HOROSCOP DUMINICĂ, 10 decembrie 2023. Seducătorul Taur poate cere mărire de salariu. Rac are surprize în viaţa privată, pe Leu îl aşteptă o zi fantastică

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, potrivit portalului de specialitate horoscope.com.

2474 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP DUMINICĂ, 10 decembrie 2023. Seducătorul Taur poate cere mărire de salariu. Rac are surprize în viaţa privată, pe Leu îl aşteptă o zi fantastică

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Berbec

Te vei simţi profund conectat la viaţa ta. Atmosfera este clară, permiţându-vă să vedeţi tot progresul pe care l-aţi făcut în atingerea obiectivelor dvs. Vei simţi o mare satisfacţie, aşa cum o faci întotdeauna când poţi vedea clar sensul vieţii tale. Vă puteţi odihni pe lauri. De asemenea, realizaţi că unele lucruri aşteaptă să fie făcute.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Taur

Vei fi foarte fermecător astăzi. Puterile tale seducătoare vor fi la maximum şi vor fi cele mai intense în viaţa ta profesională. Dacă aveţi dorinţe sau vise sau doriţi o mărire de salariu, acesta este momentul să vă exprimaţi acele dorinţe. Trebuie doar să dai voce la ceea ce vrei şi să laşi farmecul tău să facă restul.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Gemeni

Eşti în proces de a învăţa să visezi din nou. Aceste ultime luni au fost grele pentru că posibilităţile tale s-au simţit limitate. Ai depus multă muncă recent, pentru a încerca să-ţi aliniezi viaţa fantastică cu realitatea. Rezultatul acestui efort este că dorinţa de a-ţi realiza visele a crescut! 

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Rac

Astăzi este posibil să primeşti o surpriză plăcută într-o relaţie, mai ales în viaţa privată. Însoţitorii tăi îşi pot arăta aprecierea printr-un act surprinzător. În orice caz, ai şanse foarte mari să te regăseşti în centrul lucrurilor, înclinându-te sub lumina reflectoarelor şi îmbrăcat până la capăt. Acceptă aplauzele care îţi ies în cale.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Leu

Acesta este genul de zi care face ca norocul să vină în calea ta, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile. Poate că un prieten vă prezintă o persoană excepţională care vă ajută să vă îndepliniţi fanteziile profesionale. Sau poate partenerul tău te va surprinde cu un cadou atent. Oricum s-ar manifesta norocul tău, ai încredere că aceasta va fi o zi grozavă.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Fecioară

Dacă atmosfera a fost tensionată în ultimele zile, este posibil să observaţi că lucrurile s-au îmbunătăţit semnificativ în această zi. S-ar putea chiar să reuşeşti să faci schimb de plăceri cu oameni cu care ai avut întotdeauna greu să vorbeşti înainte. Aceasta va fi o zi liniştită, aşa că mergeţi cu fluxul de energie astrală calmă şi bucuraţi-vă de ea.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Balanţă

Eşti hotărât să câştigi afecţiunile unei persoane speciale? Ai dedicat multă energie acestui obiectiv în ultima vreme? Eşti interesat să-ţi revigorezi căsnicia? Astăzi traversezi o perioadă de extrem de bun augur pentru dragoste. Acum este momentul să flirtezi nebuneşte, să scrii scrisori de dragoste şi să faci acea plimbare pe aleea îndrăgostiţilor!

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Scorpion

Profită de ziua de azi pentru a petrece timp de calitate în micul cuib confortabil de care tu şi familia ta vă bucuraţi atât de mult. Este o zi fericită. O atmosferă sănătoasă, paşnică domneşte şi risipeşte tensiunile domestice. Profitaţi de ocazie pentru a vă reîncărca bateriile. Mâine, în prima zi a săpătmânii, vei avea nevoie de multă energie.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Săgetător

Ziua este bună pentru oamenii cu curiozitate şi imaginaţie - inclusiv pentru tine! Deoarece nu eşti într-o formă emoţională, vei fi deosebit de recunoscător pentru cadourile pe care le aduce ziua de astăzi. Dacă eşti dornic să cunoşti alte persoane sau să explorezi noi activităţi cu prietenii, fă-o. Aspectul este propice distracţiei.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Capricorn

S-ar putea să fi fost posomorât în ultima vreme, dar astăzi ar trebui să-ţi fie restabilit spiritul cel bun. Vă puteţi porni în călătoria cu încredere deplină în aspectele sale astrologice. Vei fi chiar mai atrăgător decât de obicei, iar oamenii vor găsi farmecul tău irezistibil. Există promisiunea multor experienţe pline de satisfacţii în cariera şi în viaţa ta amoroasă!

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Vărsător

Strălucirea ta îi depăşeşte pe toţi ceilalţi. Esti o stea! Dorinţa ta este comandă pentru oricine. Oamenii din jurul tău pot conta pe tine, ca să le fii lider. Deşi vă place acest rol, nu trebuie să uitaţi să vă răsfăţaţi cu mai multe plăceri private. Un mic cadou pentru tine, o aventură pentru distracţie sau poate ceva timp în singurătate poate fi ceea ce ai nevoie.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE - Peşti

Aceasta este o zi pozitivă. Te simţi calm şi echilibrat, precum şi mai tolerant decât de obicei. Dacă te descurci, ia o pauză de la programul tău încărcat şi dedică-ţi câteva minute. Ştim că nu eşti obişnuit cu o astfel de îngăduinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici