HOROSCOP Joi, 15 decembrie. O zi a marilor realizări pentru trei zodii. Vor exista însă şi obstacole

Luna din Fecioară formează astăzi un Mare Trigon pe semne de Pământ cu Mercur din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur, dar în acelaşi timp, se implică şi într-un careu tensionat cu Marte retrograd din Gemeni. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o zi productivă, dar în cazul Fecioarelor şi al celorlalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti), se anunţă şi unele surprize neplăcute.

32983 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 15 decembrie. O zi a marilor realizări pentru trei zodii. Vor exista însă şi obstacole

HOROSCOP 15 Decembrie - Berbec

Din punct de vedere profesional, se anunţă o zi plină pentru tine, dar ai energia şi randamentul necesare pentru a face faţă cu brio tuturor provocărilor cu care s-ar putea să te întâlneşti astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea ca, la mijlocul zilei, să apară probleme de comunicare cu unii colegi de muncă, pricinuite fie de faptul că aveţi personalităţi diferite, fie de mijloacele de comunicare pe care le utilizaţi la locul de muncă. În contextul acesta, este important să nu laşi neînţelegerile să se perpetueze. Trebuie să găseşti o modalitate de a lămuri toate problemele care au apărut.

HOROSCOP 15 Decembrie - Taur

Te bucuri de o stare bună de spirit pe parcursul întregii zile, cu toate că s-ar putea să existe momente în care rişti să te laşi dus(ă) de val. Mai exact, există riscul de a merge prea departe cu achiziţiile, de a ceda în faţa unor tentaţii care te costă mult, la propriu. Aşadar, este important să dai dovadă de o perspectivă realistă, să te gândeşti de două ori înainte să faci unele cumpărături pe care nu ţi le permiţi în mod comfortabil, mai ales acum, în prag de sărbători. Ţine minte că mereu este un timp potrivit pentru toate.

HOROSCOP 15 Decembrie - Gemeni

În plan familial, te bucuri de o atmosferă armonioasă astăzi şi ai parte de bună înţelegere în raport cu cei dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi situaţii în care ies la iveală diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate între tine şi ei, ceea ce poate conduce la tensiuni. Încearcă să te concentrezi pe acele subiecte în raport de care punctele voastre de vedere sunt compatibile. În ceea ce le priveşte pe celelalte, ar ajuta dacă ai încerca să te pui în bocancii celuilalt, să priveşti anumite lucruri din perspectiva sa. Aşa le vei înţelege poziţiile.

HOROSCOP 15 Decembrie - Rac

În principiu, comunici bine astăzi cu cei din jurul tău, dar trebuie să ţii cont că, în anumite contexte, s-ar putea să ai tendinţa de a te raporta la trecut, de a face judecăţi greşite din această cauză. În acest context, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi anumite conversaţii sau veşti pe care le primeşti. Este posibil să spui unele lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu, chiar dacă interlocutorul te asigură de faptul că nu s-a lezat. Aşadar, este important să cerni totul prin filtrul raţiunii, să nu te laşi pradă primului impuls. Ar putea fi eronat.

HOROSCOP 15 Decembrie - Leu

Se prefigurează o zi ideală pentru nativii(ele) liber profesionişti(te), care se ocupă de proiecte singuri(e) şi/ sau în colaborare cu alte persoane. Sunt inspiraţi(te) şi se află pe aceeaşi frecvenţă cu ceilalţi colaboratori. Pe de altă parte, nu se recomandă momentan să faci investiţii. Presiunea grupului te-ar putea face să crezi că este o idee bună să îţi iei acum un angajament financiar, dar s-ar putea să existe riscuri pe care nu le-ai luat în calcul. În situaţia de faţă, ai fi mult mai câştigat(ă) dacă ţi-ai lua un timp de gândire, departe de părerile pe care le au ceilalţi.

HOROSCOP 15 Decembrie - Fecioară

Te simţi bine în pielea ta astăzi şi acest lucru se vede cu uşurinţă pe toate planurile. Pe de altă parte, s-ar putea să existe, la mijlocul zilei, şi momente în care lucrurile evoluează într-o direcţie pe care nu o poţi controla. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de unele discuţii cu superiorii care nu fac decât să trezească tensiuni mocnite. Sau poate că doar ai parte de un moment în care te simţi copleşit(ă). Oricare ar fi situaţia, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Până la finele zilei, problemele se vor rezolva şi te poţi declara mulţumit(ă) de ce-ai făcut.

HOROSCOP 15 Decembrie - Balanţă

În principiu, eşti într-o dispoziţie bună astăzi, cu toate că eşti mai puţin extrovertit(ă) decât de obicei. Există însă riscul să te laşi pradă unor gânduri nu prea pozitive în a doua parte a zilei, dar reuşeşti să te redresezi într-o anumită măsură până la finele acestei zile. Aşadar, lecţia astrelor pentru tine astăzi este aceea de a încerca să vezi partea plină a paharului. În anumite contexte, s-ar putea să nu-ţi fie prea uşor, dar trebuie să îţi dai silinţa. Ar fi păcat să pierzi inutil timp şi energie făcându-ţi griji în privinţa unor lucruri care nu sunt grave.

HOROSCOP 15 Decembrie - Scorpion

Proiectele în care eşti implicat(ă) merg destul de bine, dar la mijlocul acestei zile, ar putea apărea motive de îngrijorare în legătură cu nivelul de implicare a unui colaborator sau cu faptul că unele aspecte nu evoluează aşa cum ţi-ai fi dorit. Îţi vei da seama însă că ai ajuns cu lucrurile la un stadiu satisfăcător, că era de aşteptat să nu meargă chiar ca la carte în toate privinţele. Ia situaţia aşa cum se este şi, într-un fel sau altul, se vor rezolva şi micile probleme care apar pe parcurs. Trebuie doar să crezi în tine şi-n visul tău.

HOROSCOP 15 Decembrie - Săgetător

Din punct de vedere profesional, lucrurile evoluează astăzi destul de bine, dar s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi unii superiori sau colegi mai vechi în branşă. S-ar putea, de exemplu, să experimentezi unele dezechilibre la nivelul raportului de forţe între tine şi ceilalţi, ceea ce afectează modul în care colaboraţi. Într-un fel sau altul, se ajunge la un filon comun de comunicare, dar nu ignora situaţia. În caz contrar, rişti să te mai întâlneşti cu astfel de situaţii pe viitor şi chiar să ai de suferit serios de pe urma lor. Încearcă să le-ntinzi ramura de măslin.

HOROSCOP 15 Decembrie - Capricorn

Ai o stare de spirit bună şi o perspectivă clară asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta, lucru care îţi dă şi mai multă încredere în ceea ce vrei să faci şi în capacitatea ta de a-ţi duce treburile la bun sfârşit. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele mici erori la serviciu sau situaţii care îţi dau bătăi de cap. Încearcă să nu te îngrijorezi prea tare, căci într-un final, vei descoperi o soluţie în ceea ce le priveşte. Aşadar, încearcă să îţi păstrezi buna dispoziţie şi să nu te laşi afectat(ă) exagerat de eventualele probleme.

HOROSCOP 15 Decembrie - Vărsător

În principiu, lucrurile stau bine pentru tine astăzi, dar s-ar putea să fii destul de sensibil(ă) la energiile din jurul tău. Mai exact, există posibilitatea să apară tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, ceea ce riscă să îţi afecteze destul de mult starea de spirit. Pentru tine, provocarea zilei este aceea de a încerca să nu pui prea mult la suflet lucrurile care nu merg tocmai bine. În caz contrar, rişti să te afecteze prea mult şi să prelungeşti starea de conflict care se naşte între tine şi cei dragi. Comunicarea ajută în asemenea contexte.

HOROSCOP 15 Decembrie - Peşti

Te aşteaptă o zi plină la orizont, dar în principiu, eşti pregătit(ă) pentru ceea ce urmează. S-ar putea totuşi să îţi mai taie din avânt un conflict cu cineva din familie sau poate cu partenerul de viaţă din cauza unei probleme de ordin casnic sau domestic. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să nu deplângi prea mult lucrurile care nu au mers conform planului. Ar ajuta mult mai mult dacă ai da dovadă de flexibilitate în astfel de momente. Caută să te concentrezi pe găsirea unei căi de mijloc şi nu lăsa orgoliul să primeze în astfel de contexte mai tensionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici