HOROSCOP 9 august 2021. O zi contrastantă, cu alegeri complicate şi noroc pentru zodii. Tu în ce categorie te afli?

Luna din Leu aderă de dimineaţă la o conjuncţie cu Mercur şi la o opoziţie cu Jupiter retrograd din Vărsător, ceea ce pune zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) în faţa unor decizii dificile. Apoi, spre după-amiază, trece în Fecioară, energizând semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

18139 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 august 2021. O zi contrastantă, cu alegeri complicate şi noroc pentru zodii. Tu în ce categorie te afli?

HOROSCOP 9 august 2021. O zi contrastantă, cu alegeri complicate şi noroc pentru zodii. Tu în ce categorie te afli?

HOROSCOP 8 august 2021 - Berbec

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să te împarţi între planurile de viitor şi proiectele pe care le ai în prezent. Sau poate că ţi-ai luat angajamente faţă de prieteni, dar şi faţă de persoana iubită şi/ sau copii şi nu îţi este uşor să te împarţi în toate direcţiile. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mare grijă cum îţi organizezi timpul, astfel încât să ai timp să le faci pe toate. După-amiază, Luna trece în casa muncii, semn că va trebui să te concentrezi pe alte obiective, cum ar fi cele de la serviciu.

HOROSCOP 8 august 2021 - Taur

Azi trebuie să ai grijă cum îţi împarţi timpul între responsabilităţile care te aşteaptă acasă şi cele de la serviciu. Te solicită destul de mult ambele sectoare de viaţă şi ai multe lucruri de făcut, multe aşteptări la înălţimea cărora trebuie să te ridici. Aşadar, este foarte important să îţi cunoşti priorităţile în ambele domenii şi să te concentrezi asupra lor întâi de toate. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa iubirii şi a copiilor, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu cei dragi după programul de la locul de muncă. Gândeşte-te la nişte activităţi.

HOROSCOP 8 august 2021 - Gemeni

Comunicarea nu este cel mai mare atuu al tău astăzi. De obicei, excelezi la acest capitol, dar s-ar putea ca astăzi să se ajungă la dezbateri care nu merg în nicio direcţie. Este greu de spus dacă acest lucru ţi se datorează ţie sau nu, dar este cert faptul că ar trebui să îţi analizezi puţin comportamentul, să vezi dacă ai contribuit în vreun fel la tensiunile care s-au născut azi. Luna poposeşte în casa familiei mai încolo, ceea ce înseamnă că este recomandat să petreci mai mult timp cu cei dragi, să te implici mai mult în treburile gospodăreşti.

HOROSCOP 8 august 2021 - Rac

Astăzi nu se arată o zi prea grozavă în plan financiar. Este posibil să apară unele câştiguri sau unele oportunităţi care ţi-ar putea aduce profituri zilele următoare, dar cheltuielile s-ar putea să fie mai mari decât te-ai aşteptat. Cel mai probabil, este vorba despre plăţi pe care nu aveai cum să le anticipezi, iar odată apărute, s-ar putea să nu le poţi amâna. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa comunicării, semn că s-ar putea să ai parte de unele discuţii foarte interesante ori poate că primeşti anumite veşti pe care le aşteptai de foarte multă vreme.

HOROSCOP 8 august 2021 - Leu

Se conturează azi o atmosferă încărcată pe plan relaţional. Pare că tu şi persoana iubită ori cei cu care lucrezi aveţi personalităţi şi obiective diferite, că vă este greu să vă întâlniţi la mijloc de drum, să faceţi compromisuri. Încercaţi să negociaţi anumite lucruri şi veţi ajunge, într-un fel sau altul, la un punct de vedere comun. Luna păşeşte după-amiază în casa banilor din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să apară oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Analizează-le atent şi opreşte-te la cele care îţi promit nişte beneficii realiste.

HOROSCOP 8 august 2021 - Fecioară

Începi săptămâna greu, iar acest lucru se datorează faptului că poate nu te-ai odihnit suficient în weekend ori s-a întâmplat ceva azi care ţi-a răpit tot cheful de muncă. Nici nu-i de mirare aşadar că te mobilizezi cu greu, că faci cu greu faţă provocărilor de la serviciu. Veste bună este însă că, în a doua parte a zilei, Luna progresează în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te vei bucura de un plus de energie şi încrederea în propria persoană, ceea ce te ajută să duci la bun sfârşit tot ceea ce trebuia să faci pe parcursul zilei.

HOROSCOP 8 august 2021 - Balanţă

Se întrevede azi o zi în care abia te împarţi între planurile de viitor şi cele pe care le ai pentru astăzi. Sunt o groază de oameni pe care trebuie să îi mulţumeşti, cărora le-ai promis lucruri şi trebuie să te ţii de cuvânt. Dacă nu ai însă timp de toate şi toţi, ţine cont că astrele îţi sugerează să te concentrezi mai degrabă pe planurile pe termen lung, pe angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de prieteni. După-amiază, Luna trece în casa subconştientului, prilej bun să te relaxezi, să te concentrezi pe reîncarcarea bateriilor şi pe echilibrul mental.

HOROSCOP 8 august 2021 - Scorpion

Nu îţi va fi astăzi uşor să performezi la acelaşi nivel şi pe plan profesional, şi la nivel familial, iar acest lucru poate crea unele fricţiuni între cele două domenii de viaţă. O soluţie ar fi aceea de a încerca să regândeşti modul în care ţi-ai organizat ziua. Dar dacă nu te poţi împărţi totuşi în toate direcţiile, ai putea încerca să te concentrezi doar pe una, iar aceea ar fi viaţa de familie, care necesită o atenţie suplimentară din partea ta în această perioadă, mai ales dacă ai neglijat în ultima vreme unele treburi în gospodărie sau persoane dragi.

HOROSCOP 8 august 2021 - Săgetător

Nu este o zi prea bună în care să abordezi subiecte de discuţie care ar putea duce la certuri cu interlocutorii tăi. Nici tu, dar nici ei nu păreţi prea dispuşi să schimbaţi ceva la modul în care vedeţi unele lucruri, fapt care va conduce negreşit la tensiuni care puteau fi evitate. În cazul în care trebuie să pleci într-o călătorie de afaceri ori cu maşina, asigură-te că totul este în regulă cu maşina şi încearcă să pleci mai repede de acasă, căci s-ar putea să întâlneşti un ambuteiaj în cale ori lucrări de construcţie care îţi vor amâna sosirea.

HOROSCOP 8 august 2021 - Capricorn

În plan financiar, s-ar putea să nu ai parte de o zi prea grozavă. Se anunţă unele plăţi pe care nu le-ai anticipat, la care nu te-ai fi aşteptat. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele rate care trebuie achitate, dar pentru care nu ţi-au rămas chiar toate fondurile de care aveai nevoie din cauza unor cheltuieli pe care nu le aveai pe lista de cumpărături. În a doua parte a zilei, intră însă Luna în casa filozofiei de viaţă, ceea ce înseamnă că te alegi cu nişte lecţii de pe urma acestei experienţe mai puţin plăcute.

HOROSCOP 8 august 2021 - Vărsător

S-ar putea contura astăzi unele tensiuni în plan relaţional, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este greu de spus ce anume le cauzează, dar este foarte posibil ca evenimentul declanşator să nu fie altceva decât o supapă care dă drumul unor tensiuni care s-au acumulat de mai multă vreme între voi. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să discuţi ceea ce te deranjează şi să găsiţi împreună metode de a regla raportul de forţe din interiorul relaţiilor greu încercate.

HOROSCOP 8 august 2021 - Peşti

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu au parte de o zi prea grozavă la serviciu. Randamentul s-ar putea să fie destul de scăzut, iar capacitatea de a te motiva este la un nivel destul de scăzut. Aşadar, s-ar putea să reuşeşti astăzi să te concentrezi doar pe priorităţile majore, dar chiar şi aşa, trebuie să ai mare grijă cum îţi dozezi munca, să ai timp şi pentru odihnă. După-amiază, Luna trece în casa parteneriatelor, semn că se recomandă să îţi faci planuri pe seară (sau după programul de la serviciu) cu cel drag. Va aprecia foarte mult iniţiativa ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici