HOROSCOP Miercuri, 12 octombrie. Jumătate din zodiac se simte descurajat. Astrele trezesc tot felul de temeri

Marte din Gemeni face azi un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, iar Mercur din Balanţă îi trimite o opoziţie la Jupiter retrograd din Berbec. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti), dar şi cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), riscă să se confrunte azi cu situaţii care le taie din avânt, care le trezesc unele temeri.

16236 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 12 octombrie. Jumătate din zodiac se simte descurajat. Astrele trezesc tot felul de temeri

HOROSCOP 12 Octombrie - Berbec

S-ar putea să ai tendinţa astăzi de a exagera în anumite privinţe, de a privi dintr-o perspectivă prea negativă anumite lucruri. Aşadar, este important să ai grijă la informaţia cu care intri în contact, să nu reacţionezi disproporţionat în ceea ce o priveşte. În caz contrar, există riscul să apară unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă sau în raport cu unele persoane cu care lucrezi. Dacă ţi se pare că ai înţeles ceva nu tocmai corect, poate că ar fi mai bine dacă i-ai ruga pe ceilalţi să îţi ofere lămuriri. Ajută mult să nu tragi concluzii pripite.

HOROSCOP 12 Octombrie - Taur

Nu este un moment prea bun pentru investiţii, mai ales în ceea ce le priveşte pe cele în proiecte comune sau pe care le coordonează alte persoane. Pe marginea lor, s-ar putea să apară tot felul de discuţii, în care se vehiculează puncte de vedere variate, care par să nu conveargă în aceeaşi direcţie. Aşadar, este foarte important să ştii când să laşi de la tine, mai ales dacă aceste conversaţii nu merg niciunde. Încearcă să nu te agăţi prea mult de unele idei, pentru că s-ar putea să fie nevoie să renunţi la ele de dragul armoniei între voi.

HOROSCOP 12 Octombrie - Gemeni

Este posibil să apară azi tensiuni între tine şi unul din superiori. Este greu de intuit motivul pentru care se ajunge la scântei între voi, dar este clar faptul că lucrurile nu evoluează prea bine între voi. Este posibil, de exemplu, să pierzi o oportunitate de a realiza profituri pe lângă salariu, de a intra în proiecte extraprofesionale la care ţi-ai fi dorit să participi. Aşadar, este important să dai dovadă de diplomaţie, să te asiguri că nu te alegi cu animozităţi de care nu ai nevoie în această perioadă. Contează foarte mult să îţi păstrezi cumpătul în aceste circumstanţe.

HOROSCOP 12 Octombrie - Rac

Starea ta de spirit s-ar putea să nu fie prea grozavă astăzi. De vină s-ar putea să fie o problemă punctuală, apărută astăzi, iar în alte situaţii, s-ar putea să fie vorba de supărări care durează de mai multă vreme, care ies la iveală din când în când, în momentele în care stai mai prost cu moralul. Aşadar, este foarte important să nu te implici atât de mult pe plan personal, să te asiguri că tratezi unele lucruri cu detaşare. În caz contrar, există riscul să ai parte de unele reacţii care nu fac parte din arealul tău de manifestări.

HOROSCOP 12 Octombrie - Leu

S-ar putea să apară azi unele probleme la nivelul unui proiect, în ceea ce priveşte o relaţie de prietenie sau în viaţa de cuplu. Probleme au existat de mai multă vreme, dar se întâmplă ceva astăzi care te obligă să dai piept cu aceste lucruri care nu mergeau tocmai bine. Cu alte cuvinte, nu mai poţi evita evidentul, trebuie să faci ceva pentru ca situaţia să se schimbe. În unele situaţii, poate fi nevoie de unele decizii destul de dificile, dar dacă priveşte contextul cu detaşare, îţi vei da seama că beneficiile pe termen lung vor fi mai mari astfel.

HOROSCOP 12 Octombrie - Fecioară

Nici tu nu pari să ai parte de o zi prea liniştită în contextul profesional. Poate că apar discuţii în contradictoriu cu un client mai vechi, probabil că te confrunţi cu şicane în raport cu unul din superiori sau cu vreun coleg de muncă. Aşadar, se pot ivi situaţii în care se dă de înţeles faptul că existe unele dezechilibre serioase în ce priveşte raportul de forţe între tine şi aceste persoane. Încearcă să vezi ce anume s-a întâmplat de lucrurile au evoluat în această direcţie, ce poate fi făcut pentru ca ele să fie repuse pe o direcţie pozitivă.

HOROSCOP 12 Octombrie - Balanţă

Este posibil astăzi să ai parte de o zi destul de complicată în plan profesional, astfel că ar fi necesar să îţi organizezi cât de bine poţi activităţile, să nu te dedai prea mult la momente de procrastinare. Pe plan relaţional, există posibilitatea să îţi fie greu să comunici cu unele persoane. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de colegii de serviciu ori de un client, iar în altele de partenerul de viaţă. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de înţelegere şi diplomaţie, să pui întrebări dacă apar pe parcurs nelămuriri sau situaţii care pot escala urât.

HOROSCOP 12 Octombrie - Scorpion

În cazul tău, mijlocul de săptămână s-ar putea să aducă tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Poate că nu prea ştiţi ce vă doriţi unul de la celălalt, iar din acest motiv, există riscul să se nască tensiuni, să se interpreteze lipsa de atitudine în anumite contexte ca un interes scăzut faţă de bunăstarea celorlalţi. De asemenea, trebuie să te concentrezi mai mult pe bunăstarea ta fizică, să te asiguri că îţi acorzi odihna de care ai nevoie. În caz contrar, există riscul să nu dispui de energia de care aveai nevoie pentru anumite sarcini.

HOROSCOP 12 Octombrie - Săgetător

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu tensiuni în relaţie cu cineva din familie sau în raport cu o chestiune de ordin casnic. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că nu rezolvi nimic dacă ţii cu dinţii de ceea ce crezi tu că este adevărat sau trebuie făcut. Ai avea mult mai mult de câştigat dacă ai da dovadă de flexibilitate în anumite circumstanţe, dacă te-ai concentra pe ceea ce ai în comun cu ceilalţi. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să ajungi la o soluţie, dar şi să o implementezi, să vezi primele rezultate ale sale.

HOROSCOP 12 Octombrie - Capricorn

În cazul tău, probleme s-ar putea să se manifeste în plan profesional. Din câte se pare, nu eşti deloc pe aceeaşi lungime de undă cu unii colegi de serviciu, ceea ce ar putea face destul de dificilă colaborarea între voi. Aşadar, există riscul să nu vezi progresele pe care le anticipai în ceea ce priveşte sarcinile comune. În plan casnic, trebuie să te asiguri astăzi că investeşti la fel de multă energie ca la serviciu. În caz contrar, există riscul să te alegi cu reproşuri din partea celor dragi, să rămâi în urmă cu anumite treburi care există în gospodărie.

HOROSCOP 12 Octombrie - Vărsător

Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav pentru tine. S-ar putea, de exemplu, să apară cheltuieli la care nu te aşteptai. Sau poate că nu ai luat în calcul faptul că trebuie să cumperi un cadou cuiva drag, caz în care trebuie să apelezi la economii sau la bugetul de la finalul săptămânii. În a doua parte a zilei, există riscul să se nască tensiuni între tine şi unii interlocutori. Ar fi indicat să nu ajungi la discuţii care privesc lucrurile sau idealurile după care vă ghidaţi în viaţă. Altfel, vor apărea scântei mari.

HOROSCOP 12 Octombrie - Peşti

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi tensionată în raport cu cei dragi. Problemele s-ar putea să tragă de la diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi ei, astfel că trebuie să dai dovadă de mai multă flexibilitate în anumite contexte. Nici în ceea ce priveşte banii, lucrurile nu stau pe roze. Trebuie să te asiguri că nu exagerezi cheltuielile care nu figurează pe lista de cumpărături. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că îţi lipsesc fonduri pentru lucrurile care chiar contează cu adevărat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici