HOROSCOP Joi, 20 Aprilie. Eclipsă de soare în Berbec. Se anunţă o zi cu noi începuturi pentru anumiţi nativi

Eclipsa de soare din Berbec anunţă o schimbare puternică în viaţa noastră! Berbecul este primul semn de pe roata zodiacului şi simbolizează un nou început. Totuşi, astăzi unii nativi s-ar putea simţi încăpăţânaţi şi ar putea intra în unele lupte pentru putere! Cel mai bun mod de a lucra cu această energie este să fii flexibil şi să renunţi la trecut.

15675 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 20 Aprilie. Eclipsă de soare în Berbec. Se anunţă o zi cu noi începuturi pentru anumiţi nativi

HOROSCOP Joi, 20 Aprilie. Eclipsă de soare în Berbec. Se anunţă o zi cu noi începuturi pentru anumiţi nativi

HOROSCOP 20 Aprilie - Berbec

Există o eclipsă de soare în zodia ta astăzi, Berbec, care te poate găsi luând o nouă abordare radicală a vieţii. Modul în care interacţionaţi cu lumea va suferi o mare schimbare! Concentrarea ta se îndreaptă către bani pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur. Soarele se confruntă cu Pluto în Vărsător, care te-ar putea găsi în lupta pentru putere în viaţa ta socială.

HOROSCOP 20 Aprilie - Taur

S-ar putea să vă conectaţi cu intuiţia într-un mod deosebit de puternic în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Luna intră în semnul tău, Taur, la fel şi soarele, revitalizându-te cu energie şi încredere! Soarele se potriveşte cu Pluto în Vărsător, găsindu-vă că luaţi o decizie importantă cu privire la cariera dvs. sau ce să faceţi cu influenţa pe care o deţineţi.

HOROSCOP 20 Aprilie - Gemeni

Schimbări drastice ar putea avea loc în viaţa ta socială în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Este posibil să părăsiţi anumite grupuri de prieteni şi să intraţi în cercuri noi, interesante. Luna şi soarele intră în Taur, încurajându-te de asemenea să încetineşti şi să te odihneşti. Soarele se confruntă cu Pluto în Vărsător, veţi face o descoperire filozofică.

HOROSCOP 20 Aprilie - Rac

Un nou ciclu important începe în cariera ta datorită eclipsei de soare de astăzi din Berbec. O schimbare în cercul tău social ar putea avea loc pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur. O datorie poate fi plătită pe măsură ce soarele se înfruntă cu Pluto în Vărsător. Acesta este un moment puternic pentru a elibera trecutul.

HOROSCOP 20 Aprilie - Leu

O descoperire importantă ar putea avea loc în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Poate începe o călătorie importantă. Accentul tău se pune şi pe cariera ta, pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur, iar problemele importante sunt abordate în relaţiile tale pe măsură ce soarele se îndreaptă cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 Aprilie - Fecioară

Eclipsa de soare de azi în Berbec te poate găsi renunţând la trecut într-un mod remarcabil. O datorie poate fi plătită. Luna intră în Taur, la fel şi soarele, aducându-ţi noi aventuri şi oportunităţi! S-ar putea să fii dornic să scapi de rutina ta obişnuită în timp ce soarele se îndreaptă cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 Aprilie - Balanţă

Schimbări radicale au loc în relaţiile voastre în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Acesta poate fi un moment puternic pentru a întâlni oameni sau a intra în legătură cu un partener. Luna şi soarele intră în Taur, încurajându-te să eliberezi trecutul. Soarele se potriveşte cu Pluto în Vărsător, inspirând o atmosferă profund pasională.

HOROSCOP 20 Aprilie - Scorpion

Este posibil să adoptaţi o abordare nouă a rutinei şi obiceiurilor zilnice datorită eclipsei de soare de astăzi din Berbec. S-ar putea să vă asumaţi un nou proiect important sau s-ar putea să renunţaţi la un vechi obicei. Concentrarea ta se îndreaptă către relaţii pe măsură ce luna şi soarele intră în Taur, iar schimbări importante au loc în viaţa ta personală, pe măsură ce soarele se îndreaptă cu Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 Aprilie - Săgetător

Eclipsa de soare de astăzi vă poate găsi  încurajându-vă să vă abordaţi lista de lucruri de făcut. Soarele se potriveşte cu Pluto în Vărsător şi veţi avea o discuţie profundă şi importantă.

HOROSCOP 20 Aprilie - Capricorn

Eclipsa de soare de astăzi în Berbec anunţă un nou început acasă şi cu familia, în plus, luna şi soarele intră în Taur, inspirând o atmosferă de dragoste, creativitate şi bucurie! Soarele se confruntă cu Pluto în Vărsător, ceea ce s-ar putea să vă găsească o discuţie importantă despre bani.

HOROSCOP 20 Aprilie - Vărsător

O nouă discuţie importantă poate începe în timpul eclipsei de soare de astăzi din Berbec. Luna intră în Taur, la fel şi soarele, luminând sectorul casnic şi familial al hărţii tale; schimbări importante au loc în viaţa ta personală, pe măsură ce soarele se apropie de Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 Aprilie - Peşti

Eclipsa de soare de astăzi din Berbec vă poate găsi să construiţi bogăţie sau securitate în viaţa voastră într-un mod nou şi interesant. S-ar putea să dezvoltaţi o nouă filozofie despre bugetare sau despre bunurile dvs. Luna şi soarele intră în Taur, încurajând comunicarea, iar soarele se îndreaptă cu Pluto în Vărsător, găsindu-vă conectaţi cu intuiţia dvs. într-un mod profund şi semnificativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici