HOROSCOP Joi, 22 septembrie - Situaţii bulversante care necesită decizii dificile. Patru zodii au parte de ele

Luna din Leu îi trasează un careu tensionat lui Uranus retrograd din Taur înainte să facă o opoziţie la Saturn retrograd din Vărsător, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să se confrunte cu situaţii care le bulversează şi la obligă la decizii dificile.

10083 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 22 septembrie - Situaţii bulversante care necesită decizii dificile. Patru zodii au parte de ele

HOROSCOP Joi, 22 septembrie - Situaţii bulversante care necesită decizii dificile. Patru zodii au parte de ele

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Berbec

Tentaţiile îţi dau târcoale astăzi, iar din acest motiv, se recomandă să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Aşadar, este important să ai grijă care sunt nevoile, respectiv dorinţele tale şi ale celor dragi, să te asiguri că nu le amesteci. În caz contrar, există riscul să mergi prea departe, să îţi pui în pericol bugetul pentru a doua parte a săptămânii. Aşadar, concentrează-te pe lista de cumpărături şi gândeşte-te de două ori înainte să pui în coş lucruri care ar putea să mai aştepte cel puţin o perioadă, până te mai stabilizezi financiar sau începe sezonul reducerilor de sărbători.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Taur

Comportamentul celor dragi sau ceva ce-ţi spun pe parcursul acestei zile ar putea scoate la iveală reacţii de care nu eşti mândru(ă), care nu îţi fac cinste. Este foarte important să nu laşi orgoliul să te conducă în astfel de situaţii, mai ales dacă trebuie să vă puneţi de acord într-o privinţă sau alta care necesită viteză de reacţie. Lasă se la tine atât cât se poate şi încurajează la dialog deschis. În felul acesta, lucrurile se vor calma înainte să escaladeze prea mult şi să se ajungă la cuvinte pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Gemeni

S-ar putea să fii şi tu astăzi destul de reactiv(ă) la anumite lucruri pe care le citeşti sau le auzi. Poate că îţi faci griji mai mult decât este cazul sau probabil că eşti tentat(ă) să le răspunzi într-un mod riscant, care riscă să-ţi facă mai mult rău decât bine pe viitor. Oricum ar sta lucrurile, cert este că trebuie să dai dovadă de stăpânire de sine, să îţi dai seama când trebuie să acţionezi şi când să aştepţi ca lucrurile să se stabilizeze. Ai încredere în tine, nu te lăsa influenţat(ă) prea mult de ce se întâmplă în exterior.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Rac

Astăzi nu se arată un context prea bun pentru investiţii în planuri de viitor şi/ sau în proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi. Este posibil să nu fi luat în calcul toate variabile, să se ajungă la situaţia în care riscul depăşeşte ca dimensiuni potenţialele profituri. În alte cazuri, poate fi vorba şi de un ajutor care se lasă aşteptat într-un moment în care ai fi avut nevoie de el. Aşadar, caută să priveşti lucrurile în perspectivă, să nu te grăbeşti când vine vorba de decizii de la care nu poţi da înapoi cândva mai încolo.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Leu

Este important să îţi analizezi cu mare atenţie reacţiile şi să vezi dacă se potrivesc cu ceea ce se aşteaptă de la tine în plan profesional. Poate că trebuie să dai dovadă de mai mult tact în raport cu anumite persoane, iar în alte situaţii, se doreşte să fii mai asertiv(ă). Este important să nu amesteci lucrurile, să te asiguri că îţi modulezi atitudinea în funcţie de specificul fiecărui context în parte. În felul acesta, nu rişti să ai un comportament care lasă de dorit sau, mai rău, care îţi atrage antipatii pe care nu le vei gestiona prea uşor.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Fecioară

Starea ta de spirit s-ar putea să nu fie cea mai grozavă astăzi. Este greu de spus dacă la mijloc se află doar apatia de sezon ori un eveniment mai mult sau mai puţin recent care astăzi îşi arată colţii. În orice caz, este nevoie de un exerciţiu de voinţă din partea ta pentru a depăşi eventuala predispoziţie de a te concentra pe lucrurile care nu merg conform planului ori aşteptărilor tale. Nu îţi va fi uşor, iar unele persoane par să contribuie deliberat la o stare de spirit mai puţin plăcută, dar încearcă să îţi păstrezi optimismul chiar şi-aşa.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Balanţă

Te confrunţi astăzi cu unele temeri destul de mari în ceea ce priveşte modul în care ar putea evolua în viitor un proiect, relaţia de cuplu sau o prietenie la care ţii mult. În contextul acesta, este important să analizezi situaţia, să vezi dacă mersul lucrurilor depinde de tine şi în ce anumită măsură. Poate că hazardul are şi el rolul lui, ceva mai mare decât ai crezut la început, şi cât de mult contează implicarea celorlalte persoane. S-ar putea ca unele aspecte să se îndrepte după o discuţie calsmă, deschisă, orientată către descoperirea unor soluţii viabile pe termen lung.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Scorpion

Este posibil ca relaţia cu unii clienţi, cu colaboratorii sau cu persoana iubită să aibă de suferit azi din cauza unor dezechilibre în raportul de forţe între tine şi ei. Pe lângă obiectivele comune, care presupun să vă uniţi forţele şi să armonizaţi unele diferenţe, mai există şi orgoliile persoane care, în anumite situaţii, riscă să se interpună între tine şi ceilalţi. Încearcă să vezi ce şi cât se poate face din partea ta pentru a depăşi acest impas, pentru a relega căile de comunicare eficientă cu aceste persoane. S-ar putea să nu necesite un efort chiar atât de mare.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Săgetător

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să te aştepte o zi grea, aglomerată cu tot felul de sarcini şi solicitantă pe plan nervos. Aşadar, este important să te înarmezi cu multă răbdare şi stăpânire de sine, mai cu seamă că unele lucruri s-ar putea să nu meargă conform planului, iar pe unele din variabile nu aveai cum să le iei în calcul mai din timp. Trebuie să dai dovadă de flexibilitate şi de o perspectivă realistă. În caz contrar, la finalul zilei, s-ar putea să îţi dai seama că ai fi putut realiza mai mult cu o atitudine potrivită.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Capricorn

S-ar putea ca nevoile tale şi/ sau ale partenerului să nu fie în armonie astăzi. În alte cazuri, s-ar putea ca această contradicţie să se manifeste în relaţia cu cei mici. În orice caz, cert este că riscă să se nască tensiuni pe această temă, să se contureze o atmosferă pasiv-agresivă care nu vă face bine. Dacă spui ceea ce crezi, s-ar putea să se creeze o furtună în primă fază, dar vei vedea că nu este decât una într-un pahar cu apă. Pe termen lung, vă ajută mai mult dacă vorbiţi despre sentimentele voastre, despre aşteptările pe care le-aveţi.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Vărsător

Şi în cazul tău s-ar putea să se creeze astăzi un context tensionat în raport cu cineva drag. Poate este vorba de nişte discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă cu privire la o chestiune de ordin casnic şi/ sau domestic. Ori poate că cineva din familie se aşteaptă să procedezi într-un anume fel în viaţa de cuplu. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu vei ieşi câştigător(are) dacă ţii la orgoliu. În anumite privinţe, trebuie să laşi de la tine, iar în altele, să fii ferm(ă) cu lucrurile în care crezi. Încearcă să faci corect distincţia între ele.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Peşti

S-ar putea să îţi fie mai greu astăzi să comunici eficient cu unii colegi de muncă. O chestiune de maximă importanţă la nivel profesional scoate la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate cărora nu prea ai ce să le faci, iar provocare pentru tine este aceea de a căuta firul roşu, de a vedea unde se întâlnesc punctele voastre de vedere. Este şi în avantajul tău să se ajungă la un consens, să nu pierdeţi vremea cu detalii care nu îşi au sensul sau pe care nu le puteţi armoniza într-un fel sau altul pe termen mai lung.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici