HOROSCOP MARŢI 22 AUGUST. Berbecul stă bine cu dragostea azi. Taurul primeşte ajutor de la colegi, tensiune la Scorpion

Horoscopul zilei de marţi, 22 august, potrivit horoscope.com.

11835 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MARŢI 22 AUGUST. Berbecul stă bine cu dragostea azi. Taurul primeşte ajutor de la colegi, tensiune la Scorpion

HOROSCOP MARŢI 22 AUGUST.

HOROSCOP 22 AUGUST - Berbec

Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine în sectorul dragostei astăzi, Berbec. Urmăriţi proiecte creative în medii sociale. Cu cât petreci mai mult timp cu ceilalţi, cu atât vei fi mai împlinit până la apusul soarelui. Eşti alimentat de energia altora. Petreceţi timp cu oamenii pe care îi iubiţi şi veţi simţi un sentiment solid al valorii de sine.

HOROSCOP 22 AUGUST - Taur

Fii ocupat astăzi. Ţine-ţi mintea ocupată cu sarcinile de bază care trebuie făcute. Puteţi realiza multe prin multitasking, notând un plan şi respectându-l. Nu lipsesc lucrurile care trebuie făcute, aşa că nu mai amânaţi. Dacă te simţi blocat de ceva, nu-ţi fie teamă să ceri ajutor. Prietenii şi colegii de muncă sunt cele mai mari resurse ale tale în acest moment.

HOROSCOP 22 AUGUST - Gemeni

Acum eşti la un punct culminant emoţional. Lucrurile ajung într-un punct critic. Micile probleme din relaţiile voastre pe care le-aţi ignorat revin să vă bântuie. Nu deveni exagerat de paranoic. 

HOROSCOP 22 AUGUST - Rac

S-ar putea să te simţi confuz. Dacă da, respiră şi încetineşte. Inima şi mintea ta bâzâie în toate direcţiile, aşa că încearcă să te linişteşti. Nu simţi că trebuie să vii cu vreo soluţie anume. Încercarea de a stabili lucrurile nu va face decât să vă frustreze şi să vă pierdeţi timpul.

HOROSCOP 22 AUGUST - Leu

Îmbrăţişează-i pe cei dragi. Lasă inima să conducă. Lucrurile vor curge în felul tău, dacă le laşi. Nu încerca să lupţi cu norocul care vine. Dacă încercaţi să forţaţi uşa să se deschidă, aceasta nu se va clinti. Baţi uşor şi se va deschide de la sine. Mintea ta este rapidă astăzi. Faceţi lucrurile să se mişte într-o direcţie pozitivă.

HOROSCOP 22 AUGUST - Fecioară

Ascultă păsările astăzi Au un cântec pentru tine, care îţi spune să fii fericit. Fă-ţi timp să faci lucruri care te fac să te simţi bine. Păstrează lucrurile uşoare şi înălţătoare. Poate fi greu să iei o decizie cu privire la ceva în acest moment, dar nu lăsa asta să te împiedice să fii productiv.

HOROSCOP 22 AUGUST - Balanţă

Există putere în spatele inimii tale. Aceasta este o zi bună pentru a face o mişcare îndrăzneaţă faţă de cineva. Focul tău interior arde mai puternic ca niciodată. Împărtăşeşte această căldură. 

HOROSCOP 22 AUGUST - Scorpion

S-ar putea să simţi că inima ta necesită puţin mai multă atenţie decât de obicei. Ar putea exista o persoană dragă apropiată care are chiar mai nevoie decât tine. Oricum, această situaţie va provoca tensiune într-o relaţie importantă. Dacă nu sunteţi implicat în prezent într-o relaţie cu cineva, probabil că acest lucru este în bine. Lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum par.

HOROSCOP 22 AUGUST - Săgetător

Lucrurile merg bine în viaţa ta amoroasă astăzi, Săgetător, dar numai dacă le laşi să se întâmple. Mai întâi trebuie să deschizi braţele pentru a da şi a primi. 

HOROSCOP 22 AUGUST - Capricorn

Petrece timp cu cineva pe care îl iubeşti astăzi, dar păstrează lucrurile uşoare. Nu intra prea adânc şi nu te aştepta ca alţii să simtă neapărat lucrurile pe care le simţi tu. S-ar putea să te simţi dispreţuit atunci când alţii nu îţi acordă atenţia pe care crezi că o meriţi. Nu o lua personal. Alţii pot fi lipsiţi de atenţie. Nu vă aşteptaţi la angajamente majore sau conversaţii profunde acum.

HOROSCOP 22 AUGUST - Vărsător

Dragostea este în aer pentru tine/ Vei fi răsplătit pentru că ai atât de multe lucruri de oferit. Răspândeşte dragostea peste tot. Treci din loc în loc şi de la persoană la persoană. Lasă grijile deoparte. Există toate motivele să fii fericit. Râsul te ţine tânăr.

HOROSCOP 22 AUGUST - Peşti

Te simţi indecis când vine vorba de o situaţie romantică. S-ar putea să vă puneţi întrebări despre cum să procedaţi. Nu te lăsa copleşit. Faceţi lucrurile pas cu pas. Cu cât citeşti mai mult în fiecare mic gest, cu atât te vei înnebuni mai tare. Nu alerga în cerc. Confruntă problemele care îţi ies în cale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici