putea apărea astăzi tensiuni între tine şi un prieten sau partenerul de viaţă, cel mai probabil din cauza faptului că pare să nu vă mai anime aceleaşi planuri de viitor sau idealuri. Ori poate că intervin între voi discuţii în contradictoriu cu privire la bani. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre dezechilibre în raportul de forţe care se manifestă prin faptul că unul din voi încearcă să se impună în faţa celuilalt. Aşadar, este nevoie de mai multă comunicare, de o disponibilitate la dialog în raport cu chestiunile care scot la iveală incompatibilităţi mari.

HOROSCOP 8 martie - Leu

Ţi-ar putea fi destul de greu azi să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Există o tendinţă pronunţată în cazul tuturora de a ieşi în evidenţă, de a vă impune în faţa celorlalţi în loc de a vă ajuta reciproc pentru a ajunge la un obiectiv comun. Încearcă să laşi de la tine pentru a putea colabora cu ceilalţi, căci ar fi păcat ca nivelul ridicat de randament de care dai dovadă azi să nu fie valorificat şi în relaţie cu cei din jur. Puteţi face mari progrese dacă lăsaţi diferenţele la o parte.

HOROSCOP 8 martie - Fecioară 

În plan profesional, te aşteaptă azi o zi dificilă şi aglomerată, dar dacă dai dovadă de creativitate, vei reuşi să faci faţă cu brio provocărilor apărute la locul de muncă. S-ar putea să nu fie suficient să te bazezi pe protocoalele deja cunoscute, ci să fie nevoie de a găsi soluţii noi la situaţiile cu care te confrunţi. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de flexibilitate şi să nu te laşi intimidat(ă) de circumstanţele în care te afli. În raport cu cei dragi, ai parte de toată susţinerea de care ai nevoie într-o zi ca aceasta, plină de obstacole.

HOROSCOP 8 martie - Balanţă

Tu şi cei dragi nu sunteţi astăzi pe aceeaşi lungime de undă, ceea ce se vede mai ales prin faptul că vă doriţi lucruri diferite unul de la celălalt. Pe măsură ce ziua progresează, s-ar putea să ajungeţi la un punct de vedere comun cu privire la chestiuni destul de importante, dar s-ar putea să se menţină o atmosferă încărcată în plan familial. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai lăsa anumite subiecte de discuţie pe altă zi, atunci când există un risc mai mic de a se inflama lucrurile între tine şi ei. Caută să fii conciliant(ă).

HOROSCOP 8 martie - Scorpion 

Tu şi partenerul de viaţă s-ar putea să nu aveţi un punct de vedere comun cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Vestea bună este însă că sunteţi amândoi dispuşi la dialog, iar în felul acesta, vă va fi destul de uşor să ajungeţi la un compromis. Aşadar, dacă este nevoie de o soluţie urgentă, este important să faceţi echipă şi să lăsaţi la o parte orgoliile. În felul acesta, nu veţi rata şansa de a rezolva problema înainte să devină prea mare şi prea complicată pentru a o rezolva printr-o simplă discuţie la momentul potrivit.

HOROSCOP 8 martie - Săgetător

Poate fi destul de greu astăzi să comunici deschis cu colegii de muncă, lucru care îi poate afecta mai mult pe nativii(ele) care lucrează azi în cadrul unui proiect cu ei. Pe de altă parte, există lucruri care să te motiveze să porţi un dialog cu ei, să găseşti aspecte comune pe care să construiţi o strategie de care să fiţi cu toţii mulţumiţi. Cel mai probabil, s-ar putea să fie vorba de perspectiva unui plus la salariu ori de a accesa alte proiecte similare, care te ajută să ieşi în evidenţă la locul de muncă şi în domeniul profesional.

HOROSCOP 8 martie - Capricorn 

Trebuie să ai grijă mare azi la cheltuieli, întrucât există riscul să te dedai unor achiziţii care nu figurează pe lista ta de cumpărături de bază. Este de înţeles dacă vrei să te răsfeţi puţin, să cumperi lucruri care îţi aduc satisfacţie imediată, dar există şi alte modalităţi prin care îţi poţi satisface unele nevoi nu neapărat imediate. De exemplu, s-ar putea ca timpul petrecut cu cei dragi să îţi dea aceeaşi satisfacţie, să te facă să te simţi la fel de bine ca o sesiune de cumpărături la magazinul favorit. Aşadar, încearcă să îţi ierarhizezi cu mare atenţie priorităţile.

HOROSCOP 8 martie - Vărsător

S-ar putea să se manifeste azi unele tensiuni între tine şi unii membri ai familiei, dar există şi unele puncte de congruenţă în ceea ce priveşte punctele voastre de vedere. Este nevoie, însă, de a-i asculta pe cei dragi pentru a le descoperi, căci s-ar putea să le găseşti nu în cuvintele lor, ci printre rânduri, în pauze şi ezitări. Aşadar, este foarte important să porţi un dialog cu cei dragi şi să apelezi la empatie. În felul acesta, îţi vei da seama că asemănările dintre discursurile voastre sunt mai mari decât diferenţele, atâta timp cât acorzi atenţie celor dintâi.

HOROSCOP 8 martie - Peşti

Ai tendinţa astăzi să te gândeşti la trecut, la situaţii şi persoane care ţi-au lăsat un gust amar. Există însă lucruri care te motivează să te gândeşti la viitor, la proiecte şi persoane care te inspiră să îndrăzneşti mai mult, să nu îţi abandonezi visurile. Aşadar, poate că ar fi cel mai bine să-ţi direcţionezi eforturile către acestea din urmă, să nu pierzi vremea gândindu-te ce ai fi putut face în situaţii pe care nu le mai poţi schimba acum. Încearcă să vezi care au fost lecţiile pentru tine atunci şi aplică-le pe viitor dacă te mai intersectezi cu ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici