HOROSCOP Luni, 12 iunie. Telefonul Gemenilor ia foc azi, Racul vrea intimitate, iar somnul Capricornului este odihnitor

Horoscopul zilei de luni, 12 iunie.

19925 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 12 iunie. Telefonul Gemenilor ia foc azi, Racul vrea intimitate, iar somnul Capricornului este odihnitor

HOROSCOP Luni, 12 iunie.

HOROSCOP 12 IUNIE - BERBEC

Vei fi într-o dispoziţie plină de soare când te trezeşti în această dimineaţă, datorită unei legături de sprijin între Lună şi Marte. Profitaţi la maximum de aceste vibraţii de bun augur, dinamizându-vă pe măsură ce vă desfăşuraţi rutina de dimineaţă, folosind muzică, stiluri dramatice şi mantre pozitive, pentru a vă ridica egoul. Vibraţiile bune vor continua să curgă, cerându-vă să vă verificaţi nevoile fundamentale. Căutaţi oportunităţi de a vă îmbogăţi mintea mai târziu, în această seară, când soarele şi luna împart un schimb dulce deasupra capului.

HOROSCOP 12 IUNIE - TAUR

Emoţia vă umple inima în această dimineaţă, datorită unui schimb prielnic între luna Berbec şi pasionatul Marte. Lăsaţi-vă să vă lăsaţi purtat de persoanele sau de situaţiile care vă turează cel mai mult motorul, chiar dacă picioarele tale ies uşor de pe sol în acest proces. Încearcă să găseşti o sumă pentru tine, pe măsură ce ziua de lucru se apropie de sfârşit. Înclinaţia ta pentru lux va ieşi la iveală când soarele şi luna se vor alinia în seara asta, dar încearcă să nu exagerezi pentru a te răsfăţa.

HOROSCOP 12 IUNIE - GEMENI

Telefonul tău va prinde viaţă devreme în această dimineaţă, în timp ce luna Berbec aruncă săruturi pe Marte înfocat. Deşi căsuţele dvs. de e-mail sunt aproape sigure că vor fi pline, încercaţi să nu creaţi blocaje în programul dvs. mai târziu în cursul zilei, eludându-vă responsabilităţile devreme. Nu vă simţiţi rău că vă puneţi ziduri în jurul vostru pentru a feri de negativitate, chiar dacă pentru a face acest lucru este necesar să dezactivaţi sau să nu urmăriţi anumite cunoştinţe. S-ar putea să vă aflaţi în lumina reflectoarelor mai târziu în această seară, când soarele şi luna se aliniază, aşa că asiguraţi-vă că puneţi cel mai bun picior înainte.

HOROSCOP 12 IUNIE - RAC

Seminţele pe care le-ai plantat în trecut pot începe să dea roade în această dimineaţă, în timp ce luna Berbec este prietenoasă cu Marte de foc. Permite-ţi să te delectezi cu victoriile, atât mici, cât şi mari, şi fii atent să apreciezi călătoria în care te afli în prezent. În plus, menţineţi o perspectivă sănătoasă atunci când vine vorba de temele legate de succes. Veţi dori intimitate în seara asta, când soarele şi luna se aliniază, aşa că încercaţi să planificaţi câteva momente de linişte.

HOROSCOP 12 IUNIE - LEU

Natura ta pasională te poate propulsa către succes în această dimineaţă. Acest climat cosmic este cel pe care se construiesc visele, aşa că asiguraţi-vă că vă deplasaţi rapid şi cu îndrăzneală spre calea voastră cea mai înaltă. Cu toate acestea, veţi dori să încetiniţi şi să vă acordaţi un moment de amânare spirituală şi de profundă recunoştinţă mai târziu. Profită la maximum de aceste vibraţii de susţinere meditând sau conectându-te cu puterea ta superioară şi aminteşte-ţi că universul oferă întotdeauna o plasă de care te prinde atunci când ai cea mai mare nevoie.

HOROSCOP 12 IUNIE - FECIOARĂ

Vei primi un fior de la secret şi asumarea unei prezenţe misterioase în această dimineaţă. Aura ta va purta energie pe măsură ce vei trece de la o sarcină la alta, aducând un sentiment ciudat de împuternicire atunci când te mişti cu scop. Aceste vibraţii se referă la ochelari de soare întunecaţi şi la zborul sub radar, dar vei dori să te deschizi puţin mai târziu, aducând intimitate conexiunilor tale. Nu uitaţi să păstraţi limite rezonabile pe măsură ce noaptea trece şi soarele şi luna se conectează.

HOROSCOP 12 IUNIE - BALANŢĂ

Prieteniile ar putea înflori în ceva mai mult în această dimineaţă. Încearcă să nu-ţi investeşti pe deplin inima până când timpul nu oferă mai multe informaţii. Uniunea cerească poate sprijini şi viaţa ta amoroasă, creând un mediu în care emoţiile şi pasiunea se pot întâlni. Luaţi în considerare conectarea cu spiritualitatea voastră în seara asta.

HOROSCOP 12 IUNIE - SCORPION

Conexiunile îţi ceri să te organizezi şi să te motivezi în căutarea succesului. Fie că vă aventuraţi să vă faceţi propriul drum sau că încercaţi să mergeţi înainte într-un cadru profesional, aceste vibraţii sunt despre iniţiative îndrăzneţe care vă pot ajuta să atingeţi noi culmi. Luaţi în considerare să vă completaţi ziua cu o baie de curăţare.

HOROSCOP 12 IUNIE - SĂGETĂTOR

O inspiraţie proaspătă te va găsi în această dimineaţă. Acest climat cosmic ar putea modifica calea de urmat, deoarece s-ar putea să deveniţi brusc conştienţi de rute alternative sau stiluri de viaţă pe care aţi prefera să le urmaţi. Creativitatea va oferi vindecare mai târziu, aşa că asiguraţi-vă că vă scrieţi în jurnal, pictaţi, cântaţi sau sculptaţi-vă sentimentele! Armonia se va arăta în seara asta când soarele şi luna se vor alinia, marcând scuza perfectă pentru a flirta şi a te îmbrăţişa cu acea persoană specială. 

HOROSCOP 12 IUNIE - CAPRICORN

Somn odihnitor înainte de a suna ceasul cu alarmă. Deşi te vei simţi revigorat pe măsură ce te trezeşti, asigură-te că îţi hrăneşti inima cu puţină meditaţie sau savurând o ceaşcă de cafea, înainte de a te apuca de rutina zilnică. Casa ta se va simţi deosebit de primitoare mai târziu în cursul zilei, ceea ce te-ar putea inspira să pleci puţin mai devreme. Vibraţiile bune vor continua să curgă în seara asta când soarele şi luna se vor alinia, cerându-ţi să faci ceva frumos pentru corpul tău.

HOROSCOP 12 IUNIE - VĂRSĂTOR

Nu vei avea chef să mergi în vârful picioarelor în jurul a ceea ce-ţi doreşte inima în această dimineaţă. Aceste vibraţii sunt perfecte pentru a îmbrăţişa romanticul care trăieşte înăuntru, în timp ce stelele te îndeamnă să flirtezi, să îmbrăţişezi declaraţiile de dragoste şi să-ţi lase intenţiile cunoscute. Încearcă doar să nu fii prea dornic în căutarea fericirii şi păstrează un comportament rece în timp ce sari în necunoscut.

HOROSCOP 12 IUNIE - PEŞTI

Treceţi-vă prin rutinele zilnice cu un scop în această dimineaţă. Va fi o perioadă destul de energizant, te vei simţi cel mai confortabil să lucrezi dintr-un loc metodic şi decisiv. Planificaţi să vă aşezaţi jos din confortul casei.

Sursa: astrology.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici