HOROSCOP Duminică, 18 decembrie. O duminică pe cinste pentru toate zodiile. Trei dintre ele profită de ea la superlativ

Mercur din Capricorn aderă la un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, motiv pentru care zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se bucură de o duminică pe cinste.

22768 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 18 decembrie. O duminică pe cinste pentru toate zodiile. Trei dintre ele profită de ea la superlativ

HOROSCOP 18 Decembrie - Berbec

S-ar putea să apară azi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Ele s-ar putea să implice să lucrezi de acasă în weekend sau să treci pe la serviciu atunci când, în mod normal, n-ar trebui să o faci. Pe de altă parte, ar fi indicat să nu ratezi această oportunitate. Sezonul sărbătorilor se apropie cu paşi repezi şi ai nevoie de fonduri pentru a pregăti toate cele necesare pentru masa festivă şi pentru achiziţionarea cadourilor.

HOROSCOP 18 Decembrie - Taur

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că astrele recomandă astăzi să evadezi câteva ore din jungla cotidiană. Ţi-ar prinde bine să ieşi puţin la aer, să te plimbi undeva în natură sau la ţară. Este important să te distanţezi de unele probleme pentru a-ţi putea da seama ce este de făcut în cazul lor. Altfel, s-ar putea să nu găseşti prea rapid o soluţie la situaţia cu care te confrunţi.

HOROSCOP 18 Decembrie - Gemeni

Starea ta de spirit este în general bună astăzi, dar s-ar putea să existe momente în care te laşi influenţat(ă) mai mult decât de obicei de energiile persoanelor din jurul tău. Aşadar, încearcă să nu iei anumite lucruri în nume personal. Concentrează-te mai mult pe nevoile şi dorinţele tale, mai ales în acest context. În caz contrar, s-ar putea ca dispoziţia ta să aibă mult de suferit, să înmagazinezi vibraţiile nu tocmai pozitive din jur.

HOROSCOP 18 Decembrie - Rac

Se arată o zi perfectă la orizont pentru nativii(ele) care şi-au propus astăzi să petreacă mai mult timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi de prieteni. Astrele garanteaă faptul că veţi avea parte de bună dispoziţie şi de momente frumoase împreună, care se vor transforma în amintiri de neuitat. Iar dacă nu v-aţi făcut planuri de Revelion, acum este momentul cel mai bun să puneţi ceva la cale pe ultima sută de metri.

HOROSCOP 18 Decembrie - Leu

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprinzi până şi pe tine cu nivelul de randament de care dai dovadă. Aşadar, se prefigurează o zi productivă pentru nativii(ele) acestui semn, iar acest lucru se traduce şi prin faptul că termini unele sarcini restante din această săptămână care nu au legătură neapărat cu sectorul profesional. Se vede că nu vrei să laşi pe mâine ceea ce poţi face astăzi, lucru care-ţi prinde bine.

HOROSCOP 18 Decembrie - Fecioară

Se anunţă o zi ideală pentru a petrece timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Cu siguranţă există activităţi de hobby care vă pasionează în egală măsură şi de care nu aţi mai avut timp în ultima vreme. Profită de timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie şi vizitaţi un loc pe care v-aţi propus să îl vedeţi cu toţii cândva în viitorul apropiat. Acest lucru vă va apropia şi mai mult.

HOROSCOP 18 Decembrie - Balanţă

Dacă ai trecut recent prin tensiuni cu unii membri ai familiei, lucrurile vor reintra în normalitate începând de astăzi. Aşadar, nu este cazul să îţi faci griji că nu te vei mai putea ţine de planurile pe care ţi le-ai făcut astăzi. Pe de altă parte, există şi subiecte în raport de care ar fi indicat să dai dovadă de mai mult tact. În caz contrar, se poate ajunge din nou la momente de tensiune.

HOROSCOP 18 Decembrie - Scorpion

Comunici astăzi destul de bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Ar fi indicat să nu ignori acele subiecte care v-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Dacă nu discutaţi despre ele la momentul oportun, există riscul să apară şi mai multe probleme sau să se agraveze cele existente deja. Vei descoperi că tu şi persoana iubită sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce le priveşte.

HOROSCOP 18 Decembrie - Săgetător

Este posibil să apară astăzi unele oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu. În cazul celor mai mulţi(te) nativi(e), ar putea fi vorba de activităţi extraprofesionale, cel mai probabil într-un domeniu de activitate cu care cochetează doar din când în când. Indiferent de cum stau lucrurile, încearcă să îţi faci timp şi pentru tine, să nu ignori angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de cei dragi. Altfel, s-ar putea să apară unele reproşuri.

HOROSCOP 18 Decembrie - Capricorn

Eşti într-o stare de spirit bună, iar acest lucru se vede mai ales din modul în care te porţi în raport cu cei dragi din familie. Dai dovadă de o atitudine caldă în raport cu persoana iubită şi reuşeşti să dai în mintea copiilor fără prea multe eforturi atunci când eşti aproape de cei mici. Aşadar, s-ar putea să petreci momente foarte frumoase alături de cei din familie, care se vor transforma în amintiri preţioase.

HOROSCOP 18 Decembrie - Vărsător

Te bucuri astăzi de momente de tihnă alături de cei dragi şi ai parte de unele discuţii care te ung la suflet. Nu ai mai petrecut de multă vreme timp de calitate cu ei şi aţi avut cu siguranţă nevoie cu toţii de astfel de clipe. Este posibil să te încerce şi o uşoară formă de nostalgie, dar încearcă să nu îi dai curs sau măcar să nu o laşi să te afecteze prea mult.

HOROSCOP 18 Decembrie - Peşti

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, află că ar fi indicat să petreci mai mult timp cu prietenii. Dacă nu a venit vreo invitaţie de la ei să ieşiţi în oraş, de exemplu, poate că nu ar fi rău dacă ar veni de la tine. Încearcă să le propui ceva ad hoc şi s-ar putea să te surprindă faptul că şi ei sunt în dispoziţia de a face ceva în această seară de duminică.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici