HOROSCOP JOI, 24 AUGUST. Taurul n-are nevoie de cafea, pasiune senzuală pentru Gemeni. Fecioara primeşte bani

Horoscopul zilei de joi, 24 august, potrivit portalului horoscope.com.

2886 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP JOI, 24 AUGUST. Taurul n-are nevoie de cafea, pasiune senzuală pentru Gemeni. Fecioara primeşte bani

HOROSCOP JOI, 24 AuGUST. Taurul n-are nevoie de cafea, pasiune senzuală pentru Gemeni. Fecioara primeşte bani

HOROSCOP 24 AUGUST - BERBEC

Partenerul tău poate experimenta unele conflicte minore cu colegii de astăzi şi poate părea îndepărtat şi preocupat. Problema s-ar putea să treacă mâine, dar prietenul tău nu va asculta de nicio asigurare pe care o primeşti. Clarificaţi că sunteţi, acolo dacă este necesar, apoi faceţi altceva. Poate că iubitul tău trebuie să se împace singur cu asta.

HOROSCOP 24 AUGUST - TAUR

Exagerarea recentă te poate face să te simţi puţin aiurea. Evită cafeaua si alte stimulente. Încearcă să dormi, dacă poţi. Prea mult stres în viaţa ta, cu siguranţă nu ajută. Această stare de rău ar putea trece până la prânz, dar dacă ai făcut asta mult în ultima vreme, trebuie să te întrebi de ce şi să găseşti o modalitate de a renunţa să faci asta.

HOROSCOP 24 AUGUST - GEMENI

Sentimentele de dragoste pentru un partener romantic ar putea fi atât de copleşitoare astăzi încât s-ar putea să fii mişcat până la lacrimi. Vei experimenta multă pasiune senzuală, aşa că o seară intimă împreună este cu siguranţă necesară, dacă o poţi aranja. Dacă nu este posibil, nu trage la concluzia că prietenul tău nu te mai doreşte. Dacă prietenul tău pretinde că este ocupat, probabil că este adevărat.

HOROSCOP 24 AUGUST - RAC

Astăzi, pereţii pot părea că se închid în jurul tău şi eşti nerăbdător să ieşi pentru o vreme. Celălalt ar putea să-şi dorească să rămână. Nu lăsaţi acest lucru să se transforme într-o problemă majoră. Găsiţi un compromis. Ieşi la cină şi apoi vino acasă şi te uită la televizor. Bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună!

HOROSCOP 24 AUGUST - LEU

Azi s-ar putea să-ţi vină nişte veşti minunate, Leu, iar asta te-ar putea trimite într-o astfel de emoţie încât este dificil să te concentrezi asupra situaţiei în cauză. Acest lucru este OK pentru o vreme. Prietenii tăi şi cei dragi probabil vor înţelege. Dar la un moment dat trebuie să cobori pe Pământ! Fă o plimbare şi elimină entuziasmul. Ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

HOROSCOP 24 AUGUST - FECIOARĂ

Un prieten sau un coleg îţi poate plăti înapoi o mică sumă de bani care ţi se datorează. Veţi fi încântaţi, dar s-ar putea să vă simţiţi puţin vinovat că plănuiţi să-i cheltuiţi pentru ceva frivol, în loc să îl puneţi în contul facturilor. Vina asta nu merită trăită. Nu sunt atât de mulţi bani şi ai dreptul la puţină frivolitate, din când în când. 

HOROSCOP 24 AUGUSGT - BALANŢĂ

Casa ta poate părea astăzi singură, iar dragostea poate părea că lipseşte. Un membru al familiei, poate partenerul tău, ar putea fi plecat peste noapte, făcând locul să pară mult mai rece şi mai gol decât este. Nu este o noapte bună să stai acasă. Ieşi şi vizitează un prieten sau mergi la un film. Trebuie să te menţii ocupat până când partenerul tău se întoarce.

HOROSCOP 24 AUGUST - SCORPION

Eşti preocupat astăzi? Ceva care înseamnă mult pentru tine ar putea necesita o atenţie sporită, aşa că s-ar putea să fii mai tăcut decât de obicei. Cei dragi pot crede că eşti bolnav, supărat sau chiar furios. Vorbeşte cu ei despre ceea ce ai în minte. Spune-le de ce taci. Asta ar trebui să le uşureze temerile şi ar putea chiar ajuta.

HOROSCOP 24 AUGUST - SĂGETĂTOR

Grijile legate de bani te pot chinui astăzi, Săgetător. S-ar putea să nu existe niciun motiv real. Acesta este un exerciţiu inutil. Luaţi măsuri pentru a evita această situaţie dacă doriţi, dar nu pierdeţi timpul îngrijorându-vă. Stresul nu merită.

HOROSCOP 24 AUGUST - CAPRICORN

Un prieten ar putea părea îndepărtat astăzi şi probabil că nu va comunica prea mult cu tine. Nu sări la concluzia că prietenul tău este supărat pe tine. Această persoană este probabil îngrijorată de slujba sa. Prietenul tău va vorbi, când va fi momentul potrivit.

HOROSCOP 24 AUGUST - VĂRSĂTOR

Înţelegi nişte sentimente neliniştitoare de la un prieten care locuieşte departe? S-ar putea să vă întrebaţi dacă este ceva în neregulă în viaţa acestei persoane. Poate că ar fi bine să-l suni pe prietenul tău. Probabil vei afla că orice îl tulbură este minor şi poate fi tratat. 

HOROSCOP 24 AUGUST - PEŞTI

Bursa se ridică din nou? Vă face acest lucru să vă faceţi griji pentru investiţiile dvs.? Relaxaţi-vă! Situaţia este probabil temporară, iar acţiunile şi obligaţiunile dvs. îşi vor recăpăta probabil valoarea anterioară, dacă nu o depăşesc. Cu toate acestea, aceasta nu este o zi bună pentru a face noi investiţii sau chiar pentru a deschide un cont bancar. Aşteptaţi câteva zile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici