HOROSCOP Luni, 29 august. Trei zodii fac azi progrese cât altele într-o săptămână. Au spirit de inţiativă şi vorbesc pe limba tuturor

Săptămâna începe cu o conjuncţie între Lună şi Mercur din Balanţă care trimite un trigon armonios lui Marte din Gemeni. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) se bucură de o zi de luni în care au spirit de iniţiativă şi comunică uşor pe limba tuturor.

32177 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 29 august. Trei zodii fac azi progrese cât altele într-o săptămână. Au spirit de inţiativă şi vorbesc pe limba tuturor

HOROSCOP 29 august - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Mercur se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care se întrevede un început de săptămână prielnic pentru nativii(ele) care au în agendă activităţi care implică să colaboreze cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrează. Astrele asigură faptul că veţi fi pe aceeaşi lungime de undă, că veţi reuşi să ajungeţi la un consens în legătură cu toate subiectele pe marginea cărora veţi conversa astăzi. Aşadar, aveţi toate ingredientele necesare pentru a face progrese în legătură cu unele chestiuni complicate, pe marginea cărora nu aţi ajuns la o concluzie pân-acum.

HOROSCOP 29 august - Taur

Conjuncţia Lunii cu Mercur se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, astfel că vei avea parte de un început de săptămână în care nu îţi vor lipsi energia şi randamentul. Pri să te refăcut destul de bine după zilele trecute şi eşti într-o formă de zile mari. Ajută şi faptul că eşti în relaţii bune cu celelalte persoane de la serviciu, că nu te vei da în lături să le ceri ajutorul dacă crezi că este necesar. În plus, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare care te motivează şi mai mult de-atât.

HOROSCOP 29 august - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Mercur ocupă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, astfel că te vei bucura de o atmosferă plăcută în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În plus, ai parte de un plus de inspiraţie din partea astrelor, ceea ce îţi cade foarte bine dacă lucrezi într-un domeniu artistic sau te confrunţi cu situaţii care necesită soluţii originale din partea ta. În cazul în care eşti single, nu îţi va lipsi astăzi atenţia din partea admiratorilor(arelor). În anumite situaţii, s-ar putea să fie vorba despre apariţia cuiva special, pentru care nativii(ele) simt ceva.

HOROSCOP 29 august - Rac

Conjuncţia Lunii cu Mercur se formează în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care te vei bucura şi tu de momente speciale alături de cei dragi, dar şi de progresele dorite în ceea ce priveşte treburile gospodăreşti pe care ţi-ai propus să le duci astăzi la bun sfârşit. S-ar putea ca mulţimile mari de oameni să te obosească astăzi mai mult decât de obicei, astfel că se recomandă să laşi pe mâine activităţile care implică să interacţionezi cu multă lume. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine atunci când nu este vorba de ceva foarte urgent.

HOROSCOP 29 august - Leu

Conjuncţia Lunii cu Mercur se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, astfel că nu îţi va fi prea greu să interacţionezi astăzi cu cei din jur, indiferent de interlocutor sau de nivelul ori subiectul discuţiilor la care participi. Aşadar, se anunţă o zi productivă pentru nativii(ele) care se concentrează astăzi pe proiectele lor de viitor ori pe iniţiativele derulate cu alte persoane. Primesc ajutor şi sfaturi pentru a-şi transpune visurile în realitate, iar colaborările cu ceilalţi evoluează constant către obiectivul setat. Cu alte cuvinte, ai toate motivele să priveşti înainte cu încredere în viitor şi ceea ce urmează.

HOROSCOP 29 august - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Mercur ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, astfel că începutul de săptămână se distinge în cazul tău prin apariţia unor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de o activitate propusă de unul dintre superiori după orele de program. Oricare ar fi situaţia, este clar că te poziţionezi pe o curbă ascendentă în plan financiar, că-ţi consolidezi situaţia materială pe care ai dobândit-o prin multele eforturi din ultima vreme.

HOROSCOP 29 august - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Mercur se formează în semnul naşterii tale, astfel că începi săptămâna cu un plus de energie, încredere în forţele proprii, dar şi cu carisma necesară de a putea interacţiona eficient cu toţi cei din jurul tău. Ajută şi faptul că ai o perspectivă clară asupra lucrurilor care se întâmplă în această perioadă pe plan profesional, dar şi în viaţa personală, ceea ce te ajută să iei cele mai bune decizii, să te poziţionezi cel mai abil în unele situaţii complicate. Aşadar, la finalul zilei, vei vedea multe progrese pe mai multe planuri decât te-ai fi aşteptat iniţial.

HOROSCOP 29 august - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Mercur se perfectează în casa subconştientului din astrograma ta generală, astfel că ceea ce te motivează astăzi este dorinţa de a atrage echilibrul în toate domeniile de viaţă. Acest lucru nu este întotdeauna posibil sau, de cele mai multe ori, implică o investiţie de energie pe care nu ţi-o permiţi pe toate fronturile. Aşadar, este important să îţi alegi cu grijă luptele şi să intri doar în cele pe care le vei câştiga. Nu îţi face griji, va apărea la momentul potrivit oportunitatea de face ordine şi în celelalte sectoare de viaţă rămase într-o situaţia mai incertă.

HOROSCOP 29 august - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Mercur ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, astfel că, în prima zi a săptămânii, s-ar putea să faci progrese importante în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi în această perioadă. Un aport important pe acest plan îl au prietenii şi/ sau colaboratorii care te ajută cu sfaturi sau cu nişte conexiuni care îţi înlesnesc progresele şi care te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă, pe care nu ai fi putut să o accesezi de unul(a) singur(ă). Sprijinul lor este foarte preţios.

HOROSCOP 29 august - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Mercur se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că vei avea parte astăzi de o zi în care prioritatea principală este cariera. Vorbeşti uşor pe limba superiorilor şi ieşi în evidenţă într-un mod pozitiv, prin felul în care te exprimi şi gândeşti. În plus, te distingi şi prin nivelul de randament de care dai dovadă la locul de muncă, unul care este foarte ridicat pentru acest moment din săptămână. Aşadar, se vede că eşti pe val, că lucrurile ies aşa cum ţi-ai dorit şi ai plănuit, cel puţin în ceea ce priveşte sectorul profesional.

HOROSCOP 29 august - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Mercur se formează azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că ai o perspectivă clară asupra lucrurilor care se întâmplă acum în viaţa ta. Prima parte a acestei zile este aşadar prielnică pentru nativii(ele) care se ocupă de chestiuni birocratice, care susţin examene ori care se pregătesc pentru o deplasare în interes profesional sau personal. De asemenea, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu apropiaţii, astfel că dacă veţi petrece finalul de zi împreună, veţi avea parte de unele momente frumoase, chiar dacă nu le-aţi pregătit în vreun fel special.

HOROSCOP 29 august - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Mercur ocupă casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, astfel că începutul de zi este prielnic pentru nativii(ele) care au în plan astăzi negocieri cu partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii în privinţa unor investiţii din fonduri personale. Din câte se pare, nu vă va fi deloc greu să ajungeţi la un consens şi să vă puneţi pe treabă. De asemenea, dacă ai trecut recent printr-o perioadă tensionată acasă, lucrurile vor reintra pe făgaşul normal începând de astăzi, iar atmosfera se va mai linişti încetul cu încetul. Încearcă să vezi cum ai putea s-o întreţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici