HOROSCOP Marţi, 20 decembrie - Jupiter se întoarce în Berbec. Un plus de energie şi curaj pentru zodii

Jupiter revine pentru a doua şi ultima oară în Berbec, semn pe care îl tranzitează până pe 16 mai 2023. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se bucură de un plus de energie şi curaj.

18852 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 20 decembrie - Jupiter se întoarce în Berbec. Un plus de energie şi curaj pentru zodii

HOROSCOP Marţi, 20 decembrie - Jupiter se întoarce în Berbec. Un plus de energie şi curaj pentru zodii

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Berbec

Jupiter revine azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de un influx de energie şi de încredere în forţele proprii. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că acest tranzit te predispune la situaţii în care rişti să iei decizii pripite, în care faci sau zici lucruri pe care ai putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum îţi gestionezi forţele în această perioadă. În caz contrar, rişti să le disipezi în toate direcţiile fără să obţii ceva cu adevărat notabil, care să conteze.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Taur

Jupiter se întoarce astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar acest lucru îţi conferă forţa de a te desprinde de situaţii sau persoane care te fac să baţi pasul pe loc sau chiar să te îndepărtezi de adevăratul tău potenţial. Pe de altă parte, s-ar putea să te facă mai reactiv(ă) la lucruri care, de obicei, nu te deranjează prea tare sau nu te supără suficient pentru a avea parte de reacţii care te surprind până şi pe tine. Aşadar, trebuie să ai grijă cum îţi gestionezi stările de nervozitate, să nu le laşi să preia controlul total.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Gemeni

Jupiter revine azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că în perioada următoare îţi vei urma visurile cu mai mult curaj decât până acum. De asemenea, s-ar putea să cunoşti persoane care te animă în direcţia proiectelor tale, care te ajută să îţi recapeţi interesul pentru iniţiativele în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi. Ai grijă totuşi la riscurile pe care ţi le asumi în această perioadă. S-ar putea ca acestea să fie mai mari decât de obicei, să iei în spate o greutate mai mare decât poţi căra confortabil.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Rac

Jupiter se întoarce astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care ai parte de un avânt considerabil în acest sector de viaţă în perioada care va urma. Îţi urmăreşti obiectivele la locul de muncă mai curajos decât până acum şi nu te laşi până nu obţii ceea ce îţi doreşti. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu intri în conficte cu superiorii. Este important să ţii minte că trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi tact în raport cu ei, cu toate că nu toate punctele voastre de vedere se întâlnesc prea des uneori.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Leu

Jupiter revine azi în casa filozofiilor de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, apar oportunităţi de a face o călătorie pe care ai amânat-o - în interes profesional sau personal -, de a da nişte examene din nou, de a te ocupa de chestiuni birocratice pentru care nu ai găsit încă o rezolvare. Pe de altă parte, ca alţi(te) nativi(e) ai(le) zodiacului, trebuie să fii atent(ă) la predispoziţia de a-ţi asuma riscuri. Există posibilitatea ca ele să fie mai mari decât de obicei şi să nu îţi aducă acele lucruri pe care ţi le doreai.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Fecioară

Jupiter începe azi să se mişte din nou prin casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care atenţia ta se mută pe colaborările în care eşti implicat(ă) şi pe parteneriatul pe care îl ai cu persoana iubită dincolo de viaţa de cuplu. Unde-s mulţi, puterea creşte, dar în acelaşi timp, s-ar putea ca şi orgoliile să fie mai mari decât de obicei, motiv pentru care trebuie să ţii cont de dezechilibrele care se pot forma la nivelul raportului de forţe dintre tine şi ceilalţi. Încearcă să nu le laşi să scape prea mult de sub control.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Balanţă

Jupiter se întoarce azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că printre priorităţile tale din această perioadă se numără relaţiile cu ceilalţi. În raport cu partenerul de viaţă, totul pare să meargă bine, în sensul în care nu vă plictisiţi împreună şi vă inspiraţi unul pe celălalt în a vă depăşi limitele. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că personalităţile voastre s-ar putea să fie prea puternice în anumite momente pentru a putea comunica şi colabora suficient. Mai exact, există riscul să se ajungă la tensiuni greu de potolit la timp.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Scorpion

Jupiter revine astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se bucură în această perioadă de un plus de energie şi randament. Pe de altă parte, eşti mai predispus(ă) la momente în care vrei să întreci limitele cu tot dinadinsul, motiv pentru care s-ar putea să ai uneori senzaţia că eşti foarte aproape de a claca. Aşadar, trebuie să ai mare grijă la modul în care îţi gestionezi forţele, să nu ceri de la tine mai mult decât este cazul. În caz contrar, există riscul unei surmenări.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Săgetător

Jupiter se întoarce azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, indiciu cum că printre priorităţile tale din această perioadă ar trebui să se numere relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În contextul acestui tranzit, nu vă veţi plictisi prea uşor împreună şi s-ar putea să descoperiţi noi preocupări pe care le aveţi în comun şi care v-ar putea ajuta să vă cunoaşteţi mai bine şi să petreceţi timp de calitate împreună. În alte cazuri, acest tranzit s-ar putea să aducă mai multe oportunităţi de flirt sau de a explora scena de dating.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Capricorn

Jupiter începe să se mişte azi din nou prin casa familiei din astrograma ta solară, semn că sectorul domestic se numără printre priorităţile tale principale din această perioadă. Acest domeniu de viaţă nu îţi va da motive de plictiseală în următoarea perioadă, dar în acelaşi timp, trebuie să ţii cont şi de faptul că orgoliile s-ar putea să se inflameze mai uşor decât de obicei. Aşadar, este important să ai grijă ce ton adopţi în raport cu cei dragi şi unde laşi să meargă unele discuţii pe care le aveţi împreună. În caz contrar, se poate ajunge mult prea departe.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Vărsător

Jupiter revine azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi conferă mai multă asertivitate în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la cei de lângă tine. Cu alte cuvinte, postura pe care o adopţi şi felul în care te exprimi te ajută să îţi impui punctul de vedere mai uşor decât de obicei,d ar s-ar putea să existe şi momente în care le gestionezi greu şi pare că virezi înspre agresivitate. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum te comporţi în raport cu interlocutorii mai dificili, cu care nu prea ai lucruri multe în comun.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE - Peşti

Jupiter începe să se mişte azi prin casa banilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca finanţele să reprezinte o prioritate pentru tine în această perioadă. Pe de altă parte, s-ar putea ca în anumite momente să fii destul de neorganizat(ă) în ceea ce priveşte modul în care decizi să uzezi de bugetul pe care îl ai la dispoziţie. Aşadar, este foarte important să îţi gestionezi resursele cu atenţie şi să nu te laşi pradă prea uşor tentaţiilor care s-ar putea să îţi dea târcoale în această perioadă. În caz contrar, vor apărea tot felul de probleme.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici