HOROSCOP Luni, 12 septembrie. Zodiile, active pe mai multe planuri. Reuşitele îşi dublează şi ele numărul

La început de săptămână, Luna din Berbec lansează două aspecte armonioase de sextil lui Marte din Gemeni şi Saturn retrograd din Vărsător, astfel că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt active pe mai multe planuri, unde reuşesc să îşi atingă obiectivele în ciuda oricăror dificultăţi.

14875 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 12 septembrie. Zodiile, active pe mai multe planuri. Reuşitele îşi dublează şi ele numărul

HOROSCOP 12 Septembrie - Berbec

Se anunţă un început de săptămână bun pentru nativii(ele) care se vor ocupa astăzi de planurile lor de viitor şi/ sau de proiectele în care sunt implicaţi(te) sau pe care le derulează în perioada aceasta. Se simt animaţi(te) de ideile pe care le au, de feedback-ul primit din partea celor din jur, iar lucrurile par să evolueze în direcţia pe care şi-au dorit-o, aşa cum şi-au imaginat. În alte cazuri, ziua de astăzi ar putea aduce în drumul lor persoane noi, cu care descoperă că au multe lucruri în comun şi cu care se vor bucura să schimbe unele vorbe.

HOROSCOP 12 Septembrie - Taur

Poate că nu ţi-ai revenit prea bine după finalul de săptămână care tocmai s-a încheiat, poate că nu eşti acolo unde ţi-ai fi dorit cu nivelul de energie de care dispui, dar cert este că eşti suficient de motivat(ă) să nu laşi acest lucru să te oprească din ceea ce ţi-ai propus să faci. Aşadar, faci ce faci şi dai dovadă de multă determinare la locul de muncă, iar în raport cu banii, se vede că nu vrei să laşi nicio oportunitate să treacă pe lângă tine. Aşadar, la sfârşitul zilei, vei fi mulţumit(ă) de ce ai reuşit să faci.

HOROSCOP 12 Septembrie - Gemeni

Optimismul de care dai dovadă astăzi este atuul tău cel mai mare. Ai încredere în viitor şi în persoanele de lângă tine, ceea ce îţi conferă un nivel mai mare de deschidere pe plan social. Ştii să ieşi în evidenţă într-un mod pozitiv şi, în acelaşi timp, să dai dovadă de naturaleţe, să te faci plăcut(ă) fără să te chinui prea mult. În plus, apar tot felul de dovezi că ai avut dreptate cu unele lucruri spuse recent, că perspectiva ta asupra lor a fost într-adevăr cea corectă. Se vede că eşti pe o curbă ascendentă către obiectivele tale.

HOROSCOP 12 Septembrie - Rac

Astăzi te simţi în controlul lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta. Nu mai ai emoţii că ar putea să o ia într-o direcţie greşită, că nu poţi face nimic pentru a le readuce pe drumul cel bun. Ştii exact când să intervii şi nu îţi este teamă să iei decizii radicale pentru a produce schimbările pe care ţi le doreşti. De la fel de multă stăpânire de sine dai dovadă şi la locul de muncă, acolo unde atragi atenţia pentru faptul că nu laşi stresul să te doboare în momente-limită. Încearcă să o ţii tot aşa, să păstrezi această atitudine.

HOROSCOP 12 Septembrie - Leu

Aceasta este una din acele zile în care trebuie să crezi în sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Lasă-le să te ghideze în plan social şi dacă trebuie să iei decizii în legătură cu proiecte sau planuri de viitor. De câştigat de pe urma lor vei avea şi-n sectorul relaţional, în raport cu cei cu care lucrezi, dar şi cu partenerul de viaţă. Ai o viziune realistă asupra lucrurilor care se întâmplă în aceste domenii de viaţă, iar acest lucru te ajută să adopţi atitudinea potrivită şi să iei cele mai bune decizii în raport cu cei din jur.

HOROSCOP 12 Septembrie - Fecioară

Te numeri astăzi printre nativii(ele) pe care astrele le înzestrează astăzi cu o mare tărie de caracter. În cazul tău, ea se vede - sau ar trebui să se vadă - la locul de muncă şi în cadrul sarcinilor profesionale de care te ocupi. Cu alte cuvinte, este important să nu te laşi pradă stresului, să îţi urmăreşti interesele cu determinare. Nu te poate abate nimic de la drumul pe care ai pornit dacă ai încredere în forţele tale şi în abilitatea de a face faţă provocărilor. Nu va fi o zi uşoară pentru tine, dar rezultatele te vor mulţumi cu siguranţă.

HOROSCOP 12 Septembrie - Balanţă

Interacţionezi astăzi foarte bine cu cei din jurul tău, iar acest lucru se datorează şi faptului că reuşeşti să te pui în bocancii lor, să vezi anumite lucruri din unghiul lor de observaţie. În raport cu cei dragi, se vede că nu vrei să sacrifici armonia de acasă din cauza unor mici diferenţe de opinie, care se pot rezolva destul de uşor. De asemenea, se prefigurează o zi mai mult decât favorabilă pentru întâlniri romantice sau pentru simple flirturi nevinovate. Vei vedea că vor avea un efect mai mult decât benefic asupra felului în care te simţi pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 12 Septembrie - Scorpion

Se întrevede o zi plină la orizont pentru tine. Ai tot felul de lucruri de făcut atât la locul de muncă, dar şi acasă, dar din câte se vede, reuşeşti să le faci pe toate fără să te confrunţi cu stări de stres pe care le gestionezi greu. Nu este exclus să te bucuri de ajutor din partea celor dragi ori de o atmosferă de lucru care te ajută să faci faţă mai uşor provocărilor acestei zile. Ai o atitudine asertivă, ştii să te impui, dar în acelaşi timp, nu laşi impresia unei persoane condescendente, care se impune forţat.

HOROSCOP 12 Septembrie - Săgetător

Te bucuri astăzi de o dispoziţie bună şi de o doză dublă de flexibilitate, ceea ce te ajută să faci faţă cu bine provocărilor care ar putea apărea pe plan relaţional sau în conversaţii în general. Ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei din jur, astfel că discuţiile pe care le porţi astăzi îţi consolidează reputaţia de persoană degajată, cu care se comunică uşor. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea apărea mai multă atenţie din partea unor admiratori(are), care le sporeşte încrederea pe care o au în forţele proprii.

HOROSCOP 12 Septembrie - Capricorn

În cazul tău, s-ar putea să apară astăzi situaţii care îţi demonstrează că te poţi baza oricând pe cei dragi. Ar putea fi vorba de circumstanţe în care cei dragi îţi oferă sfaturi valoroase în legătură cu o situaţie întâlnită în plan profesional ori poate că te ajută să faci o investiţie pe care nu ai fi putut-o susţine singur(ă) prea uşor. Aşadar, nu trebuie să te jenezi să le ceri ajutorul dacă eşti într-un impas. Vor înţelege situaţia prin care treci şi te vor ajuta să ieşi la liman fără să fie nevoie să le oferi multe explicaţii.

HOROSCOP 12 Septembrie - Vărsător

Felul în care comunici este cel mai mare atuu al tău de astăzi. Ştii să te adaptezi fiecărui interlocutor, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală, iar acest lucru te ajută să obţii reacţiile pe care le doreşti din partea celuilalt. Aşadar, este o zi bună în care să desfăşori negocieri, să iei cuvântul în cadrul şedinţelor ori să abordezi un subiect pe care l-ai evitat de multă vreme. Nu va fi nevoie să depui eforturi prea mari pentru a ajunge la un consens în legătură cu situaţiile pe care le propui spre dezbatere cu cei din jur.

HOROSCOP 12 Septembrie - Peşti

S-ar putea să ţi se solicit astăzi ajutorul de către o persoană apropiată, iar întâmplarea face că acest lucru nu presupune prea multe eforturi din partea ta. Poate că nu ţi-l va cere în mod expres, dar îţi vei da seama când este momentul să intervii. În alte cazuri, ar putea fi vorba de unele investiţii în spaţiul de locuit, cel mai probabil pentru a economisi bani în viitor. În orice caz, eşti prevăzător(are) în legătură cu anumite lucruri şi, în acelaşi timp, te dovedeşti o persoană la care ceilalţi pot apela atunci când au nevoie. Serviciul se va întoarce.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici