HOROSCOP Duminică, 30 octombrie - Marte retrogradează în Gemeni. Zodiile iau decizii pripite şi îşi controlează greu nervii

Marte începe azi să retrogradeze prin semnul Gemenilor şi menţine acest sens de mers până pe 12 ianuarie 2023. Până atunci, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) îşi controlează cu greu nervii şi iau decizii nu tocmai înţelepte.

34625 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 30 octombrie - Marte retrogradează în Gemeni. Zodiile iau decizii pripite şi îşi controlează greu nervii

HOROSCOP Duminică, 30 octombrie - Marte retrogradează în Gemeni. Zodiile iau decizii pripite şi îşi controlează greu nervii

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Berbec

Marte începe azi să retrogradeze prin casa comunicării, motiv pentru care s-ar putea să dai mai des dovadă de agresivitate în felul în care te exprimi. Este foarte important să nu te laşi mânat(ă) de primul impuls, să nu spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În caz contrar, există riscul să te alegi cu reproşuri sau cu regrete pe care le gestionezi greu.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Taur

Marte retrogradează de azi înainte prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea înseamna că s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât de obicei în următoarele săptămâni. Aşadar, întrucât există riscul să cedezi în faţa tentaţiilor, este important să te fereşti de magazinele preferate şi să te gândeşti de două ori înainte să faci achiziţii care nu reprezintă o prioritate. În caz contrar, bugetul tău va avea destul de mult de suferit.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Gemeni

Marte se mişcă de azi înainte în sens aparent invers prin semnul naşterii tale, ceea ce te-ar putea face pasibil(ă) de unele reacţii care nu îţi stau în caracter. Şi în cazul tău este nevoie să practici mai multă atenţie şi să ai grijă cum gestionezi astfel de momente. În caz contrar, rişti să îndepărtezi unele persoane importante, care ar fi putut avea un rol foarte important într-un anumit sector de viaţă în această perioadă.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE - Rac

Marte începe să se mişte azi prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să revină în actualitate unele temeri sau frustrări din trecut. Aşadar, provocarea pentru tine în perioada următoare este aceea de a încerca să le depăşeşti. să le procesezi astfel încât să nu te mai întâlneşti cu ele pe viitor. Altfel, este posibil să revină cu o forţă şi mai mare atunci când te aştepţi cel mai puţin.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Leu

Marte începe să retrogradeze de azi prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce poate anunţa, în cazul unor nativi(e), faptul că unele proiecte vor evolua haotic în perioada care urmează. Aşadar, este important să le ţii sub control. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de tensiuni care apar în raport cu unul din prieteni. Trebuie să se dea dovadă şi în acest caz de foarte multă stăpânire de sine.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Fecioară

Marte retrogradează de astăzi înainte prin casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze prea bine pentru tine pe plan profesional. Poate că apar tensiuni între tine şi unul din superiori ori pare că lucrurile scapă de sub control pe acest plan. Încearcă să nu le pierzi din vedere şi în acest fel, vei putea să intervii atunci când există riscul să o ia într-o direcţie negativă.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Balanţă

Marte se mişcă de azi înainte în sens aparent invers prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În contextul acesta, trebuie să ai grijă ca lucrurile să nu o ia într-o direcţie haotică. Este posibil să se întâmple acest lucru şi este nevoie să poţi acţiona la timp. În caz contrar, s-ar putea să ai parte de unele regrete, de situaţii pe care nu ţi le-ai fi dorit.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Scorpion

Marte tranzitează în sens aparent invers casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce poate indica faptul că riscă să se aprindă conflicte între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi din cauza fondurilor comune. Poate că aveţi idei diferite în legătură cu investiţiile pe care vreţi să le faceţi sau este vorba de un eşec financiar pentru care unii consideră că alţii au răspundere mai mare. Încearcă să aplanezi orice tensiune.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Săgetător

Marte începe de azi să tranziteze casa parteneriatelor din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să crească riscul de conflicte între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile în care punctele voastre de vedere nu se întâlnesc. Există riscul să apară tensiuni şi să nu le poţi face faţă bine, să dai curs unor conflicte care nu merg în nicio direcţie.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Capricorn

Marte se deplasează de azi înainte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi foloseşti haotic energia în perioada care va urma. Din acest motiv, este nevoie de un exerciţiu real de voinţă din partea ta pentru a-ţi direcţiona forţele acolo unde este necesar. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă cum voiai, să apară probleme pe care nu le-ai luat în calcul.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Vărsător

Marte începe azi să retrogradeze prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce face să fie mai frecvente certurile cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Aşadar, este nevoie să dai dovadă de mai multă deschidere, să fii flexibil(ă) în anumite contexte. Altfel, s-ar putea să ajungeţi să vă certaţi de la nimicuri, să vă purtaţi pică unul celuilalt pentru tot felul de lucruri pe care nu el puteţi schimba.

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE - Peşti

Marte retrogradează de astăzi înainte prin casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care ar putea întâmpina probleme de comunicare în raport cu cei dragi. Aşadar, există riscul ca fie tu, fie ceilalţi să apeleze la un limbaj nu tocmai calm în momentele-limită. Încearcă să ai mai multă răbdare cu ei şi vei vedea acelaşi comportament şi din partea celor din jurul tău.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici