HOROSCOP Duminică, 25 decembrie – Un Crăciun care începe prost, dar continuă bine. Patru zodii au parte de bune şi rele

Prima zi debutează cu o conjuncţie între Lună şi Pluto în semnul Capricornului, motiv pentru care s-ar putea ca zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să aibă parte de unele neplăceri de dimineaţă. Apoi Luna intră în Vărsător şi lucrurile se schimbă în bine.

29027 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 25 decembrie – Un Crăciun care începe prost, dar continuă bine. Patru zodii au parte de bune şi rele

HOROSCOP Duminică, 25 decembrie 2022

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Berbec

În prima zi de Crăciun, conjuncţia Lunii cu Pluto aduce un potenţial crescut de tensiuni cu o figură de autoritate din familie. În a doua parte a zilei, când Luna trece în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, vei avea parte de o atmosferă mai caldă în jurul tău. Te bucuri de prezenţa celor dragi alături, faceţi planuri de viitor împreună şi profitaţi la maximum de timpul de calitate pe care-l veţi petrece împreună.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Taur

De Crăciun, conjuncţia Lunii cu Pluto ar putea creşte riscul de polemici aprinse în prima parte a zilei. De după-amiază încolo, când Luna păşeşte în casa statutului social din horoscopul tău solar, lucrurile se schimbă, în sensul în care s-ar putea să te întâlneşti cu persoane importante din comunitate sau poate că petreci mai mult timp alături de acele rude pe care le consideri a juca un rol important în viaţa ta în această perioadă.

HOROSCOP 25 decembrie - Gemeni

În prima zi de Cărciun, conjuncţia Lunii cu Pluto ar putea face să apară unele tensiuni mari între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil din cauza oboselii care s-a acumulat în ultimele zile. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, cum ar fi cele pe care le ai în comun cu ceilalţi.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Rac

Prima zi de Crăciun începe pe fondul unei conjuncţii între Lună şi Pluto, iar influenţa acesteia se simte în plan relaţional. Eşti în relaţii bune cu cei dragi, dar în acelaşi timp, există şi riscul să iasă la suprafaţă unele tensiuni mocnite vechi. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, indiciu că petreci mai mult timp alături de partenerul de viaţă. Nu arunca gaz pe foc.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Leu

În prima zi de Crăciun, este posibil să apară stări de oboseală accentuată pe fondul conjuncţiei între Lună şi Pluto. Aşadar, este foarte important să îţi faci timp şi pentru odihnă azi. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa parteneriatelor, prilej numai bun să petreci timp de calitate alături de partenerul de viaţă. A trecut ceva vreme decât aţi putut să vorbiţi şi alte lucruri fără legătură cu problemele zilnice.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Fecioară

Prima zi de Crăciun vine la pachet cu o conjuncţie între Lună şi Pluto, iar pe fondul acesteia s-ar putea naşte unele mici tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Acestea s-ar putea datora şi oboselii pe care ai acumulat-o în ultimele zile, astfel că după-amiază, când Luna trece în casa sănătăţii, ar fi indicat să îţi faci timp şi pentru odihnă. Altfel, nu te vei putea bucura de toate angajamentele.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Balanţă

În prima zi de Crăciun, conjuncţia Lunii cu Pluto s-ar putea să trezească unele tensiuni mocnite deja existente între tine şi unele persoane din familie cu care nu prea ai lucruri în comun. În a doua parte a zilei, Luna începe să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că atmosfera din interioriul familiei s-ar putea să se schimbe în bine, să se armonizeze substanţial, de după-amiază încolo.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Scorpion

Prima zi de Crăciun începe pe fondul unei conjuncţii între Lună şi Pluto care face ca anumite schimburi de replici să fie destul de tensionate între tine şi unele rude apropiate sau prieteni vechi. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care atenţia ta se îndreaptă către sectorul domestic. Masa de Crăciun te aduce mai aproape de cei care chiar contează pentru tine cu adevărat.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Săgetător

În prima zi de Crăciun, conjuncţia Lunii cu Pluto s-ar putea să conducă la apariţia unor cheltuieli de ultim moment care pun o presiune destul de mare pe bugetul tău de sărbători. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că s-ar putea să primeşti vizite din partea unor persoane dragi sau a unor prieteni vechi pe care nu i-ai văzut de mult.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Capricorn

Prima zi de Crăciun debutează cu o conjuncţie a Lunii cu Pluto care s-ar putea să-ţi confere o stare de spirit nu prea pozitivă. Lucrurile se schimbă în a doua parte a zilei, când Luna intră în casa finanţelor din astrograma ta solară. S-ar putea ca pe fondul acestui tranzit să faci unele cheltuieli de ultim moment pentru a pune la punct ultimele detalii pentru masa de sărbători sau pentru a achiziţiona unele cadouri restante.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Vărsător

Prima zi de Crăciun începe pe fondul conjuncţiei între Lună şi Pluto, ceea ce face să existe o presiune pe bugetul tău în prima parte a zilei, cel mai probabil din cauza unor cumpărături de care ai uitat. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă un plus de încredere în propria persoană şi de energie pentru angajamentele pe care ţi le-ai luat în aceste zile.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE - Peşti

În prima zi de Crăciun, conjuncţia Lunii cu Pluto ar putea conduce la unele tensiuni între tine şi unii prieteni, cel mai probabil din cauza unor planuri pe care le-aţi avut împreună şi care nu merg aşa cum te-ai aşteptat. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea de denotă faptul că s-ar putea să fii destul de introspectiv(ă) în restul zilei, reflectând la trecut.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici