HOROSCOP Joi, 23 februarie – Aceste zodii nu se aşteptau la astfel de întâmplări azi. Astrele le rezervă surprize

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în Berbec, prilej de întâmplări neaşteptate pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

37291 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 23 februarie – Aceste zodii nu se aşteptau la astfel de întâmplări azi. Astrele le rezervă surprize

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Berbec
Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în semnul naşterii tale, ceea ce îţi trezeşte spiritul de iniţiativă şi curajul de a profita de unele oportunităţi cu care te intersectezi astăzi. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont şi de faptul că eşti mai predispus(ă) decât de obicei să îţi disipezi forţele, să nu realizezi mare lucruri de pe urma eforturilor pe care le faci astăzi. Aşadar, ţine cont că graba strică treaba, că există riscul să faci unele greşeli pe care reuşeşti să le eviţi în mod normal. Încearcă să dai dovadă de atenţie şi de răbdare.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Taur
Luna intră azi într-o conjuncţie cu Jupiter în casa subconştientului din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să îţi controlezi astăzi reacţiile cu mai multă dificultate decât de obicei. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, care reuşeşte să facă faţă destul de bine emoţiilor puternice, dar s-ar putea ca astăzi să le stăpâneşti mai anevoios decât de obicei. Aşadar, există riscul să spui sau să faci unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să nu te laşi mânat(ă) de primul instinct, ci să dai dovadă de raţiune şi multă înţelepciune.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Gemeni
Luna ajunge astăzi să formeze o conjuncţie cu Jupiter în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt care te încurajează să îţi urmezi o viziune mai veche sau mai nouă, să te lansezi în tot felul de acţiuni pentru a-ţi materializa un vis. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la riscurile la care te expui pentru că există posibilitatea să îţi asumi mai multe decât ar fi înţelept. Vestea bună este însă că vei cunoaşte azi unele persoane care te inspiră şi de la care ai foarte multe lucruri noi de învăţat.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Rac

Luna aderă în cursul zilei la o conjuncţie cu Jupiter în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce s-ar putea să îţi ofere mai multă vizibilitate pe plan profesional. Ai mai mult curaj decât de obicei pentru a ieşi în evidenţă şi pentru a le arăta celorlalţi din jur de ce anume eşti capabil(ă) în domeniul tău de activitate. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea să nu îţi fie prea simplu să dai dovadă de diplomaţie în anumite contexte. Încearcă să îţi măsori cu atenţie cuvintele, mai ales în contextele mai tensionate.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Leu

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru denotă faptul că vei avea parte de un nou început într-unul dintre aceste domenii; poate fi vorba de o deplasare în interes profesional sau personal, de un curs pe care îl începi sau îl reiei, de o chestiune birocratică pe care reuşeşti să o rezolvi. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că s-ar putea să îţi calculezi greşite anumite riscuri, să le subestimezi. Din acest motiv, este indicat să fii mai atent(ă) ce angajamente faci.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Fecioară
Luna face o conjuncţie cu Jupiter în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care nu te vei plictisi prea uşor în compania partenerului de viaţă şi/ sau a persoanelor cu care lucrezi. Pe de altă parte, s-ar putea să existe situaţii în care interacţiunile dintre voi îţi rezervă şi surprize nu chiar atât de plăcute. Aşadar, ai mare grijă cum reacţionezi atunci când punctele de vedere pe care le vehiculează ei nu se întâlnesc în acelaşi punct cu ale tale. Altfel, riscă să apară probleme, poate chiar şi disensiuni pe care le gestionezi cu mai multă dificultate azi.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Balanţă
Luna realizează azi o conjuncţie cu Jupiter în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, indiciu cum că obiectivul tău principal de astăzi este să faci progrese în direcţia profitului pe care ţi-ai propus să îl realizezi în colaborare cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii pe care îi ai pe plan profesional. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că spiritele s-ar putea să se inflameze destul de tare pe fondul acestui aspect astral, astfel că dacă punctele voastre de vedere nu converg în aceeaşi direcţie, trebuie să te asiguri că laşi de la tine.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Scorpion
Luna se întâlneşte cu Jupiter în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să dai dovadă azi de mai multă energie în plan profesional şi/ sau în timpul liber. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că îţi rezervi timp şi pentru odihnă, mai ales în cazul în care ai multe treburi de rezolvat, care te solicită din punct de vedere fizic sau nervos destul de mult. În caz contrar, s-ar putea să nu mai dispui de aceleaşi resurse mâine sau în weekend-ul acesta, care se apropie cu paşi destul de repezi.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Săgetător

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care veţi avea parte azi de o atmosferă caldă împreună, de momente în care nu vă veţi plictisi cu siguranţă. Pe de altă parte, s-ar putea ca orgoliile să fie supradimensionate în anumite circumstanţe, iar dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în unele contexte, riscă să se ajungă la certuri destul de aprinse. Aşadar, se recomandă să ai grijă cum gestionezi momentele în care lucrurile par să nu meargă bine şi ameninţă să se pornească unele discuţii în contradictoriu.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Capricorn
Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că te bucuri de un climat dinamic acasă pe parcursul acestei zile. Şi în cazul tău s-ar putea să apară unele tensiuni astăzi, astfel că este foarte important să dai dovadă de răbdare, să nu te laşi mânat(ă) de primul instinct. S-ar putea ca rudele apropiate să lase mai greu de la ele astăzi, astfel că va trebui să faci tu primul pas în această direcţie. Altfel, s-ar putea să apară unele tensiuni, să degenereze toată situaţia într-un conflict pe care nu-l poţi gestiona.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Vărsător
Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa comunicării din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ai parte de tot felul de interacţiuni astăzi pe plan personal, dar şi la nivel profesional. Modul însufleţit şi frac în care te exprimi place celorlalţi din jur, dar s-ar putea să existe şi persoane cărora li se pare că eşti o persoană condescendent(ă) sau care cred despre tine că ar trebui să fii mai aşezat(ă). Încearcă să ai mai multă grijă în preajma lor, să nu laşi loc de interpretări în anumite contexte pentru a evita unele discuţii în contradictoriu.

HOROSCOP Joi, 23 februarie – Peşti
Luna aderă la o conjuncţie cu Jupiter în casa banilor din astrograma ta solară, indiciu cum că ar putea să apară oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu, prin intermediul unor oportunităţi în sectorul tău principal de activitate şi/ sau într-un domeniu cu care cochetezi doar din când în când. Aşadar, există posibilitatea să mai adaugi fonduri la bugetul de care te vei bucura în această perioadă. Pe de altă parte, ar fi indicat să mai aştepţi cu cheltuielile, mai ales în cazul în care te gândeşti că ar putea să apară unele plăţi care nu erau în program.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici