HOROSCOP DUMINICĂ, 17 SEPTEMBRIE. Berbecul se poate căsători, motive de sărbătoare la Gemeni. Bani de nicăieri pentru Scorpion, zi singuratică la Peşti

Horoscopul zilei de duminică, 17 septembrie 2023, conform site-ul horoscope.com.

15480 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP DUMINICĂ, 17 SEPTEMBRIE. Berbecul se poate căsători, motive de sărbătoare la Gemeni. Bani de nicăieri pentru Scorpion, zi singuratică la Peşti

HOROSCOP DUMINICĂ, 17 SEPTEMBRIE. Berbecul se poate căsători, motive de sărbătoare la Gemeni. Bani de nicăieri pentru Scorpion, zi singuratică la Peşti

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Berbec

Tocmai când credeai că lucrurile s-au rezolvat, viaţa ia o altă întorsătură. Astăzi vine încă o nouă turnură. Este posibil să primiţi unele informaţii care au un impact dramatic asupra vieţii dvs. Poate veţi primi oportunitatea de a vă muta în altă ţară. Poate te vei decide să te căsătoreşti. Un lucru este clar - viitorul tău pare promiţător!

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Taur

Ar trebui să te simţi optimist astăzi, cu încredere în capacitatea ta de a realiza orice ţi-ai propus. Dacă lucrezi pentru un anumit scop (şi ar trebui să faci asta), este posibil să se întâmple ceva astăzi care te apropie mult de realizarea scopului.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Gemeni

Vă puteţi aştepta la schimbări mari. Toată munca grea pe care ai făcut-o pentru a-ţi dezvolta încrederea se arată şi asta atrage oportunităţi precum albinele la miere. Pe lângă asta, pasiunea ta este mare în acest moment, aşa că ocupă-te de timpul liber cu partenerul tău. Planifică o seară romantică, deschide o sticlă de vin şi sărbătoreşte!

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Rac

Nu exagera astăzi. Bioritmurile tale sunt scăzute. De fapt, este posibil să vă simţiţi puţin obosit. Nu are rost să încerci să păstrezi un ton vesel. Oamenii vor vedea totul pe chipul tău. Aţi fi mai bine servit dacă petreceţi timp în activităţi solo. În acest fel, poţi petrece perioade lungi de timp în pat, acolo unde eşti menit să fii astăzi.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Leu

Un proiect pe termen lung ajunge la o concluzie pozitivă, una care poate avea un impact dramatic asupra finanţelor tale. V-aţi vândut manuscrisul unui editor sau aţi încheiat cu succes un proiect care vă este drag. Acest succes ar trebui să-ţi dea încrederea de care ai nevoie. Nu uitaţi să vă faceţi timp pentru a petrece.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Schimbarea este bună, dar poate fi înfricoşătoare, când vine brusc. Aşa simţi astăzi, când cineva anunţă o schimbare majoră fără avertisment. Nu eşti sigur cum să reacţionezi la ştiri şi nu ai nicio idee cum te afectează. Tot ce poţi face acum este să aştepţi. Încercaţi să nu intraţi în panică. În cele din urmă, vei vedea că aceste schimbări vor aduce beneficii tuturor, inclusiv ţie.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Balanţă

Eşti dornic de informaţii despre un anumit subiect şi vei face tot posibilul pentru a le obţine. Înainte de a merge la bibliotecă, de ce să nu încerci o căutare online? S-ar putea să găseşti tot ce ai nevoie, fără a părăsi scaunul. Dar căutarea dvs. ar putea necesita să mergeţi la sursa primară, aşa că plimbările vor fi implicate.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Scorpion

S-ar putea să primeşti o sumă neaşteptată de la o sursă neaşteptată. Poate că un unchi a murit şi şi-a amintit de tine în testament. Oricare ar fi sursa, venitul suplimentar este binevenit acum. Visele tale din ultimul timp pot să nu pară legate de această creştere financiară, dar sunt conectate.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Săgetător

Primeşti o nouă perspectivă despre o persoană importantă din viaţa ta, iar relaţia ta ia o întorsătură importantă, în bine. Simţi că acum cunoşti complet această persoană, iar apropierea ta se limitează la profund. Această nouă alianţă ar putea avea, de asemenea, repercusiuni pozitive asupra finanţelor tale.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Capricorn

Când gândul de a merge la muncă îngreunează operaţiunea de a te da jos din pat, să ştii că a venit timpul să-ţi găseşti un alt loc de muncă. Din păcate, probabil că nu este ceva ce poţi face acum. Poţi fi foarte amabil cu tine însuţi. Fă-ţi un cadou. Găsiţi ceva de care să vă bucuraţi din plin, care să vă învie spiritul şi să coste puţin.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Vărsător

Romantismul este în aer şi trebuie să respiri mult astăzi. Sângele îţi fierbe, pasiunea îţi creşte şi o cină romantică pentru doi este în joc. Veţi fi motivat să faceţi cumpărături pentru haine, dar mai bine vă potoliţi apetitul pentru bunuri materiale. Ceea ce îţi doreşti cu adevărat nu vine într-o cutie, aşa că de ce să-ţi iroseşti banii?

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE - Peşti

Vei fi cel mai fericit departe de privirile indiscrete astăzi.. Nu ai chef să fii prietenos sau să participi la bârfe inactiv. Se pare că ai avut aceleaşi conversaţii cu aceleaşi persoane de ceva vreme. Te simţi atât de plictisit încât ai putea ţipa. Pentru a evita asta, petreceţi timp liniştit singur, dacă puteţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici