HOROSCOP Joi, 1 decembrie. Tensiuni şi discuţii în contradictoriu. Lucrurile ar putea să scape de sub control

Venus din Săgetător aderă azi la o opoziţie cu Marte retrograd din Gemeni, indiciu de potenţiale conflicte pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

17652 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 1 decembrie. Tensiuni şi discuţii în contradictoriu. Lucrurile ar putea să scape de sub control

NASA

HOROSCOP 1 Decembrie - Berbec

S-ar putea să ai parte azi de unele discuţii în contradictoriu sau, cel puţin, de tensiuni la nivel de comunicare. Aşadar, este foarte important ce ton alegi în raport cu interlocutorii şi cum anume te poziţionezi faţă de ei. Ca o măsură de precauţie, poate că ar fi mai bine dacă ai da dovadă de diplomaţie şi tact în absolut toate contextele în care te vei găsi astăzi. În caz contrar, s-ar putea să ajungi în situaţii în care lezezi orgoliul unor persoane care au o influenţă destul de mare în viaţa ta în această perioadă. Evită astfel de circumstanţe.

HOROSCOP 1 Decembrie - Taur

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze tocmai bine pentru tine astăzi. Există posibilitatea să apară cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau poate că bugetul nu îţi permite în mod confortabil să faci toate investiţiile pe care ţi le-ai propus astăzi. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este acela de a economisi atât cât se poate şi să eviţi achiziţiile care nu figurează pe lista de cumpărături. Va veni şi momentul în care vei putea să te concentrezi pe hobby-urile tale şi pe dorinţele celor de lângă tine.

HOROSCOP 1 Decembrie - Gemeni

Este posibil să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de tensiuni în raport cu ceilalţi, dar mai ales în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Este greu de spus cu exactitate de la ce anume pleacă, dar cert este că aveţi viziuni diferite despre cum ar trebui gestionate sau abordate unele chestiuni care vă vizează pe toţi într-o formă sau alta. În acest context, compromisul este soluţia, astfel că trebuie să laşi de la tine în anumite privinţe pentru a evita escaladarea conflictului sau agravarea unor probleme cu care vă confruntaţi.

HOROSCOP 1 Decembrie - Rac

Se anunţă o zi deloc uşoară pentru tine pe plan profesional. Ai o grămadă de sarcini care depind de tine într-o măsură sau alta, care nu îţi permit să cedezi în faţa stresului sau a oboselii. Dar din câte se pare, ai avut parte de o săptămână destul de grea, iar nivelul de energie pe care îl ai nu este prea ridicat. Aşadar, este important să-ţi acorzi câte o pauză din când în când, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut şi să eviţi procrastinarea. Nu este imposibil să faci faţă acestor provocări, dar vezi şi de tine.

HOROSCOP 1 Decembrie - Leu

Nu îţi va fi uşor astăzi să te împarţi în mod egal între planurile de viitor şi celelalte activităţi pe care ţi le-ai propus în timpul liber. Într-un final, depinde de tine dacă alegi să te concentrezi doar asupra unora din ele şi să le laşi pe celelalte pe altă dată. Ori dacă vrei să le faci pe toate, dar la un nivel mai puţin ridicat decât intenţionai la început. În orice caz, este important să ai aşteptări realiste în legătură cu lucrurile pe care le poţi face astăzi. Altfel, s-ar putea să fii dezamăgit(ă) de rezultat la finalul zilei.

HOROSCOP 1 Decembrie - Fecioară

Viaţa de familie şi cea profesională te solicită astăzi în egală măsură, astfel că trebuie să te împarţi cumva între cele două domenii de viaţă pe tot parcursul zilei. Trebuie să fii foarte atent(ă) mai ales cum gestionezi momentele în care pare că cele două se amestecă într-un fel sau altul şi trebuie să menţii lucrurile separate. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri atât din parte superiorilor, cât şi a rudelor. Caută aşadar să păstrezi un echilibru, să te implici pe cât posibil la nivel egal în ambele sectoare. Astfel, lucrurile vor reveni pe făgaşul normal.

HOROSCOP 1 Decembrie - Balanţă

Este posibil să ai şi tu parte astăzi de unele discuţii în contradictoriu sau, cel puţin, de unele tensiuni mocnite în raport cu unii interlocutori. În contextul acesta, ar fi indicat să nu intri în polemici sau dezbateri care riscă să îţi afecteze relaţia cu anumite persoane sau care nu reprezintă o prioritate în momentul acesta. În caz contrar, s-ar putea să se spună sau se fac lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, dă dovadă de diplomaţie şi caută să nu agiţi apele atât cât se poate în contextul de faţă.

HOROSCOP 1 Decembrie - Scorpion

Pe plan financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav pentru tine. Poate că bugetul care ţi-a mai rămas pe săptămâna aceasta nu este cel mai generos şi ai fost nevoit(ă) să intră în cel destinat weekend-ului. Sau poate că apar cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, motiv pentru care este nevoie să faci unele eforturi financiare care nu îţi sunt deloc comode. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că situaţia nu stă prea bine pentru tine pe acest plan şi că, în viitorul foarte apropiat, va trebui să faci unele eforturi pentru a remedia situaţia.

HOROSCOP 1 Decembrie - Săgetător

S-ar putea să îţi fie astăzi destul de dificil să comunici într-o manieră eficientă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poate că s-au strâns în timp unele motive de tensiuni între voi şi astăzi dau pe din afară dintr-un motiv prea puţin întemeiat. Încearcă să vezi care este, de fapt, adevărata problemă şi ce poţi face în privinţa ei pentru ca lucrurile să revină la normal între voi. În caz contrar, există riscul să se ajungă la resentimente şi reproşuri, ceea ce poate afecta nu doar felul în care comunicaţi, ci şi capacitatea de colaborare.

HOROSCOP 1 Decembrie - Capricorn

Din punct de vedere profesional, se arată o zi dificilă pentru tine. Ai tot felul de sarcini care te solicită în diverse părţi, iar nivelul de energie şi de concentrare de care eşti capabil(ă) s-ar putea să fie destul de scăzut. Aşadar, este foarte important să te menajezi, să ai grijă să iei pauze din când în când pentru a face faţă tuturor provocărilor cu care te confrunţi la locul de muncă. Este indicat, de asemenea, să gestionezi stresul cu mai multă atenţie, mai ales în cazul în care ai sarcini care nu admit greşeli, care nu îţi permit erori.

HOROSCOP 1 Decembrie - Vărsător

Planurile de viitor, dar şi activităţile de zi cu zi îţi pun la încercare astăzi capacitatea de a te împărţi în mai multe direcţii. Este foarte important să ai un plan bine pus la punct, să nu procrastinezi deloc. În caz contrar, există riscul să nu le poţi face pe toate, să rămână treburi restante care te-ar putea costa progresul pe anumite planuri. De asemenea, s-ar putea să îţi mai rămână puţin timp pentru activităţi cu prietenii şi/ sau cu cei dragi, dar încearcă să le explici că va veni timpul cât de curând şi pentru planurile avute cu ei.

HOROSCOP 1 Decembrie - Peşti

Nu îţi va fi uşor astăzi să îţi faci timp şi pentru familie, dar şi pentru serviciu. Atenţia şi implicarea îţi sunt solicitate în egală măsură pe ambele planuri şi dacă nu-ţi organizezi bine timpul, există posibilitatea să nu le poţi face pe toate aşa cum ţi-ai fi dorit. Aşadar, este important să îţi setezi nişte priorităţi clare, să nu te abaţi de la ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe parcursul acestei zile pe ambele planuri. Depinde numai de tine să te organizezi aşa cum trebuie şi să treci cu bine peste provocările care vor apărea pe parcursul zilei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici