HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Trei zodii sunt în elementul lor azi. Le iese tot ceea ce îşi pun în minte

Luna începe azi să se mişte prin Gemeni, iar la prânz face un trigon armonios cu Mercur din Balanţă, astfel că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) se simt în elementul lor pe parcursul acestei zile.

30184 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Trei zodii sunt în elementul lor azi. Le iese tot ceea ce îşi pun în minte

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Trei zodii sunt în elementul lor azi. Le iese tot ceea ce îşi pun în minte

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Berbec
Luna intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că accentul se pune pe felul în care interacţionezi cu cei din jur. Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de astăzi cu toate persoanele cu care intri în contact, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi. Acesta este un moment bun din săptămână în care să porţi tot felul de conversaţii cu ei, dar şi să desfăşori negocieri sau să discuţi posibile colaborări. Ai toate şansele să ajungi la un acord care te avantajează, de pe urma căruia ai de câştigat.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Taur
Luna poposeşte astăzi în casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că una din priorităţile tale este bugetul. S-ar putea să te numeri printre norocoşii(asele) care se intersectează cu oportunităţi financiare care le permit să realizeze venituri pe lângă salariu. De exemplu, este posibil să apară un comision la orizont sau poate o activitate extraprofesională care îţi permite să câştigi ceva pe lângă profiturile tale obişnuite. În felul acesta, nu ai de ce să îţi faci griji dacă apar cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau unele riscuri de ordin financiar devin realitate. Eşti acoperit(ă) în această privinţă.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Gemeni
Luna îşi face azi intrare în semnul naşterii tale, astfel că te bucuri astăzi de un plus de energie, de mai multă încredere în propria persoană. Acest lucru se vede din felul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, din modul în care priveşti partea bună a lucrurilor. În plus, ajută atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă faptul că eşti spontan(ă) şi inspirat(ă), ceea ce îţi permite să dai dovadă de flexibilitate în momente în care altă dată te-ai fi împotmolit. Acum îţi este mai uşor să sesizezi la timp oportunităţi.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Rac

Luna poposeşte astăzi în casa subconştientului din astrograma ta generală, semn că îţi trec astăzi tot felul de lucruri prin minte, că te încearcă tot felul de sentimente. Poate că ele privesc un eveniment anume sau o persoană în particular, dar la fel de bine s-ar putea să fie vorba de alte lucruri, amestecate, pe care nu le poţi distinge neapărat. În astfel de momente, ar fi mai indicat să nu pui prea multă presiune pe tine, să petreci timp cu persoanele apropiate, care nu au aşteptări mari şi dificile de satisfăcut în ceea ce te priveşte. Altfel, te resimţi.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Leu

Luna progresează azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, astfel că astăzi te preocupă tot felul de activităţi care au de-a face cu proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau le coordonezi. De asemenea, s-ar putea să cunoşti persoane noi, care te provoacă să vezi anumite lucruri din alte perspective, care te ajută într-un fel sau altul să-ţi transpui viziunile în realitate. Aşadar, este de aşteptat să faci progrese destul de însemnate pe acest plan, să vezi că unele eforturi încep să dea roade. Lucrurile se mişcă încetul cu încetul în direcţia dorită.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Fecioară
Luna ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care o bună parte din energia ta se duce astăzi pe plan profesional. Lucrurile se leagă foarte bine pentru tine pe acest plan: din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii, dai dovadă de profesionalism în ceea ce faci, iar toate aceste lucru te ajută să îţi formezi o imagine pozitivă, să atragi atenţia într-un mod constructiv. Aşadar, este de aşteptat să faci o figură frumoasă astăzi în faţa şefilor, care nu vor trece cu vedere eforturile pe care le depui în plan profesional.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Balanţă
Luna poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, motiv pentru care este o zi numai bună în care să te pregăteşti pentru un examen, să faci aranjamentele necesare pentru o deplasare în interes de serviciu sau personal, dar şi pentru a te ocupa de chestiuni birocratice. De asemenea, eşti într-o stare de spirit bună, iar acest lucru se traduce prin faptul că abordezi totul cu realism, dar şi cu o viziune optimistă, ceea ce îţi permite să te adaptezi mai uşor la situaţiile care deviază de la planul care exista iniţial.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Scorpion
Luna ajunge azi într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău solar, astfel că este important să ai grijă astăzi cum interacţionezi cu cei de lângă tine. Din câte se pare, lucrurile merg bine astăzi pe acest plan, cu toate că este posibil să fi experimentat recent unele tensiuni acasă. Ele par să fi trecut în cea mai mare parte a lor, dar este posibil să fi rămas unele puncte nevralgice pe care ar fi indicat să nu le activezi. La un moment dat, va veni vremea să discuţi despre ele, dar momentan trebuie să mai laşi lucrurile să se calmeze.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Săgetător

Luna începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, semn că şi pentru tine se anunţă o zi în care accentul se pune pe relaţionarea cu ceilalţi. Comunici bine cu cei de lângă tine, găsiţi uşor paliere comunde de discuţie, astfel că dacă ai programate azi întâlniri de afaceri, negocieri sau interviuri de angajare, lucrurile vor evolua foarte bine. Profită de acest context pentru a supune la o dezabtere chestiuni în privinţa cărora nu aţi descoperit încă un numitor comun. S-ar putea ca, sub auspiciile astrale de azi, să nu fie nevoie de un efort mare.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Capricorn
Luna se mişcă de azi înainte prin casa muncii din astrograma ta solară, fapt pentru care se aşteaptă să ai parte de unele progrese importante în plan profesional. Nu este exclus, de asemenea, să te întâlneşti cu unele oportunităţi de ordin financiar după orele de program. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre activităţi extraprofesionale în domeniul lor de activitate, iar în cazul altora, este posibil să apară oferte într-un sector cu care cochetează doar din când în când, atunci când timpul le permite sau au nevoie de unele fonduri în plus. Profită de ele imediat.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Vărsător
Luna începe să se deplaseze azi prin casa iubirii din horoscopul tău general, astfel că te înţelegi astăzi foarte bine cu toţi cei dragi. Îţi este uşor să identifici puncte comune în raport cu ei, să depăşeşti eventualele diferenţe care ies la ivală ori de câte ori interacţionaţi. În plus, nu duci lipsă deloc de creativitate, astfel că dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau te ocupi de sarcini care necesită un oarecare nivel de originalitate, vei da dovadă astăzi de multă productivitate, iar rezultatele eforturilor pe care le depui vor vorbi de la sine. Lucrurile merg aşadar în favoarea ta.

HOROSCOP Joi, 13 octombrie – Peşti
Luna se deplasează astăzi prin casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că sectorul casnic şi cel domestic s-ar putea să fie teatrul celor mai importante evenimente de astăzi. Este posibil să treci peste unele tensiuni experimentate în raport cu cineva drag sau peste o problemă de familie care nu v-a dat pace de un timp încoace. Sau poate că ai trecut la locul de muncă prin momente grele, iar alături de cei dragi găseşti consolarea de care aveai nevoie, sprijinul pentru a te ridica şi a merge mai departe. Aşadar, familia constituie azi o bază solidă pentru progresul tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici