HOROSCOP Marţi, 10 ianuarie – Luna schimbă semnul. Productivitate crescută şi rezultate pe măsură pentru trei zodii

Luna intră azi în semnul Fecioarei, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) dau dovadă de productivitate crescută şi atenţie la detalii.

21688 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 10 ianuarie – Luna schimbă semnul. Productivitate crescută şi rezultate pe măsură pentru trei zodii

HOROSCOP Marţi, 10 ianuarie – Luna schimbă semnul. Productivitate crescută şi rezultate pe măsură pentru trei zodii

HOROSCOP 10 IANUARIE - Berbec

Luna începe să se mişte azi prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că este de aşteptat să dai dovadă de un randament foarte ridicat pe parcursul acestei zile. În plus, reuşeşti să te organizezi foarte bine, să îţi prioritizezi sarcinile cu acurateţe, astfel că nu vei pierde timp şi energie inutile pe lucruri care nu ar trebui să te solicite prea mult. Ajută şi faptul că echilibrezi bine odihna şi munca, timpul liber cu perioadele de concentrare intensă, astfel că nu se pune problema să nu mai faci faţă provocărilor care vin de mâine încolo.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Taur

Luna începe să traverseze de astăzi casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că se recomandă să petreci astăzi mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Acest tranzit face în aşa fel încât să vă conectaţi cu uşurinţă pe aceeaşi frecvenţă, să găsiţi activităţi care vă fac plăcere tuturora în aceeaşi măsură. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva anume, acum este momentul să îţi faci curaj şi să faci primul pas către celălalt. Dacă lucrezi într-un domeniu de activitate artistică sau ai o afacere de suflet, nu-ţi lipseşte creativitatea.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Gemeni

Luna trece astăzi pragul casei familiei din astrograma ta generală, semn că centrul tău de interes este sectorul casnic şi/ sau domestic. Poate că sunt multe lucruri de care trebuie să te ocupi în gospodărie sau cineva din familie are nevoie de sfat sau ajutor din partea ta. În alte cazuri, poate fi vorba de o zi productivă în ceea ce priveşte lucrările de construcţie, amenajare sau redecorare. În cazul în care cauţi să vinzi, să cumperi ori să închiriezi un teren sau un spaţiu de locuit/ comercial, s-ar putea să găseşti astăzi o ofertă la care nu te aşteptai.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Rac

Luna progresează astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să ai parte de multe interacţiuni cu cei din jurul tău. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de întâlniri profesionale importante, de negocieri sau interviuri de angajare. În altele, apar tot felul de veşti, care ar putea să schimbe modul în care evoluează unele situaţii pe plan profesional şi/ sau la locul de muncă. Sinceritatea este cel mai mare atu al tău astăzi, dar trebuie să ai grijă cum o utilizezi în raport cu anumite persoane, căci există riscul să se lezeze prea uşor.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Leu

Luna ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că apar astăzi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima vreme. În primul caz, s-ar putea să fie vorba de proiecte suplimentare la locul de muncă sau de activităţi extraprofesionale într-un sector de activitate cu care cochetezi doar din când în când. Dacă te afli în cel de-al doilea scenariu, eşti mai atent(ă) cum îţi cheltuieşti banii şi la ce riscuri te expui atunci când pui la bătaie unele sume mai importante.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Fecioară

Luna îşi face azi apariţia în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri astăzi de un plus de energie şi de încredere în forţele proprii. Pe de altă parte, tranzitul acestei planete prin această casă poate şi să exacerbeze anumite trăsături personale care ar trebui ţinute mai din scurt. De exemplu, s-ar putea să îţi fie dificil să dai dovadă de diplomaţie în anumite circumstanţe, să fii mai sincer(ă) decât ar permite contextele în care te afli. Încearcă să analizezi interlocutorul înainte de a te lansa în declaraţii care pot afecta modul în care te înţelegi cu ceilalţi.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Balanţă

Luna începe azi să se mişte prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că ziua de astăzi este una pe care ar trebui să o dedici, cel puţin în parte, introspecţiei. Mai exact, trebuie să te asiguri că eşti în legătură cu sentimentele tale, că ştii cum anume îţi afectează acestea gândirea. În plus, ar fi bine să iei în calcul ideea de a renunţa în viitor la unele relaţii sau situaţii prezente care nu te mai ajută să evoluezi, în interiorul cărora nu te simţi în largul tău. Dar vezi mai întâi dacă se mai poate face ceva.

HOROSCOP 10 IANAURIE - Scorpion

Luna progresează de azi înainte prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, astfel că urmează o zi perfectă pentru întâlniri cu gaşca de prietenii, dar şi pentru a te ocupa de proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi în această perioadă. Eşti inspirat(ă), animat(ă) de ceea ce ţi-ai propus să realizezi, iar sfatul şi ajutorul celor din jur te ajută să treci cu bine peste provocările care ar putea apărea. Eşti foarte aproape de momentul în care vei atinge un obiectiv pe care ţi l-ai propus de mai multă vreme.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Săgetător

Luna îşi face azi loc în casa carierei din astrograma ta solară, astfel că se prefigurează o zi numai bună pentru nativii(ele) care urmăresc să facă astăzi ceva foarte important în domeniul lor de activitate. Fie că vor să se apropie de superiori ori să iniţieze o legătură cu persoane importante din domeniul lor de activitate, se bucură de flerul şi spiritul de iniţiativă de care au nevoie în aceste demersuri. Situaţiile ca acestea, dar şi rezultatele pe care le obţii la serviciu, îţi permit să faci o impresie bună şi să îi convingi pe ceilalţi să investească în tine.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Capricorn

Luna începe azi să se mişte prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, se arată o zi perfectă pentru nativii(ele) care urmează să susţină examene, să plece într-o deplasare în concediu sau cu munca ori pentru a rezolva diferite chestiuni de ordin birocratic. Toate aceste experienţe te învaţă însă ceva foarte important şi te ajută să îţi aduci la zi sistemul de valori, principii şi credinţe. Acesta trebuie să ţină pasul cu lecţiile pe care le primeşti de la viaţă, cu schimbările de percepţie care au loc de-a lungul timpului.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Vărsător

Luna se mişcă de azi înainte prin casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care se anunţă o zi favorabil(ă) pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în colaborări cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrează ori pentru cei(le) care urmează să intre în parteneriate de acest fel. Se pare că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi, iar finanţele nu fac o excepţie în acest sens. Din câte se pare, vă doriţi să faceţi o investiţie în aceeaşi direcţie, să obţineţi aceleaşi lucruri de pe urma acestui efort financiar pe care-l realizaţi împreună.

HOROSCOP 10 IANUARIE - Peşti

Luna se deplasează astăzi prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că se prefigurează o zi foarte bună pentru nativii(ele) care şi-au propus să petreacă mai mult timp alături de cel drag. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o colaborare sau lucrezi cu oamenii, vei vedea că nu este nevoie de eforturi prea mari din partea ta pentru a ajunge la un punct de vedere comun cu ceilalţi. Aşadar, este de aşteptat să faci astăzi unele progrese destul de mari în ceea ce priveşte unele subiecte de discuţie care v-au dat destul de mult de furcă din anumite privinţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici