HOROSCOP Marţi, 18 octombrie. Trei zodii sau dovadă de asertivitate, dar se şi enervează uşor. Lucrurile pot evolua haotic

Soarele din Balanţă aderă la un trigon armonios cu Marte din Gemeni, astfel că se arată o zi plină pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), cu bune, dar şi cu rele.

22877 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 18 octombrie. Trei zodii sau dovadă de asertivitate, dar se şi enervează uşor. Lucrurile pot evolua haotic

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Berbec

Pentru tine se întrevede o zi numai bună pentru negocieri şi întâlniri de afaceri. Astrele te ajută să îţi dai seama când este cazul să dai dovadă de asertvitate şi când să cauţi un compromis, iar acest lucru te ajută să obţii reacţiile pe care ţi le doreai de la interlocutori. De asemenea, s-ar putea să ai parte de discuţii extrem de productive cu partenerul de viaţă pe teme care au legătură cu viaţa voastră de cuplu ori proiectele pe care le aveţi împreună. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile par să evolueze foarte bine pentru tine azi.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Taur

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate de a realiza unele profituri pe lângă salariu. Cel mai probabil s-ar putea să fie vorba de o activitate extraprofesională în domeniul tău de activitate sau într-un sector cu care iei contactul doar din când în când. Cert este că va fi nevoie de o cheltuială destul de importantă de energie din partea ta pentru a duce aceste treburi suplimentare la bun sfârşit, dar la finalul zilei, vei vedea că a meritat efortul, mai ales dacă bugetul tău nu era prea mare în această săptămână. Nu uita să pui ceva deoparte.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Gemeni

Din câte se pare, ai parte astăzi de o stare de spirit de invidiat. Te bucuri de multă energie, iar din interacţiunea cu cei din jur rezultă faptul că te simţi bine în pielea ta, că ai parte de atenţie şi acest lucru îţi sporeşte încrederea în propria persoană. Aşadar, se anunţă o zi numai bună pentru a ieşi în oraş, pentru a vedea lume nouă şi a fi văzut(ă). În cazul în care eşti single, s-ar putea să atragi atenţia unei persoane interesante, iar dacă ai deja pe cineva, s-ar putea ca celălalt să te privească cu alţi ochi.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Rac

Şi tu te bucuri de o dispoziţie bună astăzi, dar în anumite momente, starea ta de spirit s-ar putea să fluctueze. Acest lucru s-ar putea întâmpla în raport cu unele persoane din familie în raport cu care ies la iveală diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune. Poate fi vorba de replici mai acide în anumite momente sau de nişte tensiuni mocnite pe care le gestionezi mai greu uneori. În orice caz, este important să nu laşi lucrurile să o ia pe o pantă greşită. În caz contrar, s-ar putea ajunge la conflicte pe care le-ai fi putut evita uşor.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Leu

S-ar putea să ai parte azi de unele discuţii destul de animate cu prietenii. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de planuri de viitor, iar în altele, de lucruri care ţin de gaşca pe care o formaţi, de evenimente şi persoane pe care le aveţi în comun. Oricum ar sta lucrurile, cert este că aceste conversaţii îţi oferă o perspectivă nouă asupra unor lucruri şi te încurajează să iei atitudine, să fii mai prezent(ă) în anumite contexte. În felul acesta, faci paşi mici dar siguri în direcţia unui obiectiv personal sau chiar a unui proiect comun în viitor.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Fecioară

S-ar putea să te afli şi tu printre nativii(ele) care se intersectează azi cu şansa de a realiza unele sume pe lângă salariu. Poate că unul din superiori îţi propune să lucraţi împreună la un proiect tentat după orele de serviciu sau poate că îţi iei ceva în plus de lucru la muncă. Oricare ar fi situaţia, este clar că apar şanse de a face mai mulţi bani. Este drept că au crescut şi cheltuielile în ultima perioadă şi că poate diferenţa la buzunar nu va fi atât de mare, dar cert este că lucrurile merg spre bine pentru tine.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Balanţă

Din câte se pare, te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un plus de energie şi încredere în propria persoană. S-ar putea să nu procedezi într-un mod foarte diferit faţă de cel la care apelezi de regulă în situaţii similare, dar mentalitatea pe care o ai atrage oportunităţi la care de regulă nu ai acces sau pe care le treci cu vederea în alte situaţii. Aşadar, s-ar putea ca astăzi să nu fie nevoie de eforturi prea mari pentru a rezolva unele situaţii pentru care altă dată investeşti o bună parte din energia şi timpul avut la dispoziţie.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Scorpion

Starea ta de spirit ar putea fluctua în unele situaţii destul de mult, dar acest lucru nu pare să îţi deranjeze prea mult planurile. Mai exact, te mobilizezi destul de uşor atunci când este cazul pentru că nu vrei să repeţi unele greşeli din trecut sau să ajungi la unele situaţii prin care ai mai trecut, care te-au tras înapoi. Aşadar, chiar dacă te încearcă unele stări de melancolie sau apatie, îţi revii repede şi faci ceea ce trebuie pentru a merge mai departe. În acest sens te ajută şi intuiţia ta, care este mai ascuţită decât de obicei astăzi.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Săgetător

Se anunţă o zi numai bună în care să te ocupi de proiecte cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viaţă, fie că le ai cu persoane din mediul profesional, cum ar fi colegii de serviciu sau unii clienţi. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, vă doriţi aceleaşi lucruri pe termen mai lung sau mai scurt, iar odată ce vă întâlniţi, încep să apară şi ideile cu privire la cele mai bune strategii pe care le puteţi aplica pentru a vă vedea visurile comune cu ochii. Aşadar, dă curs discuţiilor cu ei.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Capricorn

Din câte se pare, se iveşte o zi foarte bună pentru tine pe plan profesional. Ai energie, dai dovadă de o atitudine asertivă şi lucrurile pur şi simplu par să se ordoneze pentru tine pe plan profesional. Aşadar, ai toate atuurile la îndemână pentru a da dovadă de un nivel de randament foarte ridicat. În plus, pari să te înţelegi destul de bine cu superiorii, ceea ce te ajută să colaborezi cu ei pentru a obţine cele mai bune rezultate. Profită de acest aspect pentru a te ocupa de treburi mai complicate, care implică să depuneţi eforturi împreună, la unison.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Vărsător

Eşti într-o dispoziţie creativă astăzi, iar acest lucru îţi prinde bine atât pe plan profesional, unde vii cu idei originale pentru situaţiile pe care le întâlneşti, cât şi la nivel personal, căci nu simţi greutatea rutinei în raport cu cei dragi. Te simţi bine în pielea ta şi acest lucru are un efect bun asupra tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu mai simţi că depui un efort atât de mare, dai dovadă de o stare de spirit bună, atragi atenţia într-un mod pozitiv. Aşadar, nici nu este de mirare că totul pare să meargă fix aşa cum ai plănuit.

HOROSCOP 18 OCTOMBRIE - Peşti

În planul vieţii de familie, lucrurile par să meargă bine, dar s-ar putea să existe momente în care atmosfera tinde să devină tensionată, fie pentru că se ating puncte nevralgice, care au rămas sensibile după unele conflicte anterioare, fie pentru că unele lucruri nu au fost încă discutate aşa cum ar fi trebuit. Dar dacă le eviţi, cel puţin astăzi, s-ar putea să fii plăcut surprins(ă) de cât de deschişi sunt cei dragi pe alte planuri. Aşadar, profită de acest aspect pentru a te ocupa de lucrurile în privinţa cărora viziunile voastre se întâlnesc şi converg într-o direcţie foarte similară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici