HOROSCOP Duminică, 23 octombrie. Saturn iese din retrogradare, Soarele şi Venus intră în Scorpion. Ridicarea barierelor şi noi oportunităţi

Astăzi au loc nu mai puţin de trei evenimente astrale importante. Pe de-o parte, avem revenirea lui Saturn la mersul direct prin Vărsător, ceea ce vine cu veşti bune pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care nu mai simt apăsarea unor lipsuri sau greutăţi pe care le-au experimentat în ultimele luni. Tot azi, intră şi Soarele, respectiv Venus în Scorpion, ceea ce aduce pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) iluminare, dar şi afecţiune.

23948 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 23 octombrie. Saturn iese din retrogradare, Soarele şi Venus intră în Scorpion. Ridicarea barierelor şi noi oportunităţi

HOROSCOP 23 Octombrie - Berbec

Saturn revine azi la mersul direct prin casa planurilor de viitor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să dispară treptat o parte din greutăţile şi lipsurile care nu ţi-au permis să-ţi transpui în ultimele luni visurile în realitate. Tot astăzi, Soarele şi Venus intră într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se pune accentul pe echilibrarea raporturilor de forţe între tine şi unele persoane de lângă tine.

HOROSCOP 23 Octombrie - Taur

Saturn se întoarce la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să vezi o îmbunătăţire în ceea ce priveşte statutul tău la serviciu, dar şi relaţia cu superiorii. Tot în decursul acestei zile, Soarele şi Venus ajung în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, fapt pentru care este foarte important să consolidezi relaţia cu ceilalţi într-un mod sănătos, care exclude dezvoltarea de relaţii care devin toxice mai târziu.

HOROSCOP 23 Octombrie - Gemeni

Saturn începe azi să se mişte în sens direct prin casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să observi că îţi este mai uşor să ai o viziune pozitivă, dar realistă în acelaşi timp asupra vieţii. Tot pe parcursul acestei zile, Soarele şi Venus intră şi ele în casa muncii, semn că se îmbunătăţeşte ceva la relaţia cu colegii de muncă, cu unele persoane care sunt ceva mai dificile.

HOROSCOP 23 Octombrie - Rac

Saturn revine azi la o traiectorie firească printr-o importantă casă relaţională din astrograma ta solară, astfel că nu se mai duc jocuri de putere cu mize atât de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau persoanele cu care lucrezi. Ajungeţi la unele compromisuri sănătoase. Tot azi, Soarele şi Venus ajung în casa iubirii, ceea ce permite consolidarea relaţiei cu persoana iubită pe o bază a sincerităţii totale, a unei mai mari deschideri sufleteşti.

HOROSCOP 23 Octombrie - Leu

Saturn finalizează azi retrogradarea prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că dacă ultimele luni au adus o oarecare distanţare între tine şi partenerul de viaţă, unii clienţi şi/ sau persoane cu care lucrezi, acest lucru se va remedia treptat începând de astăzi. Tot în cursul acestei zile, Soarele şi Venus intră în casa familiei, astfel că se pune accentul pe a dezolva noi atitudini, mai sănătoase, în raport cu cei dragi ai tăi.

HOROSCOP 23 Octombrie - Fecioară

Saturn revine azi la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că vei observa o schimbare în bine în ceea ce priveşte randamentul de care dai dovadă, dar şi nivelul de sănătate de care te bucuri în general. Tot în decursul acestei zile, Soarele şi Venus trec pragul casei comunicării, astfel că în următoarele săptămâni se pune mult accentul pe modul în care comunici cu persoanele de lângă tine.

HOROSCOP 23 Octombrie - Balanţă

Saturn începe azi să se mişte din nou în sens direct prin casa iubirii din astrograma ta generală, motiv pentru care este de aşteptat să observi unele schimbări în bine în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Tot în decursul acestei zile, Soarele şi Venus ajung în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate veni la pachet cu oportunităţi de a câştiga bani pe lângă salariu.

HOROSCOP 23 Octombrie - Scorpion

Saturn îşi reia traseul direct prin casa familiei din astrograma ta solară, fapt pentru care se mai îndulceşte atmosfera acasă, lucru vizibil mai ales în cazul nativilor(elor) care s-au distanţat de unele persoane dragi în ultima perioadă. Tot azi, Soarele şi Venus poposesc în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi de încredere mai mare în propria persoană şi în planurile pe care le ai în perioada care va urma.

HOROSCOP 23 Octombrie - Săgetător

Saturn se opreşte azi din retrogradarea prin casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că te vei confrunta mai rar decât până acum cu stări de trac, cu momente în care taci, deci ar fi mai bine să îţi exprimi punctul de vedere. Tot în decursul acestei zile, Soarele şi Venus ajung în casa subconştientului din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te concentrezi mai mult în această perioadă pe dezvoltarea iubirii de sine.

HOROSCOP 23 Octombrie - Capricorn

Saturn se întoarce la mersul direct prin casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că vei observa că-ţi este mai uşor să îţi gestionezi bugetul, să nu te mai confrunţi cu anumite lipsuri ca în ultimele luni. Tot în decursul zilei de azi, Soarele şi Venus îşi fac apariţia în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn bun pentru proiecte noi, dar şi că vei cunoaşte persoane cu care ai lucruri în comun.

HOROSCOP 23 Octombrie - Vărsător

Satrun revine azi la mersul direct prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie începe să crească treptat, că te bucuri de mai multă încredere în propria persoană. Soarele şi Venus intră şi ele tot azi în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că se recomandă să lucrezi la relaţia cu superiorii, dar şi la ascensiunea ta pe plan profesional. Pot apărea unele progrese care te vor surprinde foarte plăcut.

HOROSCOP 23 Octombrie - Peşti

Saturn se întoarce azi la traiectoria firească prin casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că-ţi va fi mai uşor să stabileşti o stare de echilibru pe plan mental şi emoţional, dar şi să o cultivi. Tot astăzi, Soarele şi Venus vor intra în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să îţi actualizezi unele principii de viaţă şi să ai mai multă încredere în punctele tale de vedere, cel puţin în unele situaţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici