HOROSCOP 9 noiembrie. Aceste zodii întâmpină piedici pe mai multe planuri. Vezi ce te face să baţi pasul pe loc

Săptămâna începe, printre altele, cu un aspect tensionat de opoziţie între Venus din Balanţă şi Marte retrograd din Berbec. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) întâmpină blocaje în serie în carieră, pe plan financiar sau în viaţa de cuplu. Vestea bună este însă că Luna intră după-amiază în semnul Fecioarei şi le mobilizează resursele pentru a ieşi din încurcături.

11593 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 noiembrie. Aceste zodii întâmpină piedici pe mai multe planuri. Vezi ce te face să baţi pasul pe loc

HOROSCOP 9 noiembrie. Aceste zodii întâmpină piedici pe mai multe planuri. Vezi ce te face să baţi pasul pe loc

  • Berbec 
 
În prima parte a zilei, se întrevede un climat astral bun pentru viaţa de cuplu, dar şi pentru relaţii în general. Ai lucruri în comun şi preocupări similare cu cei din jurul tău, iar asta te ajută să descoperi puncte noi de interacţiune a opiniilor şi ideilor voastre. Dup-amiază, Luna intră în casa muncii şi a sănătăţii, semn că nivelul tău de productivitate creşte în a doua jumătate a zilei. Aşadar, programează-ţi pe atunci să te ocupi de sarcini de serviciu care nu îţi stârnesc interesul şi pe care le consideri mai plicticoase. Le vei face atunci faţă cu brio.
 
  • Taur 
 
În prima jumătate a acestei zile, se întrevede un timp bun, productiv pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează de acasă, de exemplu, sau care au o afacere împreună cu rudele apropiate. De asemenea, tot atunci ai putea să te ocupi de treburi gospodăreşti sau de sarcini pe care ţi le-a delegat cineva din familie din lipsă de timp. În plan personal, lucrurile merg la fel de bine, dar în a doua parte a zilei mai ales. Atunci intră Luna în casa iubirii şi a copiilor, prilej bun să-ţi petreci ziua alături de cei dragi, să vă rezervaţi timp de calitate.
 
  • Gemeni 
 
În prima parte a zilei, comunici eficient cu cei din jurul tău, iar acest lucru se datorează mai ales faptului că încerci să menţii o atmosferă relaxată. De asemenea, ajută şi faptul că prin discuţii cu ceilalţi, afli de lucruri noi pe care le aveţi în comun şi pe care le poţi utiliza ca un fundament pe care să construiţi strategii comune de a ataca subiecte de interes similar. Apoi Luna trece în casa familiei, ceea ce îţi dă o oportunitate bună să te concentrezi pe treburile casei şi pe relaţia cu cei dragi. Încearcă să-ţi găseşti timp pentru ei.
 
  • Rac 
 
În prima jumătate a acestei zile, se arată un moment prielnic pentru investiţii în spaţiul de locuit, fie că este vorba de proiecte de anvergură cum ar fi lucrările de amenajare/ redecorare/ construcţie sau achiziţionarea unui obiect casnic menit să îţi îmbunătăţească ţie şi celor dragi productivitatea prin casă. Sau poate că ai timp să faci cumpărături, să umpli frigiderul pentru săptămâna care tocmai a început. La prânz, Luna ajunge în casa comunicării, semn că îţi va fi uşor să te consulţi cu cei dragi ce anume aveţi nevoie pentru acasă, pentru ca lucrurile să meargă mai bine în gospodărie.
 
  • Leu 
 
În prima parte a zilei, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate la maximum, semn bun dacă ai programate până la prânz întâlniri de afaceri, negocieri sau interviuri de angajare, de exemplu. Ştii exact ce vrei să obţii de la ceilalţi şi cum ar fi cel mai bine să pui problema pentru a atrage beneficiile pe care ţi le doreşti. Spre orele prânzului, Luna progresează în casa banilor, indiciu cum că a doua jumătate a acestei zile poate aduce oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica nişte economii pe care le-ai făcut de ceva timp încoace.
 
  • Fecioară
 
  În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să te pomeneşti pe neaşteptate cu unele şanse de câştig, care apar parcă de nicăieri, din surse sau prin intermediul unor persoane la care nu te-ai fi aşteptat. În orice caz, nu îţi lăsa spiritul critic acasă şi încearcă să utilizezi din plin de ele, căci nu toate aceste oportunităţi merită atenţia ta, iar unele din ele ar putea veni la pachet cu un risc de pierderi. În a doua parte a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un imbold de energie ce te ţine toată săptămână.

 

  • Balanţă 
 
Te numeri printre nativii(ele) care încep ziua în forţă, care au aşteptări mari de la această zi şi de la întreaga săptămână de fapt. Ţi-ai propus să înregistrezi progrese importante în ceea ce priveşte unele proiecte şi nu vrei să înşeli aşteptările celor care au investit în tine atât la propriu, cât şi la figurat. Pentru tine, climatul astral este unul bun din acest punct de vedere, care îţi susţine planurile pe termen mai lung sau mai scurt. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului, semn că trebuie să îţi faci timp şi pentru propria persoană.

 

  • Scorpion 
 
În plan profesional, te aşteaptă o serie de surprize plăcute astăzi. Poate te recomandă cineva din conducere pentru o sarcină importantă sau ajungi, printr-un concurs fericit de circumstanţe, să-ţi faci vocea auzită şi opinia impusă la locul de muncă. În orice caz, se vede din ce în ce mai clar că eşti capabil(ă), că poţi mai mult decât s-a crezut până acum. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa proiectelor şi a planurilor de viitor, semn că apar şi mai multe veşti bune cu privire la zilele care urmează. Încep să prindă contur mai multe iniţiative.

 

  • Săgetător 
 
Se întrevede astăzi o zi bună pentru nativii(ele) acestui semn care sunt liber profesionişti(ste), care lucrează pe bază de proiect sau care se pregătesc să demareze un proiect. Din câte se pare, reuşesc să descopere noi finanţatori, noi oportunităţi de a-şi extinde proiectele şi de a trece mai uşor peste demersuri birocratice complicate. Spre dup-amiază, Luna intră în casa carierei, indiciu cum că influenţa pozitivă a aspectelor astrale de azi nu îi ocoleşte nici pe ceilalţi(lte) nativi(e). Şi în cazul lor se ivesc oportunităţi de a ieşi în faţă, de a demonstra ce pot cu adevărat în faţa superiorilor lor.
 
  • Capricorn 
 
În prima parte a zilei, se arată un timp bun pentru nativii(ele) acestui semn care au un program încărcat pe plan profesional sau care au sarcini cu răspundere mare la serviciu. Din câte se pare, nu numai că fac bine faţă stresului, dar chiar reuşesc să prospere de pe urma atmosferei antrenante în care îi introduce această zi de luni. În a doua parte a acestei zile, Luna poposeşte în casa studiilor, a filozofiei de viaţă, călătoriilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Se descâlcesc astfel iţele unei probleme de natură birocratică, apar perspective de deplasări foarte importante sau de cursuri.

 

  • Vărsător
 
  În prima jumătate a acestei zile, te înţelegi foarte bine atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Veţi viziuni similare despre lucrurile de interes comun şi vă deschideţi unul altuia orizontul atunci când tindeţi să vă concentraţi doar pe un singur unghi de observaţie. Aşadar, se arată un moment bun să discutaţi proiecte relativ noi sau strategii de extindere a celor existente deja. Spre orele prânzului, Luna trece în casa relaţiilor şi a banilor, semn că ar fi indicat să abordaţi şi componenta financiară a acestor activităţi derulate în asociere unii cu alţii.

 

  • Peşti
 
În prima parte a zilei, ai o putere de muncă fantastică, deşi este luni. Odată ce îţi dai seama care sunt beneficiile pe care le poţi extrage de pe urma activităţilor pe care le derulezi astăzi, te ambiţionezi şi descoperi resurse interioare/ exterioare la care nu credeai că ai acces. Nişte ajutor s-ar putea să vină dup-amiază de la cei cu care lucrezi sau de la persoana iubită, mai ales dacă vă aduce aproape şi domeniul de activitate sau firma în care activaţi amândoi. În orice caz, cert este că îţi merge bine la serviciu şi în dragoste graţie Lunii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici