HOROSCOP JOI, 13 IULIE. Gemenilor le sunt stricate planurile de vacanţă. Stres pentru Fecioară, lipsă de fonduri în dreptul Balanţei

Horoscopul zilei de joi, 13 iulie, potrivit horoscope.com.

18908 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP JOI, 13 IULIE. Gemenilor le sunt stricate planurile de vacanţă. Stres pentru Fecioară, lipsă de fonduri în dreptul Balanţei

HOROSCOP JOI, 13 IULIE.

HOROSCOP 13 IULIE - BERBEC

Prietenul poate părea într-o dispoziţie sumbră şi nu este dispus să vorbească despre asta. Nu forţaţi problema. Probabil că asta are mai mult de-a face cu circumstanţele prietenului tău decât cu tine. Cel mai bine este dacă continuaţi să vă urmăriţi obiectivele pe care le preţuiţi. Nu numai că ţi-ai putea promova interesele, dar s-ar putea, de asemenea, să-ţi inspiri prietenul şi să-l scoţi din întuneric.

HOROSCOP 13 IULIE - TAUR

Interesele profesionale ar putea interfera temporar cu viaţa ta socială. Acest lucru ar putea provoca o mică problemă între tine şi un prieten apropiat sau partener romantic. Prietenul tău este mai predispus să dorească să se chinuiască decât să discute cu tine. Nu vă faceţi griji. Această persoană va fi mai înţelegătoare. 

HOROSCOP 13 IULIE - GEMENI

Responsabilităţile faţă de muncă, familie sau ambele ar putea întârzia temporar planurile pentru o vacanţă atât de necesară. Acest lucru ar putea fi puţin deprimant, dar nu lăsa să te doboare. Ai grijă de responsabilităţile tale cât de repede poţi şi apoi mergi mai departe cu planurile tale. Toate semnele arată că această călătorie este importantă pentru tine şi ar trebui să continue conform programului.

HOROSCOP 13 IULIE - RAC

Situaţia ta financiară ar trebui să continue să se extindă acum. Nu vă faceţi griji, dacă auziţi zvonuri care fac viitorul să pară destul de sumbru. Aceasta este probabil dezinformare care provine din surse nesigure. Continuaţi să lucraţi pentru atingerea obiectivelor tale. Între timp, verifică zvonurile şi află faptele reale. Probabil vei descoperi că totul este mult mai bine decât pretind bârfitorii.

HOROSCOP 13 IULIE - LEU

Astăzi poate părea că responsabilităţile de acasă şi de familie interferează cu viaţa ta socială, inclusiv cu o întâlnire la care vrei cu adevărat să participi. Nu îţi face griji. Toate semnele sunt că ceva neaşteptat va avea loc în ultimul moment, ceea ce vă va face posibil să vă continuaţi cu planurile. Încearcă să ai grijă de îndatoririle tale cât mai eficient poţi, astfel încât să te poţi bucura de seară.

HOROSCOP 13 IULIE - FECIOARĂ

S-ar putea să vă treziţi simţindu-vă puternic şi energic, dar pe măsură ce ziua scade, stresul vă poate face să vă simţiţi obosit şi epuizat. Ai grijă, Fecioară. Ai putea deveni irascibil în preajma celorlalţi. Ritmul tău şi relaţiile tale cu ceilalţi ar trebui să rămână excelente pe parcursul întregii zile.

HOROSCOP 13 IULIE - BALANŢĂ

O lipsă temporară de fonduri ar putea interfera cu proiectele creative sau cu capacitatea ta de a te distra. S-ar putea să întâmpinaţi o aparentă răcoare de la un prieten apropiat sau partener romantic pe care s-ar putea să nu o înţelegeţi. Nu face prea mult caz din asta. Probabil că acest lucru se referă mai mult la starea de spirit generală a persoanei. Prietenul tău ar trebui să revină la normal în câteva zile.

HOROSCOP 13 IULIE - SCORPION

Dacă îţi petreci ziua acasă, Scorpion, pereţii pot părea să se închidă în jurul tău. Între tine şi ceilalţi membri ai gospodăriei nu ar putea izbucni certuri din şi pentru nimic, iar lipsa de energie te-ar putea afecta. Aceasta este o zi bună pentru a face mişcare. Faceţi o plimbare, mergeţi pe bicicletă sau luaţi un curs de cardio. Acest lucru ar trebui să vă elimine frustrările, creând în acelaşi timp mai multă energie fizică.

HOROSCOP 13 IULIE - SĂGETĂTOR

Astăzi s-ar putea să aşteptaţi o scrisoare sau un apel de la un prieten apropiat sau partener de dragoste. Întârzierea acestuia ar putea provoca o puternică senzaţie de întuneric. Nu-ţi strica ziua. Comunicarea va veni. Fii creativ, în timp ce aştepţi. S-ar putea să suni şi un alt prieten.

HOROSCOP 13 IULIE - CAPRICORN

Oricare ar fi abilităţile sau talentele pe care le foloseşti pentru a-ţi îndeplini obiectivele prezente, pot părea blocate, Capricorn. Acest lucru ar putea da naştere unui sentiment de frustrare, dar nu cădeţi în această capcană. Dacă nu te poţi motiva, concentrează-te pe altceva, poate o activitate pe care nu ai mai încercat-o până acum.

HOROSCOP 13 IULIE - VĂRSĂTOR

S-ar putea să te simţi creativ, artistic şi plin de idei pentru proiecte noi. Cu toate acestea, Vărsător, alte responsabilităţi te-ar putea împiedica. În acelaşi timp, mintea ta ar putea fi atât de concentrată asupra lor, încât cealaltă muncă durează mai mult decât ar trebui. Notează ideile înainte ca acestea să scape, apoi concentrează-te pe sarcinile pe care le ai la îndemână. 

HOROSCOP 13 IULIE - PEŞTI

Problemele spirituale ţi-ar putea cuceri minte. Poate doriţi să vă adânciţi în studii metafizice şi meditaţie, dar responsabilităţile de muncă sau de familie ar putea interfera cu transformarea acestor dorinţe în realitate. Nu lăsa asta să te doboare. În schimb, rămâi concentrat pe treburile banale şi termină-le. Apoi, puteţi trece la chestiunile cu adevărat fascinante.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici