HOROSCOP 9 noiembrie – Zodiile, obligate să ia măsuri. A venit momentul să accepte un adevăr

Soarele din Scorpion îi trasează o opoziţie lui Uranus retrograd în Taur, iar Luna ajunge în Gemeni. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt şi astăzi ţinta unor situaţii care le obligă să ia măsuri imediat.

33188 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 noiembrie – Zodiile, obligate să ia măsuri. A venit momentul să accepte un adevăr

HOROSCOP 9 noiembrie – Zodiile, obligate să ia măsuri. A venit momentul să accepte un adevăr

HOROSCOP 9 noiembrie – Berbec

 
Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav nici astăzi, astfel că trebuie să fii atent(ă) la cheltuieli, să nu mergi prea departe cu unele achiziţii. Tot în decursul zilei, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că dacă trebuie să iei cuvântul în cadrul unei şedinţe ori să porţi o discuţie importantă, vei reuşi să obţii reacţia pe care o doreşti de la cei din jur. Dar pentru asta este şi nevoie să te pregăteşti într-o anumită măsură, mai ales dacă se poate ajunge la subiecte pe care nu le stăpâneşti.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Taur 

Se menţine şi astăzi avertismentul cu privire la modul în care te raportezi la cei dragi. S-ar putea ca unele situaţii să aducă la suprafaţă tendinţe de încăpăţânare atât din partea ta, cât şi a interlocutorilor, ceea ce creşte riscul de a se ajunge la conflicte care nu merg în nicio direcţie. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să auzi de o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Poate fi vorba de o colaborare sau de ceva similar.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Gemeni

 
Starea ta de spirit s-ar putea să fie şi astăzi cam fragilă, astfel că trebuie să te menajezi mai mult, să nu acorzi prea multă importanţă acelor lucruri pe care, de regulă, le ignori pe bună dreptate. Tot în decursul acestei zile, Luna îşi face intrarea în semnul naşterii tale, semn că în a doua parte a zilei s-ar putea să revii la o dispoziţie mai bună, care te ajută să dai dovadă de mai multă naturaleţe şi deschidere faţă de ceilalţi. În acest fel, ai şanse mai mari să obţii reacţiile pe care le cauţi la cei din jur.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Rac 

 

Unele planuri s-ar putea să meargă bine, dar s-ar putea să fie nevoie în continuare de unele compromisuri în plan personal. Problema este că, de data aceasta, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să le faci. În decursul acestei zile, Luna poposeşte în casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce te ajută să analizezi mai uşor unele situaţii cu care nu eşti pe deplin fericit(ă). S-ar putea să nu fie nevoie decât de o schimbare de raportare la aceste chestiuni pentru a apărea primele schimbări în mai bine. Încearcă să le priveşti din alt unghi.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Leu

 
În plan profesional, lucrurile par să meargă în aceeaşi direcţie pozitivă, dar poate că începi să te întrebi dacă a fost o idee bună să sacrifici din timpul cu familia pentru ore peste program sau griji legate de serviciu pe care le-ai trecut peste pragul casei. Luna ajunge în casa viitorului din astrograma ta solară, ceea ce îţi permite să vezi mai clar cum anume te-ar putea afecta unele comportamente pe termen lung şi ce ai putea face în privinţa lor pentru a încuraja schimbări pozitive în viaţa ta. Indiferent de situaţie, echilibrul este cea mai bună reţetă mai mereu.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Fecioară

 
Este posibilitatea să ai parte şi astăzi de situaţii care pot degenera într-un conflict, care scot la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi cei din jur. Încearcă să nu te laşi dus(ă) de val, să nu se ajungă la discuţii aprinse. Tot azi, Luna îşi face apariţia în casa carierei din horoscopul tău solar, semn că pot apărea oportunităţi de afirmare la locul de muncă. Depinde însă de tine dacă este vorba de comportamente sau acţiune care te pun într-o lumină pozitivă sau care scot la suprafaţă comportamente care nu sunt bine văzute de superiori.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Balanţă

 
S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se confruntă cu o perioadă mai grea din punct de vedere financiar. Poate că ai luat unele decizii nu tocmai înţelepte pe acest plan sau poate că obiceiurile tale financiare nu au fost cele mai sănătoase. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele lucruri nu tocmai bune să se fi datorat şi faptului că ai avut încredere în persoanele nepotrivite sau ai fost prea darnic(ă) în raport cu persoane care nu ar fi meritat acest lucru. Încearcă să fii mai atent(ă) pe viitor, să afişezi mai multă precauţie.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Scorpion

 
Din câte se pare, nu se arată o zi prea bună în plan relaţional. Nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu alte persoane din anturajul tău, iar riscul de a se ajunge la conflicte din nimicuri este destul de mare. În acest context, ar trebui să laşi de la tine, mai ales dacă ceilalţi au o personalitate la fel de puternică precum a ta. În felul acesta, îi vei ajuta şi pe ei să înţeleagă că trebuie să faceţi o schimbare, că nu puteţi lăsa orgoliul să se manifeste chiar de fiecare dată.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Săgetător

 
Din punct de vedere profesional, nu te aşteaptă o zi prea uşoară. Presiunile pe care le resimţi la serviciu sunt destul de mari şi, dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să afecteze echilibrul tău emoţional. Aşadar, s-ar putea să ajute dacă te distanţezi de ele într-un fel sau altul. În caz contrar, se poate ajunge la situaţia în care nu mai ai energie pentru toate lucrurile pe care le ai de făcut pe acest plan. Ai nevoie de un mental puternic şi de baterii încărcate pentru ceea ce ţi-ai propus să realizezi, iar pentru asta este nevoie de multă organizare.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Capricorn

 
S-ar putea să-ţi fie greu astăzi să îţi împarţi timpul între planurile de viitor şi ceea ce ţi-ai propus să faci cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Sau poate că ai fi vrut să te concentrezi mai mult pe unele hobby-uri pe care le-ai neglijat în ultima vreme. Cert este că toate aceste lucruri îţi solicită timpul liber, care este şi aşa destul de redus. În acest context, este foarte important să te organizezi bine şi să te asiguri că ai un program care le include pe toate într-o proporţie sau alta. Depinde de tine să găseşti echilibrul.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Vărsător

 
Te solicită astăzi tot felul de lucruri în plan familial, dar ai o grămadă de lucruri de făcut şi la serviciu, astfel că poate fi o provocare să împaci capra şi varza. În situaţii ca acestea, este important să existe comunicare, atât cu superiorii când este nevoie să iei o pauză şi să gestionezi unele chestiuni personale, cât şi cu familia atunci când trebuie să acorzi mai multă atenţie serviciului. În felul acesta, nu te vei confrunta cu nemulţumiri sau cu situaţii care rămân pe dinafară şi se pot complica pe parcurs. Ai grijă cum te organizezi în această zi.
 

HOROSCOP 9 noiembrie – Peşti

 
Creşte astăzi riscul de a ajunge la discuţii în contradictoriu cu cei de lângă tine. În unele cazuri, s-ar putea să fie destul de uşor să eviţi subiectele care scot în evidenţă diferenţele de viziune, dar în altele, este nevoie de o intervenţie rapidă care necesită să te pui de acord cu cei de lângă tine. Încearcă să priveşti lucrurile din perspectiva celorlalţi şi apoi îţi vei putea adapta discursul astfel încât să nu fie nevoie de prea multe sacrificii din partea ta sau a lor. Comunicarea şi răbdarea s-ar putea să fie aliaţii tăi de nădejde în acest context.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici