HOROSCOP Luni, 20 iunie. Început de săptămână confuz. Patru zodii se confruntă cu dileme şi neînţelegeri

Săptămâna începe cu o conjuncţie între Lună şi Neptun în Peşti, care poate crea confuzii în rândul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

54065 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 20 iunie. Început de săptămână confuz. Patru zodii se confruntă cu dileme şi neînţelegeri

HOROSCOP. 20 iunie 2022

HOROSCOP 20 IUNIE - Berbec

Luna realizează azi o conjuncţie cu Neptun în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să începi săptămâna ceva mai greu decât de obicei. Mai exact, s-ar putea să ai mai puţină energie, un spirit de iniţiativă ceva mai puţin pronunţat sau poate că ai o dispoziţie meditativă care nu îţi este neapărat familiară. Pe de altă parte, o astfel de stare de spirit este potrivită pentru a trage concluziile care se cuvin după săptămâna trecută, mai ales dacă ai trecut atunci prin evenimente importante, care necesită să faci unele schimbări în viaţa ta pe viitor.

HOROSCOP 20 IUNIE - Taur

Luna face o conjuncţie cu Neptun în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să idealizezi pe cineva din grupul tău de prieteni ori să ai aşteptări greu realizabile în legătură cu un proiect pe care îl derulezi în această perioadă sau pe care îl vei implementa cât de curând. Trebuie să te asiguri că ai o perspectivă realistă asupra acestor domenii de viaţă, mai ales dacă investeşti în această perioadă timp şi energie în ele. În caz contrar, există riscul să te alegi cu mai puţin decât ai dat.

HOROSCOP 20 IUNIE - Gemeni

Luna realizează o conjuncţie cu Neptun în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să îţi faci nişte iluzii în legătură cu relaţia pe care o ai cu superiorii sau în raport cu ascensiunea ta profesională. Mai exact, poate că crezi că sunteţi mai apropiaţi decât sunteţi de fapt sau ţi-ai setat unele obiective greu de atins în ceea ce priveşte progresul în ierarhia de la locul de muncă. Este important să priveşti lucrurile drept în faţă, să nu te laşi dus(ă) în eroare de aparenţe. Altfel, s-ar putea ca beneficiile dorite să se lase aşteptate.

HOROSCOP 20 IUNIE - Rac

Luna şi Neptun fac o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să existe cineva sau ceva care te face să îţi pui unele semne de întrebare în legătură cu setul de principii şi de valori după care te ghidezi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de confuzii legate de un examen sau de o deplasare la o distanţă considerabilă de casă. De asemenea, se recomandă mai multă atenţie în tratarea problemelor birocratice, căci există riscul să apară tot felul de neînţelegeri.

HOROSCOP 20 IUNIE - Leu

Luna şi Neptun îşi dau întâlnire în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, indiciu cum că dacă porţi astăzi unele discuţii legate de finanţe cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii, există riscul să se strecoare neînţelegeri între voi. Din acest motiv, este foarte important să nu laşi loc de interpretări. Spune pe şleau care îţi sunt părerile în legătură cu oportunităţile în care ceilalţi vor să investească, astfel încât să nu se ia decizii cu care nu eşti de acord şi care ţi-ar putea cauza prejudicii mai târziu. Fii tranşant(ă) cu ceea ce nu-ţi doreşti.

HOROSCOP 20 IUNIE - Fecioară

Luna şi Neptun realizeze o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să apară unele neînţelegeri la nivelul relaţiei de cuplu şi/ sau în raport cu unele persoane cu care colaborezi. Aşadar, este indicat să nu laşi anumite lucruri care nu funcţionează la voia întâmplării, să discuţi mai mult despre nevoile şi dorinţele tale. În caz contrar, rişti să fii înţeles(asă) greşit, să se ajungă la conflicte care ar fi putut fi evitate dacă ai fi trasat din timp unele limite în legătură cu compromisurile pe care eşti dispus(ă) să le faci perioada aceasta.

HOROSCOP 20 IUNIE - Balanţă

Luna şi Neptun fac o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care există riscul să apară situaţii confuze la locul de muncă sau să nu te simţi tocmai bine astăzi din motive care îţi scapă. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi aceste situaţii, mai ales dacă mizele sunt mari la serviciu şi rişti să faci erori care te costă timp şi bani sau dacă tocmai ţi-ai revenit dintr-o încercare pe plan medical. Încearcă să te organizezi cu atenţie şi să eviţi stresul care poate conduce la situaţii pe care nu le doreşti.

HOROSCOP 20 IUNIE - Scorpion

Luna şi Neptun realizează o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, indiciu cum că ar putea apărea neînţelegeri astăzi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, s-ar putea să nu înţelegi tocmai bine intenţiile persoanei care îţi place. Mai exact, fie ai impresia că nu este interesat(ă) de tine când, de fapt, lucrurile stau fix invers, fie ţi se pare că aveţi mai multe în comun decât aveţi de fapt. Aşadar, în toate situaţiile, trebuie să fii atent(ă) la semnalele primite.

HOROSCOP 20 IUNIE - Săgetător

Luna şi Neptun aderă la o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să apară unele neînţelegeri între tine şi un membru al familiei. De vină s-ar putea să fie diferenţele de opinie şi/ sau de personalitate între tine şi el/ea sau poate că nu aţi comunicat tcmai eficient pe marginea unei teme şi aşa sensibile. Este foarte important să spui ceea ce simţi şi crezi în legătură cu acel subiect şi să îi încurajezi pe cei dragi la acelaşi nivel de deschidere. În caz contrar, există riscul să se nască confuzii foarte mari.

HOROSCOP 20 IUNIE - Capricorn

Luna şi Neptun fac o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să interacţionezi într-un mod destul de confuz cu cei din jurul tău. S-ar putea, de exemplu, ca limbajul tău corporal să nu fie în sincron cu ceea ce spui sau poate că laşi loc de interpretări în contexte în care ar trebui să fii categoric(ă). Aşadar, este important să ai mare grijă cum gestionezi discuţiile cu mize mari, mai ales în cazul în care rişti să pierzi o oportunitate dacă nu abordezi interlocutorul sau subiectul aşa cum trebuie. Gândeşte lucrurile în perspectivă.

HOROSCOP 20 IUNIE - Vărsător

Luna şi Neptun aderă la o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să apară unele dileme pe plan financiar. Unii(ele) nativi(e) ar putea avea senzaţia că banii li se scurg printre degete, în timp ce alţii(tele) ar putea avea parte de cheltuieli pe care nu le-ai preconizat din timp şi/ sau pe care nu aveai cum să le anticipezi de mai multă vreme. Trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi lucrurile şi să te asiguri că nu le laşi să se mişte la voia întâmplării într-un sector care este atât de important.

HOROSCOP 20 IUNIE - Peşti

Luna şi Neptun fac o conjuncţie în semnul naşterii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca, în anumite contexte, să fii mai puţin asertiv(ă) decât ar fi indicat să fii în unele contexte sociale. E drept că eşti carismatic(ă) şi laşi o impresie bună oriunde te duci, dar în acelaşi timp, există riscul ca, în raport cu anumite persoane, să laşi loc prea mult de interpretări. Aşadar, poate că este cazul să fii mai ferm(ă) în unele situaţii, să fii vocal(ă) în legătură cu ceea ce simţi şi crezi în legătură cu unele subiecte de interes maxim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici