HOROSCOP Duminică, 21 august – Alegeri dificile cu final prost. Acestor zodii nu le iese mai nimic aşa cum şi-au imaginat

Mercur din Fecioară îi trasează o opoziţie lui Neptun retrograd din Peşti, iar din acest motiv, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Peşti) riscă să se confrunte cu alegeri dificile, care riscă să le conducă la un deznodământ neplăcut.

3034 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 21 august – Alegeri dificile cu final prost. Acestor zodii nu le iese mai nimic aşa cum şi-au imaginat

NASA

HOROSCOP Duminică, 21 august - Berbec

Din câte se pare, ai avut o săptămână destul de dificilă, astfel că nu este de mirare că nivelul de oboseală cu care te confrunţi astăzi este unul destul de mare. Mai mult decât atât, s-ar putea să-ţi fie dificil să gestionezi unele stări şi să le faci faţă. Aşadar, este foarte important să te asiguri că te odihneşti astăzi, că îţi faci plinul de energie pentru zilele care vor urma. Altfel, vor apărea probleme.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Taur

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi în mod egal între angajamentele luate faţă de prieteni şi activităţile pe care le-ai plănuit împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Tendinţa la început ar putea fi aceea de a le neglija pe cele dintâi, dar dacă este vorba de un prieten pe care nu îl ai tot timpul lângă tine, poate că ar fi indicat să îţi schimbi puţin programul.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Gemeni
Viaţa profesională şi cea de familie te solicită astăzi la acelaşi nivel, cu toate că pentru mulţi(te) nativi(e) ai(le) semnului această zi este una nelucrătoare. Poate că te gândeşti prea mult la problemele de la serviciu sau ţi-ai luat de lucru şi acasă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu exagerezi. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu unele reproşuri justificate din partea celor dragi, cărora le-ai promis unele lucruri pentru această zi.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Rac
Există riscul să intri azi în nişte polemici care nu conduc niciunde, care riscă să tensioneze atmosfera între tine şi o rudă apropiată ori un prieten vechi. Cel mai probabil se datorează toate unei diferenţe de mentalitate în legătură cu un subiect sau altul, astfel că dacă ai încerca să fii tolerant(ă) vis-a-vis de perspectiva celuilalt, ai reuşi să treci mai uşor peste aceste prognoze nu tocmai pozitive. Părerile voastre se intersectează undeva, vei vedea.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Leu
Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu ai o zi prea grozavă. Poate că ai cheltuit mai mult decât ţi-ai propus ieri, iar din această cauză, bugetul tău pentru astăzi este mai mic, mai ales dacă-l compari cu cel de care ai fi avut nevoie pentru a-ţi finanţa activităţile din program. Ai grijă cât de adânc bagi mâna în buzunar pentru a-ţi achita angajamentele de astăzi. Nu este indicat să apelezi la economii.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Fecioară

Există riscul astăzi să te confrunţi cu probleme de comunicare în raport cu partenerul de viaţă. Este posibil să aveţi aşteptări diferite unul de la celălalt, să nu puteţi trece peste unele diferenţe de caracter care ies la iveală astăzi. Încearcă să laşi de la tine în anumite privinţe şi vei vedea că celălalt se va strădui să te întâlnească la jumătatea drumului. Pentru ca lucrurile să-şi revină, este nevoie de iniţiativă din partea ta.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Balanţă
Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se resimt după această săptămână de muncă. Nivelul tău de energie este destul de scăzut, astfel că trebuie să îţi faci timp neapărat pentru odihnă cândva pe parcursul acestei zile. În cazul anumitor nativi(e), ar putea fi nevoie să amâne unele activităţi de weekend din această cauză. Nu trebuie să-ţi pară rău pentru că uneori trebuie să te pui pe tine pe primul loc, să-ţi acorzi prioritate.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Scorpion

Activităţile cu prietenii şi cele cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici te solicită azi în egală măsură, astfel că dacă vrei să nu dezamăgeşti pe nimeni, trebuie să fii foarte atent(ă) cu îţi gestionezi timpul. În caz contrar, există riscul să nu le poţi face pe toate, ceea ce riscă să îţi atragă unele reproşuri din partea celorlalţi. Conturează-ţi un program clar şi încearcă să rezişti tentaţiei de a procrastina, de-a pierde timpul.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Săgetător
S-ar putea ca viaţa de familie şi obligaţiile sociale să necesite mult timp şi energie din partea ta. Dacă le poţi lăsa pe cele din urmă pe oricare zi de săptămâna viitoare, ar fi indicat să profiţi de această oportunitate. Ai nevoie să petreci timp de calitate împreună cu apropiaţii, mai ales dacă aţi avut un program foarte încărcat cu toţii în ultima vreme. În caz contrar, vei sesiza o oarecare distanţare emoţională între voi.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Capricorn
Există posibilitatea să apară azi tensiuni între tine şi o persoană apropiată. S-ar putea, de exemplu, să ajungeţi prea departe cu discuţiile, să vă criticaţi unul celuilalt setul de valori şi principii. Încearcă să nu te laşi dus(ă) de val şi să mergi prea departe cu asemenea conversaţii. În astfel de contexte, trebuie să dai dovadă de mai multă deschidere, să accepţi lucrurile pe care nu le poţi schimba la cei dragi de lângă tine.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Vărsător
Pe plan financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav pentru tine. Ai putea constata, de exemplu, că bugetul de care dispui nu este suficient pentru a-ţi finanţa toate activităţile pe care le ai în program. Încearcă să le amâni pe cele care nu reprezintă o urgenţă şi concentrează-te pe acelea care înseamnă ceva pentru apropiaţi, pe care le aşteptai de multă vreme. În felul acesta, nu va fi nevoie să-ţi periclitezi economiile.

HOROSCOP Duminică, 21 august - Peşti

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă. În contextul de faţă, trebuie să ai grijă la subiectele pe care le abordezi şi la tonul cu care-ţi conduci discuţiile. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să degenereze şi să se ajungă la cuvinte pe care nu le poţi lua înapoi. Dacă nu este vorba de ceva important, caută să nu insişti.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici