HOROSCOP Luni, 10 octombrie. Patru zodii se confruntă cu situaţii neplăcute pe care le-au evitat. Dau piept cu realitatea

Luna din Berbec aderă la un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea confrunta la început de săptămână cu situaţii neplăcute pe care le-au tot evitat.

31682 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 10 octombrie. Patru zodii se confruntă cu situaţii neplăcute pe care le-au evitat. Dau piept cu realitatea

HOROSCOP 10 Octombrie - Berbec

Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi unul din superiori. Poate că ceva din comportamentul tău sau din felul în care vorbeşti riscă să deschidă cutia pandorei şi să atragă atenţia asupra unor probleme care existau de mai multă vreme în relaţia voastră. Aşadar, este important cum abordezi anumite chestiuni în planul muncii, mai ales dacă punctele voastre de vedere nu se aliniază. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie, dar în acelaşi timp, caută să nu renunţi la lucrurile pe care le consideri importante. În caz contrar, s-aţi putea să-ţi pară rău că ai lăsat de la tine.

HOROSCOP 10 Octombrie - Taur

S-ar părea că astăzi nu eşti într-o dispoziţie prea bună. Poate că este o problemă de moment care te deranjează destul de mult sau probabil că s-au adunat mai multe supărări pe care astăzi nu le mai poţi ignora. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să gestionezi cu atenţie momentele care te-ar putea afunda şi mai mult în această stare. Încearcă să eviţi persoanele care au tendinţa să te vampirizeze energetic ori mediile negative, care te încurajează să te gândeşti şi mai mult la scenarii negative. Altfel, starea ta de spirit ar putea suferi şi mai mult.

HOROSCOP 10 Octombrie - Gemeni

Apar astăzi indicii cum că un proiect, o relaţie de prietenie sau chiar viaţa de cuplu trec printr-un impas. Unele lucruri care au condus la această situaţie au depind de tine într-o anumită privinţă, dar altele nu ţine de tine, ci mai degrabă de hazard sau de lipsa de atitudine din partea altor persoane implicate. Aşadar, iţele sunt destul de întortocheate şi soluţia s-ar putea să nu fie la îndemâna ta. Încearcă să vezi ceea ce poţi face tu pentru a repune lucrurile pe făgaşul normal. Iar în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi, spune-le franc cum vezi tu lucrurile.

HOROSCOP 10 Octombrie - Rac

Nici în cazul tău s-ar putea ca unele relaţii de la serviciu să nu stea tocmai pe roze. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele discuţii în contradictoriu cu un client, iar în altele, de tensiuni în raport cu unii colegi de serviciu sau colaboratori. În unele contexte, nu este exclus ca această atmosferă să se extindă şi în cuplu, mai ales dacă lucrezi în acelaşi loc cu partenerul de viaţă şi/ sau activaţi în acelaşi domeniu de activitate. Indiferent de situaţie, sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să nu te aprinzi din prima.

HOROSCOP 10 Octombrie - Leu

Din câte se pare, începutul de săptămână se arată a fi unul destul de dificil pentru tine. Planurile tale s-ar putea să se dea peste cap din cauza unei urgenţe sau poate că unele sarcini de serviciu se complică destul de mult. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de situaţii care scot la iveală faptul că îţi lipseşte experienţa într-un anumit domeniu. Aşadar, este nevoie să dai dovadă de profesionalism, să rezişti tentaţiei de a procrastina. În plus, caută să ai mai multă grijă de tine, să îţi conservi nivelul de energie şi să te odihneşti când trebuie.

HOROSCOP 10 Octombrie - Fecioară

Există riscul astăzi să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de o neînţelegere care porneşte de la ceva mărunt, dar substratul s-ar putea să fi existat de mai multă vreme, să fie mai profund decât atât. Din câte se pare, nu-ţi este prea clar care sunt aşteptările celor dragi de la tine şi nici ei nu prea înţeleg care sunt nevoile tale. Aşadar, este nevoie să se facă lumină în aceste privinţe, să îţi dai seama ce anume vă doriţi unul de la celălalt.

HOROSCOP 10 Octombrie - Balanţă

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea crea probleme între tine şi partenerul de viaţă. În anumite contexte, s-ar putea să intervină şi alte persoane din familie în discuţiile voastre, ceea ce ar putea complica şi mai mult lucrurile. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi discuţiile, mai ales dacă intră pe teritoriul unor puncte de vedere care nu pot fi schimbate prea uşor. Este foarte important să îţi păstrezi cumpătul, să nu mergi prea departe cu presupunerile. Întreabă mai degrabă dacă crezi că nu ai înţeles ceva aşa cum se cuvine, cum ar fi trebuit.

HOROSCOP 10 Octombrie - Scorpion

S-ar putea să apară azi unele probleme de comunicare între tine şi unii colegi de serviciu. Poate că doar aveţi puncte de vedere diferite în legătură cu o chestiune profesională sau probabil că lucrurile sunt mai complicate de atât, că nu vă înţelegeţi prea bine unul cu altul şi pe alte paliere, ceea ce face destul de grea colaborarea între voi. Aşadar, trebuie să îţi alegi cu mare atenţie astăzi luptele. În caz contrar, rişti să ajungi într-o situaţie în care depinzi de ei şi nu îţi poţi duce la bun sfârşit treburile dacă nu găsiţi o modalitate de comunicare.

HOROSCOP 10 Octombrie - Săgetător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu fie prea grozave pentru tine. S-ar putea, de exemplu, să fii tentat(ă) de unele achiziţii pe care nu ţi le permiţi prea confortabil în această perioadă, care nu reprezintă o prioritate pentru tine în acest moment. În alte cazuri, s-ar putea ca astfel de cheltuieli să nu fie evitate prea uşor, cel mai probabil din cauza faptului că ai uitat să cumperi cadoul pentru cineva drag mai devreme, când ai fi putut căuta o ofertă mai bună. Încearcă să vezi ce se poate face în contextul care există acum.

HOROSCOP 10 Octombrie - Capricorn

Trebuie să ai grijă astăzi la dialogurile pe care le porţi cu cei din familie. Există riscul să iasă la iveală diferenţe mari de personalitate şi/ sau de viziune, care fac foarte complicată comunicare în anumite contexte. Este foarte important să nu dai curs conversaţiilor despre care ştii că nu au şanse prea mari să evolueze în direcţia unui consens. În caz contrar, nu faci decât să aţâţi focul fără nici un rost, să porneşti un conflict pe care nu prea ai vreo şansă de a-l aplana în vreun fel sau altul. Va veni un timp şi pentru acele subiecte.

HOROSCOP 10 Octombrie - Vărsător

Intri astăzi în contact cu tot felul de informaţii, iar unele din ele s-ar putea să te pună pe gânduri sau chiar să te sperie. Aşadar, este foarte important să cântăreşti lucrurile şi să îţi dai seama dacă chiar ai motive să îţi faci probleme. S-ar putea să ajute dacă nu te-ai implica atât de mult, dacă ai încerca să priveşti lucrurile cu detaşare. În felul acesta, vei putea lua decizii raţionale atunci când este cazul. Aşadar, caută să te plasezi undeva în exterior, să priveşti lucruri din afară. În caz contrar, rişti să nu obţii cel mai bun rezultat.

HOROSCOP 10 Octombrie - Peşti

Ziua de astăzi nu este cea mai indicată pentru investiţii în proiecte personale sau în planuri de viitor care nu îţi aparţin, care doar te includ. Din câte se pare, este prea devreme pentru astfel de iniţiative, astfel că s-ar putea să fie mai bine dacă mai analizezi lucrurile înainte de a merge prea departe. S-ar putea să existe un risc la care te expui şi pe care l-ai putea observa din timp. În caz contrar, rişti să cazi în capcană şi ai destul de mult de pierdut. Încearcă să observi toate indiciile şi să remediezi problema înainte de investiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici