HOROSCOP Marţi, 5 iulie 2022: Marte intră în Taur şi Mercur în Rac. Ambiţie şi sensibilitate, o combinaţie câştigătoare

Astăzi nu mai puţin de două planete schimbă semnul: Marte ajunge în zodia exilului său nocturn, Taurul, unde rămâne până pe 20 august, iar Mercur se mută în Rac, pe care îl tranzitează până pe 19 iulie. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt mai asertive, iar cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) comunică mai abil cu ceilalţi.

29377 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 5 iulie 2022: Marte intră în Taur şi Mercur în Rac. Ambiţie şi sensibilitate, o combinaţie câştigătoare

HOROSCOP Marţi, 5 iulie 2022: Marte intră în Taur şi Mercur în Rac. Ambiţie şi sensibilitate, o combinaţie câştigătoare

HOROSCOP 5 IULIE - Berbec

Marte ajunge astăzi în casa finanţelor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ai putea avea un comportament riscant în privinţa banilor în săptămânile care urmează. Ai tendinţa să iei decizii bruşte, fără prea multe planuri, în plan financiar, iar acest lucru te expune unor provocări care se pot întoarce împotriva ta. Tot astăzi, Mercur îşi face loc în casa familiei, ceea ce înseamnă că, cel puţin pe plan domestic, lucrurile merg bine. Comunici bine cu cei dragi, chiar şi cu acele rude apropiate cu care nu prea ai multe lucruri sau viziuni generale în comun.

HOROSCOP 5 IULIE - Taur

Marte îşi face loc azi în chiar semnul naşterii tale, astfel că în săptămânile care urmează, vei da dovadă de mai multă asertivitate. Te exprimi liber şi afişezi spirit de iniţiativă, lucru care atrage atenţie asupra ta. Acest lucru pare să îţi prindă bine în această perioadă, dar ţine cont de faptul că unele persoane s-ar putea să nu aprecieze această schimbare la tine. Tot în decursul acestei zile, Mercur poposeşte în casa comunicării, semn că faci bine faţă oricărui context social. Ştii să citeşti printre rânduri, să îi asculţi pe cei din jur, ceea ce îţi oferă un avantaj.

HOROSCOP 5 IULIE - Gemeni

Marte progresează în casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să reapară în peisajul actual sentimente sau persoane din trecut cu care nu ai dus lupta la capăt. Trebuie să te decizi dacă vrei să le mai laşi să se insinueze în prezent, dacă nu ar fi mai bine să te desprinzi de ele definitiv. În a doua jumătate a zilei, Mercur ajunge în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să afli de mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Nu este exclus să apară şi şanse de a face investiţii profitabile.

HOROSCOP 5 IULIE - Rac

Marte poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, ceea ce îţi oferă mai multe popularitate în rândul anturajului şi, în general, în compania persoanelor care au idealuri şi viziuni comune cu ale tale. De asemenea, acest tranzit te va ajuta să îţi urmezi cu mai mult curaj visurile. Fii însă atent(ă) la predispoziţia de a-ţi asuma riscuri periculoare. În a doua parte a zilei, Mercur îşi face şi el apariţia în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă o doză dublă de curaj în ceea ce priveşte exprimarea liberă. Spui fix ce gândeşti.

HOROSCOP 5 IULIE - Leu

Marte intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care ai mai mult curaj în a-ţi urma obiectivele pe termen lung în compania în care activezi şi/ sau în domeniul tău principal de muncă. Pe de altă parte, există riscul de a-ţi atrage antipatia unor persoane care lucrează în acelaşi mediu cu tine şi a căror aprobare ar trebui să o obţii, de fapt. De asemenea, tot azi, Mercur ajunge în casa subconştientului, ceea ce te face să îţi auzi mai uşor vocea interioară. Acest lucru te poate ajuta, prin apel la trecut, să faci alegeri bune.

HOROSCOP 5 IULIE- Fecioară

Marte progresează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul în care ai programate restanţe în această perioadă sau examene de admitere, dacă pleci într-o deplasare la distanţă mai mică sau mai mare de casă, în concediu sau pentru serviciu ori dacă urmează să te ocupi de chestiuni birocratice, caută să nu îţi asumi riscuri inutile, dar insistă pe ceea ce ţi se cuvine şi atunci când ai dreptate. Tot azi, Mercur ajunge în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce indică popularitate şi o viziune de mare perspectivă.

HOROSCOP 5 IULIE - Balanţă

Marte ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, fapt care poate genera tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi pe seama fondurilor comune, a unei investiţii ratate sau a unei oportunităţi financiare care vă trezeşte sentimente mixte. De asemenea, trebuie să fii mai atent(ă) cum gestionezi eventualele dezechilibre din raportul de forţe care există pe plan sentimental sau profesional, în raport cu colaboratorii sau colegii de muncă. Mercur intră şi el în casa carierei, ceea ce susţine consolidarea relaţiei cu superiorii şi cu alte persoane importante din domeniul tău.

HOROSCOP 5 IULIE - Scorpion

Marte îşi face loc astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că dai dovadă de mai multă asertivitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Există însă riscul ca acest lucru să conducă mai des la conflicte. În cazul altor nativi(e), acest tranzit poate coincide cu o competiţie mai acerbă în plan profesional. Tot azi, Mercur îşi face apariţia în casa studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce garantează succes dacă susţii examene în această perioadă, te ocupi de treburi birocratice sau mergi în călătorii profesionale sau concediu.

HOROSCOP 5 IULIE - Săgetător

Marte ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce îţi dă un plus de energie şi de randament la locul de muncă. Pe de altă parte, eşti mai predisupus(ă) episoadelor de oboseală acută, aşa că trebuie să-ţi faci timp şi pentru odihnă, mai ales dacă practici şi sporturi în timpul liber. În a doua parte a zilei, Mercur ajunge în casa relaţiilor şi a banilor, semn că te preocupă alături de partener şi/ sau cei cu care lucrezi profiturile sau investiţiile din fonduri comune. Trebuie să ţii cont că toate deciziile se iau împreună.

HOROSCOP 5 IULIE - Capricorn

Marte migrează astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce îţi garantează faptul că interacţiunile cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici din următoarele săptămâni nu te vor plictisi de loc. În cazul în care eşti single, se anunţă o idilă fulgerătoare la orizont. Tot în decursul zilei de astăzi, Mercur poposeşte în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce asigură faptul că te înţelegi eficient cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în privinţe importante, iar acest lucru este extrem de important.

HOROSCOP 5 IULIE - Vărsător

Marte îşi face astăzi loc în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să existe contexte în care atmosfera devine tensionată în raport cu cei dragi. Sunteţi cu toţii mai competitivi decât de obicei în această perioadă, astfel că riscul este mai mare decât de obicei de a se ajunge la certuri. Mercur intră şi el astăzi în casa muncii şi a sănătăţii, semn că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu colegii de la serviciu şi că afli de unele oportunităţi medicale în legătură cu o problemă mai veche care încă nu te-a părăsit definitiv.

HOROSCOP 5 IULIE - Peşti

Marte îşi găseşte azi loc în casa comunicării din horoscptul tău solar, fapt pentru care te impui mai uşor în conversaţiile cu ceilalţi, indiferent dacă acestea au loc în plan profesional sau în viaţa ta personală. Pe de altă parte, creşte semnificativ şi riscul de a se ajunge la tensiuni, astfel că trebuie să ai grijă să îţi moderezi mereu tonul. În a doua parte a zilei, Mercur îşi face loc în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce arată că, în raport cu persoana iubită şi cei mici, dai dovadă de înţelegere, iar aceste relaţii sunt ferite de tensiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici