HOROSCOP Marţi, 6 septembrie. Aşteptarea a luat sfârşit. Apar schimbări pozitive pentru trei zodii

Luna din Capricorn îi trimite azi un trigon armonios lui Uranus retrograd din Taur, astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte azi de unele surprize plăcute, pe care le aşteptau de mai multă vreme.

23455 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 6 septembrie. Aşteptarea a luat sfârşit. Apar schimbări pozitive pentru trei zodii

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Berbec

Din câte se pare, ai parte azi de o zi foarte bună în plan profesional. Nu duci lipsă de un randament ridicat, iar mai mult decât atât, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele proiecte adiţionale la locul de muncă, iar în altele, de activităţi extraprofesionale care vin prin intermediul unei invitaţii lansate de către unul dintre superiori. Oricare este situaţia, este cert faptul că îţi merge bine la serviciu, dar şi pe plan financiar.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Taur

Ai o viziune realistă asupra lucrurilor care se petrec acum pe plan profesional şi/ sau personal pentru tine, iar acest lucru pare să aibă un efect pozitiv asupra stării tale de spirit. În alte cazuri, ar putea fi vorba mai degrabă despre o serie de revelaţii care le demonstrează nativilor(elor) acestui semn că a meritat să aibă încredere în propria persoană şi în intuiţia lor. De asemenea, este o zi bună în care să te ocupi de chestiuni briocratice, să susţii examene, dar şi plănuieşti o plecare în străinătate sau la mare depărtare de casă, în interes profesional sau nu.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Gemeni

Starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult astăzi, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că va avea o traiectorie descendentă, că dispoziţia ta va avea de suferit până diseară. Dacă ai grijă la energiile cu care intri în contact şi nu te expui prea mult la ele, n-au cum să te afecteze prea mult. Ba mai mult, s-ar putea ca starea ta de spirit de astăzi să te ajute, să te facă mai receptiv(ă) la mesajele pe care le primeşti din subconştient. În felul acesta, s-ar putea să iei unele dicizii care te feresc de ceva rău.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Rac

Dacă lucrezi cu partenerul de viaţă şi/ sau unii prieteni la un proiect sau urmează să îl implementaţi cât de curând, s-ar putea să te surprindă progresele pe care le veţi face în decursul acestei zile pentru a vă atinge obiectivul. În alte cazuri, ar putea fi vorba de o invitaţie de a te alătura unei iniţiative, cel mai probabil din partea unor persoane cu care ai viziuni şi idealuri în comun. Oricare ar fi situaţia, cert este că viitorul îţi surâde şi că te simţi animat(ă) de persoanele pe care le ai în jurul tău. Te influenţează în bine.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Leu

Din câte se pare, vei avea parte azi de o zi foarte productivă la locul de muncă. Îţi începi programul cu un nivel ridicat de randament, iar la acesta se adaugă faptul că te organizezi foarte bine în ceea ce priveşte sarcinile care îţi sunt delegate astăzi. Aşadar, s-ar putea să faci progrese mai mari decât ai fi sperat ieri sau de dimineaţă, ceea ce atrage atenţie pozitivă din partea superiorilor şi a altor persoane importante din domeniul tău de activitate. Profită de această oportunitate pentru a le demonstra că au toate motivele să îţi urmărească mai îndeaproape evoluţia profesională.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Fecioară

În cazul în care lucrezi într-un domeniu creativ şi/ sau eşti liber profesionist(ă), astăzi te bucuri de un nivel de inspiraţie ridicat, care îţi permite să te ocupi de chestiuni care necesită să găseşti soluţii originale la situaţiile cu care te confrunţi în această perioadă. De asemenea, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, astfel că dacă v-aţi gândit să petreceţi mai mult timp împreună astăzi, vă veţi bucura de multe momente frumoase unul alături de celălalt. Profită de această oportunitate pentru a vă consolida relaţia, dar şi armonia din planul relaţional.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Balanţă

Dacă ai trecut recent printr-o perioadă tensionată în raport cu unii membri ai familiei, s-ar putea ca lucrurile să revină la normal astăzi, dar cu unele amendamente. Aşadar, este important să ai grijă cum gestionezi unele situaţii şi, mai ales, subiecte de discuţie, mai ales dacă ştii că au potenţialul să conducă la momente în care spiritele se încing şi nu le mai poţi controla. Caută să consolidezi starea de armonie între voi înainte să aduci din nou pe tapet acele discuţii care nu au condus la niciun consens în trecut şi care au contribuit la apariţia unor conflicte aprinse.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Scorpion

Se arată o zi bună la orizont pentru nativii(ele) care au parte azi de negocieri sau care sunt implicaţi(te) în parteneriate. Din câte se pare, sunt pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorii şi/ sau cu cei cu care lucrează, astfel că nu le va fi prea greu să ajungă la un consens în legătură cu cele discutate pe parcursul acestei zile. De asemenea, este o zi bună în care să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă. Îţi vei da seama că aveţi mai multe lucruri în comun decât pare la primă vedere, că viziunile voastre se întâlnesc.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Săgetător

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) cărora le ies în cale oportunităţi de suplimentare a veniturilor. În unele cazuri, ar putea fi vorba de proiecte în domeniul lor principal de activitate, iar în altele de activităţi pe care le desfăşoară într-un sector cu care cochetează doar din când în când. De asemenea, se anunţă o zi propice pentru investiţii, dar trebuie să ţii cont de riscuri. Dacă le-ai cântărit bine şi cu atenţie, îţi vei da seama că ai mai mult de câştigat decât rişti să pierzi dacă lucrurile nu vor merge aşa cum ai plănuit la început.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Capricorn

Eşti într-o stare foarte bună de spirit, iar acest lucru se vede cu ochiul liber pe toate planurile. În raport cu cei dragi, dai dovadă de o atitudine afectuoasă şi de atenţie la nevoile şi dorinţele lor. La locul de muncă, uzezi de creativitate acolo unde acest lucru ţi-este permis, iar când trebuie să urmezi protocoale deja stabilite, ştii cum să le manevrezi astfel încât să îţi atingi obiectivele. Ai o dispoziţie pozitivă, iar acest lucru te ajută să atragi şansa pe toate planuri, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Încearcă s-o conservi pe mai departe.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Vărsător

Poate că astăzi nu ai energia necesară să faci faţă unui grup mare de oameni, în care fiecare persoană are aşteptările şi nevoile sale în raport cu tine. Aşadar, este indicat să te concentrezi astăzi pe cei mai importanţi din viaţa ta. De asemenea, planează asupra ta un aer de nostalgie, dar depinde doar de tine să nu îl laşi să evolueze într-o melancolie pe care o controlezi mai greu. Pe de altă parte, eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, care are grijă să îţi transmită unele mesaje foarte importante cu privire la ceea ce se întâmplă azi.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE - Peşti

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te entuziasmează cu privire la viitorul mai mult sau mai puţin apropiat. Poate fi vorba despre un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care îl coordonezi ori despre un plan pe care urmează să îl implementezi. De asemenea, ai parte de inspiraţie, de cuvinte care te animă, din parte unui prieten sau a unei persoane cu care ai idealuri şi viziuni în comun. Se vede că eşti pe o traiectorie ascendentă din mai multe puncte de vedere şi că viitorul este unul strălucit pentru tine. Încearcă să păstrezi această direcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici