HOROSCOP MARŢI, 29 AUGUST. Berbecul îşi amână vacanţa, Balanţa are probleme cu mailurile. Zi agitată pentru Gemeni

Horoscopul zilei de marţi, 29 august, potrivit horoscop.com.

16369 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MARŢI, 29 AUGUST. Berbecul îşi amână vacanţa, Balanţa are probleme cu mailurile. Zi agitată pentru Gemeni

HOROSCOP MARŢI, 28 AUGUST.

HOROSCOP 29 AUGUST - Berbec

Unele chestiuni stringente s-ar putea să te îngrijoreze că poţi fi nevoit să amâni o vacanţă atât de necesară. Ai putea fi tentat să intri în depresie. Se poate ajunge la o situaţie pe care nu o doriţi. Dacă îţi drămuieşti timpul şi lucrezi eficient, probabil că vei putea pleca în călătorie conform planului şi vei avea un timp minunat.

HOROSCOP 29 AUGUST - Taur

Dacă te-ai gândit să investeşti, aceasta nu este ziua pentru a începe. Nu numai că ar exista întârzieri în procesarea investiţiei dvs., dar, de asemenea, probabil că nu se va plăti aşa cum speraţi. Citiţi despre opţiunile care vă sunt disponibile şi apoi consultaţi-vă cu cineva informat. Gândeşte-te la asta.

HOROSCOP 29 AUGUST - Gemeni

Încercările de a ajunge la un potenţial sau actual partener de afaceri ar putea merge prost astăzi. Această zodie are parte o zi agitată. Să nu crezi că partenera este supărată pe tine. Dacă trebuie să ajungi la această persoană acum, s-ar putea să trebuiască să mergi acolo. Tehnologia nu o va face în locul tău.

HOROSCOP 29 AUGUST - Rac

Astăzi s-ar putea să te simţi un pic dezamăgit, poate din cauza excesului de îngăduinţă de aseară. Ai putea fi tentat să stai acasă, în ciuda altor angajamente. Acesta ar putea fi de fapt o alegere înţeleaptă de acţiune, deşi s-ar putea să vă simţiţi mai bine până la mijlocul după-amiezii. Petrece dimineaţa relaxându-te şi având grijă de tine. Vezi ce aduce restul zilei.

HOROSCOP 29 AUGUST - Leu

S-ar putea să aştepţi cu nerăbdare un apel telefonic care nu pare să vină niciodată de la un partener romantic. Acest lucru vă poate trezi nesiguranţa şi vă poate face să vă gândiţi la ce este mai rău. Ar trebui să fii uşurat când apelul vine în sfârşit, probabil la mijlocul după-amiezii. 

HOROSCOP 29 AUGUST - Fecioară

Un membru al familiei tale ar putea fi deprimat din cauza slujbei lui. Poate că ceva a mers prost, dar nu a fost vina lui. S-ar putea să fii chemat să distragi atenţia acestei persoane şi să-i faci din nou drumul uşor. Nu vei fi singur în misiunea asta. Un vizitator ar putea trece pentru a aduce veşti şi informaţii bune, îmbunătăţind astfel starea de spirit. Te vei bucura de asta.

HOROSCOP 29 AUGUST - Balanţă

Unele scrisori, cecuri sau apeluri telefonice la care te-ai aşteptat de mult timp ar putea fi încă amânate. Nu există niciun motiv să fii prea frustrat, deoarece întârzierile sunt în afara controlului tău. Cel mai bun lucru este să găseşti altceva de făcut şi să laşi tot ce aştepţi să vină când va fi. 

HOROSCOP 29 AUGUST - Scorpion

Câteva ştiri despre bani, poate un cec în poştă. Acest lucru ar putea fi frustrant, mai ales că nu poţi face mare lucru în privinţa asta. Va veni, aşa că cel mai bun lucru de făcut este să-ţi distragi atenţia şi să-ţi iei mintea de la asta. Găseşte o carte bună.

HOROSCOP 29 AUGUST - Săgetător

Întârzierile în îndeplinirea anumitor obiective te-ar putea face să te simţi dezamăgit astăzi. Te-ai putea întreba dacă ai făcut ceva greşit. Sunt şanse să nu fi făcut. Întârzierile provin probabil din comunicarea slabă. 

HOROSCOP 29 AUGUST - Capricorn

Astăzi s-ar putea să te simţi foarte jos, deşi poate nu ai idee de ce. Viaţa ta merge bine, aşa că nu există niciun motiv real să te simţi aşa. Sunt şanse să fi văzut ceva care a declanşat o amintire inconştientă fără să fii conştient de asta. Analizează ce a fost şi apoi aruncă-l. Găsiţi ceva de făcut care vă place!

HOROSCOP 29 AUGUST - Vărsător

Astăzi se pare că s-ar putea să nu poţi participa la o activitate de grup pe care ai anticipat-o. Alte chestiuni presante pot solicita atenţia dumneavoastră imediată. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant. Cu toate acestea, dacă lucraţi rapid şi eficient, s-ar putea să reuşiţi până la urmă. 

HOROSCOP 29 AUGUST - Peşti

O întârziere în finalizarea unui proiect important te-ar putea face să te simţi iritat, frustrat şi inadecvat. Chiar dacă ai făcut tot ce ai putut. Probabil că problema este în afara controlului tău. Probabil că există o mulţime de alte sarcini importante în aşteptare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici