HOROSCOP Luni, 3 octombrie. Surprize plăcute pentru trei zodii. Două din ele se intersectează cu oportunităţi financiare

Luna din Capricorn aderă azi la un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, astfel că începutul de săptămână le aduce zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) tot felul de surprize plăcute.

28874 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 3 octombrie. Surprize plăcute pentru trei zodii. Două din ele se intersectează cu oportunităţi financiare

HOROSCOP Luni, 3 octombrie. Surprize plăcute pentru trei zodii. Două din ele se intersectează cu oportunităţi financiare

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Berbec

Prima zi a acestei săptămâni vine la pachet cu oportunităţi de ordin financiar pentru tine. S-ar putea să fie vorba, de exemplu, despre un proiect pe plan profesional, despre o activitate care îţi poate aduce venituri suplimentare. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să aibă posibilitatea de a sta peste program şi de a fi remuneraţi(te) preferenţial. Oricare ar fi situaţia, este clar că lucrurile merg înspre mai bine pe plan financiar, că faci eforturi reale pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială. Pe de altă parte, s-ar putea să ai mai puţin timp pentru tine pe parcursul zilei.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Taur

În prima zi a acestei săptămâni, pari să fii într-o stare de spirit destul de bună. Poate că te animă perspectivele acestor zile în anumite sectoare de viaţă sau ai parte de unele revelaţii care fac lumină pe anumite planuri, unde lucrurile au părut să nu meargă prea bine. Într-o zi ca aceasta, este recomandat să te ocupi de chestiuni birocratice sau care privesc călătoriile ori unele examene. S-ar putea să reuşeşti ceea ce ţi-ai propus în acele privinţe fără prea mari eforturi. Îţi este uşor să dobândeşti o imagine corectă de ansamblu asupra situaţiilor prezente şi a posibilelor rezultate.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Gemeni

Dispoziţia ta ar putea fluctua astăzi destul de mult, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că eşti predispus(ă) la melancolie. Trebuie doar să fii mai atent(ă) cu cine te însoţeşti, astfel încât să nu îţi fie influenţat(ă) starea de spirit pe o direcţie negativă. Vestea bună este aceea că eşti mai receptiv(ă) decât de obicei la mesajele din subconştient, că eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară. Acest lucru te poate ajuta să eviţi unele situaţii complicate, dar şi să sesizezi unele oportunităţi care ar fi trecut pe lângă tine. Ascultă-ţi intuiţia şi vei avea foarte mult de câştigat.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Rac

Se anunţă o zi perfectă pentru brainstorming-uri cu partenerul de viaţă, colaboratorii sau clienţii. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă va ajuta să ajungeţi la idei foarte bune de planuri de viitor care vă includ sub o formă sau alta pe toţi. Sau poate că ajungeţi la un plan de acţiune cu privire la un proiect pe care îl aveţi deja pe rol. Cu alte cuvinte, se vede că sunteţi la fel de entuziasmaţi în legătură cu o iniţiativă comună şi că faceţi progrese în ceea ce o priveşte. Lucrurile încep să se mişte.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Leu

Nu duci lipsă astăzi de randament, ba chiar s-ar putea să te surprinzi şi pe tine cu nivelul de productivitate pe care reuşeşti să îl atingi. Mai mult decât atât, s-ar putea să atragi atenţia unuia dintre superiori sau poate că te remarci în faţa unei persoane importante în domeniul tău de activitate în general. Este greu de spus unde va duce acest lucru, dar cert este că dacă o ţii tot aşa, nu se vor întâmpla decât lucruri bune pentru tine la nivel profesional. Va mai dura până când vei ajunge unde-ţi doreşti, dar eşti pe drumul cel bun.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Fecioară

La început de săptămână, pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Din câte se pare, timpul pe care îl petreci alături de ei este unul în care găseşti inspiraţie şi energie pentru diversele tale proiecte, dar şi unul în care afli lucruri noi despre preferinţele lor, despre ceea ce îi animă în acest moment. Aşadar, dacă eşti single şi te simţi pregătit(ă) să revii pe scena de dating, se anunţă o zi ideală pentru a ieşi şi a te face văzut(ă). S-ar putea să atragi atenţia unei persoane foarte interesante.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Balanţă

Dacă ai avut parte recent de tensiuni în raport cu cineva din familie, este posibil ca lucrurile să revină la normal începând de astăzi. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că unele supărări s-ar putea să nu fi trecut de tot, astfel că poate ar fi mai bine dacă nu ai deschide acele subiecte în raport de care nu aţi ajuns încă la un consens. Este foarte important să menţii acest climat armonios şi vei vedea că, în timp, se va ajunge la un context în care vei putea să readuci în discuţie acelea chestiuni sensibile.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Scorpion

Din câte se pare, astăzi rezonezi pe aceeaşi frecvenţă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este o zi bună în care să vă ocupaţi de proiecte comune, iar dacă ţi-a fost propusă de curând o colaborare, vei avea parte de succes când vine vorba de negocieri. Ştii să asculţi şi astfel adopţi un discurs care te ajută să obţii ceea ce îţi doreşti de pe urma discuţiilor purtate astăzi. Aşadar, este de aşteptat să legi unele relaţii de mare perspectivă şi să cultivi altele noi care îţi pot aduce foarte multe beneficii în viitorul apropiat.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Săgetător

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc cu oportunităţi financiare. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba cel mai probabil de activităţi exprofesionale, fie în domeniul tău principal de activitate, fie într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Oricum ar sta lucrurile, este cert faptul că s-ar putea să ai parte de un buget ceva mai mare pentru acest weekend. Pe de altă parte, nu ar fi rău nici să pui câte ceva deoparte, mai ales dacă te gândeşti să faci o investiţie destul de importantă în perioada care urmează.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Capricorn

Pari a fi într-o stare foarte bună de spirit astăzi. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru s-ar putea datora faptului că au astăzi mai multă timp la dispoziţie pentru ei/ele şi hobby-urile lor. În al altora, s-ar putea să fie vorba de influenţa celor dragi la mijloc. Dacă eşti single, dar îţi place cineva anume, aceasta ar fi o zi ideală în care să îţi iei inima în dinţi şi să îl/o inviţi în oraş. Îţi vei da seama că sentimentele sunt reciproce şi că aveţi mult mai multe lucruri în comun decât te-ai fi aşteptat la început.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Vărsător

În ceea ce te priveşte, această zi de luni este despre familie, în sensul în care ar fi indicat să petreci mai mult timp împreună cu cei dragi, mai ales dacă nu ai prea avut timp pentru ei în ultima vreme. De asemenea, se recomandă să îţi faci timp şi pentru treburile casnice care îţi revin, căci s-ar putea ca unele din ele să fi rămas restante pentru săptămâna aceasta. În rest, se întrevede o zi liniştită pentru tine, în care nu pari să ai parte de surprize sau situaţii care te obligă să iei decizii dificile, sub presiunea momentului.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE - Peşti

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti foarte bune cu privire la un proiect în care eşti implicat(ă), pe care îl coordonezi sau pe care urmează să îl pui în practică în perioada care urmează. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de discuţii cu prietenii care te inspiră. Din câte se pare, eşti într-o dispoziţie foarte bună şi ai încredere în planurile tale de viitor, astfel că tot Universul pare să conspire la împlinirea dezideratelor tale. Eşti foarte aproape de atingerea unui obiectiv la care ţii mult, la care visezi de multă vreme. Lucrurile merg în direcţia dorită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici