HOROSCOP Luni, 27 februarie. Aceste zodii încep săptămâna cu spor. Nu le scapă nicio oportunitate

Săptămâna debutează cu tranzitul Lunii în Gemeni, prilej cu care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt bine conectate la tot ce se întâmplă în jurul lor.

26695 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 27 februarie. Aceste zodii încep săptămâna cu spor. Nu le scapă nicio oportunitate

HOROSCOP 27 Februarie - Berbec

Luna se mişcă azi prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie destul de uşor să interacţionezi cu cei de lângă tine astăzi. Indiferent de contextele în care te vei afla, cu siguranţă vei ştii ce anume să spui şi cum să te porţi pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei de lângă tine. Aşadar, în cazul în care ai programate interviuri profesionale sau poate şedinţe în care speri să te faci remarcat(ă), fii sigur(ă) că vei face o impresie bună, pe măsura personalităţii tale, dar şi a abilităţilor.

HOROSCOP 27 Februarie - Taur

Luna continuă azi să tranziteze casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de unele proiecte suplimentare la locul de muncă, iar în cazul altora, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de comisioane pe care le fac după orele de program de la locul de muncă, într-un domeniu de activitate care poate că n-are prea multe în comun cu cel în care profesează în general. În orice caz, este clar că lucrurile stau bine pentru tine.

HOROSCOP 27 Februarie - Gemeni

Luna se mişcă azi în continuare prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri şi astăzi de energie şi de încredere mai mare în forţele proprii. În plus, faci o impresie foarte bună indiferent de mediul cu care intri în contact. Acest tranzit ar trebui să te încurajeze să dai dovadă de mai multă deschidere, să fii mai autentic(ă) în raport cu cei din jurul tău. Ai o personalitate care merită celebrată şi cunoscută fix aşa cum este ea pentru că ai multe lucruri bune de oferit şi cu siguranţă vei reuşi să impresionezi plăcut prin intermediul ei.

HOROSCOP 27 Februarie - Rac

Luna se mişcă şi azi prin casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi asupra (re)stabilirii echilibrului tău emoţional, mai ales în cazul în care ai avut parte de o perioadă mai complicată în ultima vreme. Cu alte cuvinte, este un moment bun în care să îţi procesezi gândurile şi sentimentele, în care să te gândeşti cum anume poţi face loc noului în viaţa ta. S-ar putea ca unele lucruri să se schimbe în bine dacă înţelegi că trebuie să faci loc unei noi atitudini în viaţa ta în raport cu lucrurile care ţi se întâmplă.

HOROSCOP 27 Februarie - Leu

Luna continuă să tranziteze azi casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să faci unele progrese destul de mari în ceea ce priveşte anumite proiecte de care te ocupi în această perioadă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o iniţiativă pe care intenţionezi să o demarezi cât de curând şi care începe să se materializeze. Îna lte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre faptul că nativii(ele) acestui semn cunosc persoane noi, cu care descoperă că au extrem de multe lucruri în comun, la care nu se aşteptau.

HOROSCOP 27 Februarie - Fecioară

Luna se mişcă în continuare prin casa carierei din horoscopul tău general, astfel că pot apărea oportunităţi de a te face remarcat(ă) la locul de muncă sau chiar în domeniul tău de activitate. În plus, s-ar putea ca lucrurile să evolueze din ce în ce mai bine cu superiorii, să observi unele schimbări în bine în ceea ce priveşte modul în care te înţelegi cu ei. Aşadar, aceasta este una din acele zile în care trebuie să te concentrezi mai mult pe carieră întrucât beneficiile de care s-ar putea să ai parte la finalul zilei pot fi destul de mari.

HOROSCOP 27 Februarie - Balanţă

Luna călătoreşte azi prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că sunt foarte favorizate azi chestiunile care au legătură cu aceste sector din horoscopul tău general. În cazul în care ai de rezolvat treburi birocratice, acum este momentul cel mai bun în care să dai pe la ghişeu. Dacă trebuie să te pregăteşti pentru un examen, vei vedea că asimilezi foarte uşor informaţie nouă. În cazul în care trebuie să pleci într-o delegaţie, faci destul de uşor aranjamentele necesare şi chiar s-ar putea să se dovedească a fi cele la care sperai.

HOROSCOP 27 Februarie - Scorpion

Luna continuă azi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar. Aşadar, se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) într-o colaborare sau care caută să îşi mărească portofoliul de clienţi. În cazul în care au apărut dezechilibre în raportul de forţe cu ceilalţi, s-ar putea ca ele să se mai amelioreze sau chiar să dispară. Ştii când este cazul să fii ferm(ă) cu anumite lucruri şi să nu se treacă peste dorinţele sau drepturile tale. Ai învăţat când este cazul să îţi aperi punctul de vedere şi să ţi-l impui cu succes.

HOROSCOP 27 Februarie - Săgetător

Luna se mişcă şi azi prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, astfel că relaţiile cu ceilalţi continuă să joace un rol-cheie şi la începutul acestei săptămâni. Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi, astfel că nu trebuie să îţi faci prea multe griji că lucrurile nu vor evolua bine între voi atunci când punctele voastre de vedere nu par să conveargă în aceeaşi direcţie. Într-un fel sau altul se va ajunge la un consens fără să fie nevoie de eforturi prea mari din partea ta.

HOROSCOP 27 Februarie - Capricorn

Luna se mişcă şi azi prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, indiciu cum că nu duci lipsă de energie şi de putere de muncă astăzi. Ba chiar s-ar putea să duci la bun sfârşit mai multe sarcini decât te-ai fi aşteptat, să realizezi mai multe lucruri până al finalul zilei decât te-ai aşteptat. În plus, pare că te înţelegi destul de bine şi cu colegii de muncă, astfel că toate lucrurile par să evolueze destul de bine pentru tine pe parcursul acestei zile, cel puţin în ceea ce priveşte sectorul profesional şi randamentul tău de azi.

HOROSCOP 27 Februarie - Vărsător

Luna se mişcă în continuare prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că te bucuri de o atmosferă caldă acasă, de bună înţelegere cu cei dragi. În plus, ai aprte de o doză destul de ridicată să crativitate, ceea ce îţi permite să nu laşi plictiseala să se instaleze în raport cu ei şi, mai mult decât atât, reuşeşti să găseşti unele modalităţi originale de a-ţi duce la bun sfârşit sarcinile care ţi-au fost delegate la locul de muncă. În cazul în care eşti single, s-ar putea să primeşti mai multă atenţie din partea unui admirator.

HOROSCOP 27 Februarie - Peşti

Luna se mişcă şi azi prin casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că te bucuri de o zi frumoasă în raport cu cei dragi, dar şi cu alţi membri ai familiei de origine. Simţi mai puţin decât în alte dăţi faptul că vă diferenţează unele aspecte care ţin de modul în care gândiţi şi vă comportaţi. Aşadar, dacă apară divergenţe sau pur şi simplu ne se întâlnesc punctele voastre de vedere într-un fel sau altul, cu siguranţă nu va fi nevoie de prea multe eforturi din partea ta pentru a ajunge la un consens cu cei dragi ai casei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici