HOROSCOP Luni, 18 iulie. Venus ajunge în Rac. Ne deschidem în relaţii, dar ne expunem riscului de dezamăgiri

La început de săptămână, Venus îşi face loc în semnul Racului, unde rămâne până în 11 august. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) consolidează relaţii şi se deschid faţă de ceilalţi.

24504 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 18 iulie. Venus ajunge în Rac. Ne deschidem în relaţii, dar ne expunem riscului de dezamăgiri

HOROSCOP 18 Iulie - Berbec

Venus începe să tranziteze prin casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă te-ai confruntat cu momente de tensiune în plan familial în ultima vreme, tranzitul acestui astru va aduce armonie între tine şi cei dragi, în ciuda diferenţelor de personalitate şi/ sau de mentalitate cu care vă confruntaţi destul de des. Aşadar, s-ar putea să constaţi că este mai uşor să comunici cu rudele apropiate, să ajungeţi la un consens când aveţi opinii diferite. De asemenea, este un moment bun din an pentru lucrări de amenajare sau redecorare. Ai gust şi găseşti fix ceea ce îţi place.

HOROSCOP 18 Iulie - Taur

Venus începe să se mişte de azi prin casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că felul în care interacţionezi cu cei dragi este dublat pe parcursul acestui tranzit de un plus de carismă. În felul acesta, nu va fi nevoie de prea multe eforturi pentru a lăsa o impresie bună celor din jur. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a le rămâne în minte ca o persoană în care merită să investească timp şi energie. Aşadar, dacă ai programate negocieri sau întâlniri de afaceri în următoarele săptămâni, sigur vei obţine ce urmăreai de pe urma acestor întrevederi.

HOROSCOP 18 Iulie - Gemeni

Venus ajunge astăzi în casa banilor din astrograma ta generală, semn că te bucuri de mici dar importante succese pe plan economic în săptămânile care urmează. Mai exact, s-ar putea să afli de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul anumitor investiţii de la persoane din viaţa personală sau din cea profesională. Aşadar, contează foarte mult să consolidezi în această perioadă acele relaţii care îţi pot prezenta astfel de şanse de a-ţi spori bugetul. Doar în felul acesta vei descoperi oportunităţile pe care le meriţi şi care vor face realmente diferenţa la buzunar.

HOROSCOP 18 Iulie - Rac

Venus poposeşte în cursul zilei de azi în semnul naşterii tale, semn că te numeri în această perioadă printre nativii(ele) care se bucură de un plus de şarm şi carismă. Ştii să ieşi în evidenţă şi să laşi o impresie bună celor cu care intri în discuţii la locul de muncă sau în viaţa personală. În plus, este un moment bun din an în care să faci schimbări de look, indiferent dacă implică o programare la coaforul preferat sau o sesiune de cumpărături la magazinele de îmbrăcăminte. Astfel vei observa o schimbare în bine şi la nivelul încrederii de sine.

HOROSCOP 18 Iulie - Leu

Venus progresează astăzi în casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că s-ar putea să te surprinzi adeseori gândindu-te la o fostă relaţie de iubire, al greşeli pe care poate le-ai făcut în trecut în raport cu partenerul de viaţă. În alte cazuri, s-ar putea ca acest tranzit să aducă debutul unei relaţii pe care, cel puţin pentru moment, nativii(ele) acestui semn s-ar putea să aleagă să o ţină departe de ochii curioşilor. Pe de altă parte, este important să aibă grijă cum gestionează o astfel de legătură. S-ar putea ca ea să îi expună la unele riscuri foarte mari.

HOROSCOP 18 Iulie - Fecioară

Venus îşi face azi loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general. Pe de-o parte, observi progrese la nivelul proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi ori intenţionezi să le demarezi în această perioadă. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu sponsorii şi colaboratorii, iar rezultatele nu întârzie să apară. În plus, nu îţi lipseşte popularitatea în grupul de prieteni şi s-ar putea să cunoşti persoane noi cu care pari să ai multe lucruri în comun. În unele cazuri, este posibil să se nască relaţii romantice cu unul dintre prieteni.

HOROSCOP 18 Iulie - Balanţă

Venus îşi face astăzi loc în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea să contribuie la o apropiere între tine şi cel puţin unul dintre superiori. De asemenea, pare că îţi îndrăgeşti locul de muncă şi că îţi place ceea ce faci. În alte cazuri, tranzitul acestui astru ar putea vorbi despre o idilă între unul din nativii(ele) acestui semn şi un şef sau o altă persoană aflată pe o treaptă superioară la locul de muncă şi/ sau în societate. O astfel de relaţie poate fi destul de complicată, astfel că este nevoie de înţelepciune în abordare.

HOROSCOP 18 Iulie - Scorpion

Venus poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit aduce veşti bune pentru nativii(ele) plecaţi(te) în concediu sau călători de afaceri la distanţe mai mici sau mai mari de casă, care susţin examene sau restanţe şi/ sau care se ocupă de chestiuni birocratice complexe. Ştiu ce să facă pentru a atrage rezultatul dorit şi au parte de ajutor din partea unor oameni de bine. Relaţiile la distanţă sunt şi ele avantajate de acest tranzit, care face ca partenerii să traverseze mai uşor diferenţele şi timpul până la următoarea lor întâlnire.

HOROSCOP 18 Iulie - Săgetător

Venus îşi face astăzi loc în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, astfel că profiturile semnificative ale perioadei care urmează vin prin intermediul colaboratorilor, al partenerilor de afaceri şi/ sau al persoanei iubite. Cu alte cuvinte, proiectele pe care le aveţi împreună sunt cele care s-ar putea să îţi aducă cele mai mari câştiguri în săptămânile următoare. Aşadar, este foarte important să nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, să vă asiguraţi că luaţi deciziile cele mai importante împreună. În caz contrar, s-ar putea să pierdeţi unele oportunităţi financiare care ar fi făcut cu adevărat diferenţa în viitor.

HOROSCOP 18 Iulie - Capricorn

Venus progresează azi în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, semn că aceste săptămâni sunt despre relaţia de cuplu şi legăturile pe care le-ai construit în plan profesional. Dacă investeşti timp şi energie în ele, s-ar putea să vezi o serie de schimbări pozitive la nivelul lor, dar şi un context propice pentru a face lucruri noi şi durabile împreună, cum ar fi unele proiecte care vă animă pe toţi şi care vă ajută să evoluaţi. În cazul în care eşti la început de relaţie cu persoana iubită, s-ar părea că vă îndreptaţi către ceva serios, cu perspective de viitor.

HOROSCOP 18 Iulie - Vărsător

Venus tranzitează de azi încolo casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce, pe de-o parte, ar putea conduce la o atmosferă liniştită la serviciu, unde poţi da dovadă de un randament mai ridicat şi unde îţi este mai uşor să comunici cu colegii de muncă. În planul sănătăţii, lucrurile par să stea la fel de bine sau încep să se mişte pe direcţia cea bună, în cazul în care nu au evoluat tocmai strălucit în ultima vreme. Este important să-ţi faci timp pentru tine, să îţi rezervi timp suficient pentru odihnă şi relaxare în mod regulat.

HOROSCOP 18 Iulie - Peşti

Venus îşi face apariţia astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, te bucuri în această perioadă de afecţiune şi d bună înţelegere. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în aceste săptămâni, iar activităţile care vă aduc împreună pe durata acestui tranzit vă permit să vă cunoaşteţi mai bine, să aflaţi lucruri noi despre preocupările celuilalt. În cazul în care eşti single, aceasta este o perioadă bună în care să ieşti şi să cunoşti mai multă lume, să dai cus oportunităţilor de flirt care pot apărea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici