HOROSCOP DUMINICĂ, 2 IULIE. Gemenii vor fi răsplătiţi, indiferent ce vor alege. Scorpion are de schimbat perspectivele limitative, bunuri materiale la Vărsător

Horoscopul zilei de duminică, 2 iulie.

17145 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP DUMINICĂ, 2 IULIE. Gemenii vor fi răsplătiţi, indiferent ce vor alege. Scorpion are de schimbat perspectivele limitative, bunuri materiale la Vărsător

HOROSCOP DUMINICĂ, 2 IULIE.

HOROSCOP 2 IULIE - BERBEC

Porţile tale stelare s-au deschis conducându-te către zone care te ajută să-ţi crească vibraţia. Familia ta este vedetă este, ajutându-te să-ţi aminteşti scânteia care rămâne vie, indiferent de situaţie. Dacă rănile şi amintirile se simt prea grele pentru a fi purtate, ele sunt doar menite să fie lăsate în urmă. Deşi nu este nevoie să le suprimaţi, nu este nevoie să le purtaţi aproape de dvs. Procesul de vărsare poate fi unul dureros. Petrecerea unui timp meditând poate fi medicamentul de care aveţi nevoie şi, înainte să vă daţi seama, poate deveni un ritual pe care doriţi să îl încorporaţi în viaţa de zi cu zi.

HOROSCOP 2 IULIE - TAUR

Un fel de situaţie ar putea fi aici doar pentru a te învăţa cum trebuie să te vezi în ciuda tuturor apelor agitate care te înconjoară. Cereţi să vă fie readusă dragostea, într-o situaţie care poate fi toxică sau de necontrolat. În loc să te ţii de cuvintele sau de acţiunile dure ale altora astăzi, încearcă să revii la elementele de bază. Lăsaţi oamenii să proiecteze orice doresc, sarcina dvs. este să vă amintiţi că sunteţi un ecran gol chiar şi atunci când proiectorul funcţionează cu forţă maximă.

HOROSCOP 2 IULIE - GEMENI

Probabil că va fi o zi magică, în care indiferent ce ai alege, vei fi răsplătit. Când simţi că interesele tale se pot simţi ameninţate sau compromise, cere către îngerii tăi sprijin suplimentar şi scuturi. S-ar putea să nu ştii ce urmează imediat, dar recompensele tale vor ajunge la tine în curând. Păstraţi pacea ca prioritate pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă. Toate punctele se vor conecta destul de curând şi imaginea se va finaliza de la sine.

HOROSCOP 2 IULIE - RAC

Ce se întâmplă dacă eşti scribul al îndemnurilor sufletului tău? Ce se întâmplă dacă nu eşti menit să vezi dovezi fizice înainte de a-ţi urma inima şi a acţiona? Ce se întâmplă dacă acţiunea ta intuitivă este cea care deschide uşile oportunităţilor pe care le aştepţi? Treaba ta este să te concentrezi asupra ta şi să-ţi asculţi înţelepciunea înnăscută, iar îngerii tăi te vor ajuta să zbori activându-ţi aripile exact la timp pentru a te înălţa.

HOROSCOP 2 IULIE - LEU

A dori să te odihneşti şi a dori să te mişti pot fi două emoţii contradictorii pe care le simţi astăzi. Există un pod curcubeu care se deschide pentru tine chiar acum. Şi chiar dacă s-ar putea să simţi că te îndepărtează de visele tale, este aici prezent pentru a te anunţa că totul este, în cele din urmă, la fel, cu rute diferite, care te poartă în călătorii diferite.

HOROSCOP 2 IULIE - FECIOARA

Fă-ţi timp să te odihneşti şi să te recuperezi, acesta este uneori cel mai productiv lucru pe care îl poţi face pentru tine.

HOROSCOP 2 IULIE - BALANŢA

Vindecarea vine în calea ta. Indiferent cu ce aţi avut de-a face, ajutorul este introdus cu o viteză maximă şi liniştitoare. Stabiliţi intenţii pure pentru toţi cei implicaţi, fără a vă feri de a vă exprima exact nevoile şi dorinţele. A te simţi mulţumit este scopul din spatele tuturor manifestărilor, aşa că permite-ţi să te simţi aşa acum.

HOROSCOP 2 IULIE - SCORPION

Arde grijile pe care le ai, convingerile tale limitative şi ideile tale restrictive asupra vieţii. Ce se întâmplă dacă un rezultat câştig-câştig este posibil, dar are nevoie doar să fii puţin mai echilibrat în viaţa ta. Stăpâneşte-ţi sinele în continuă evoluţia amintindu-ţi că priorităţile se schimbă ritmic în viaţa ta.

HOROSCOP 2 IULIE - SĂGETĂTOR

Dacă îţi vezi seminţele gândirii ca nişte bijuterii preţioase, vei începe să înţelegi că ai un cufăr de comori nepreţuit pe care stai. Multi-tasking-ul poate fi lucrul tău, dar să te organizezi bine este puterea ta care îţi permite să faci multitasking cu uşurinţă şi fineţe. 

HOROSCOP 2 IULIE - CAPRICORN

Eşti un far pentru mai mulţi oameni decât crezi. Capacitatea ta de a gândi pentru tine, de a susţine ceea ce simţi că este corect şi de a-ţi susţine convingerile şi oamenii sunt trăsături admirabile, rareori întâlnite la majoritatea, cel puţin în acest grad. Doar fiind tu însuţi, răspândeşti o strălucire caldă celor din jurul tău şi atingerea ta trăieşte în mai multe moduri. 

HOROSCOP 2 IULIE - VĂRSĂTOR

Pregăteşte-te pentru un sezon magic strălucitor din viaţa ta. Noi oportunităţi, resurse şi daruri materiale sunt pe cale să intre în viaţa ta. Căutaţi semnele care apar în viaţa voastră şi ştiţi că îngerii şi ghizii voştri s-au aranjat cosmic pentru ca anumite lucruri să vină în calea voastră. 

HOROSCOP 2 IULIE - PEŞTI

Schimbarea este asupra ta şi, mâine, cu luna plină, abilităţile tale psihice - care includ intuiţia, fulgerările de inspiraţie sau ideile, izbucnirile emoţionale sau doar o nevoie înnăscută de a încetini - ar putea fi la apogeu. 

Sursa: vogue.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici