HOROSCOP MIERCURI, 13 SEPTEMBRIE 2023. Taurul se pregăteşte de haos temporar. Leul, sufocat de adunări. Persoană nouă în viaţa Peştelui

Horoscopul zilei de miercuri, 13 septembrie 2023, potrivit portalului horoscope.com.

4948 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP MIERCURI, 13 SEPTEMBRIE 2023. Taurul se pregăteşte de haos temporar. Leul, sufocat de adunări. Persoană nouă în viaţa Peştelui

HOROSCOP MIERCURI, 13 SEPTEMBRIE.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Berbec

Activităţile de grup ar putea escalada, atingând frenezia. Noi obiective pe termen scurt ar putea necesita multă muncă. S-ar putea să fii prins într-o grămadă de telefoane şi de comisioane. Acest lucru ar trebui să se dovedească extrem de pozitiv pentru obiectivele grupului, pe termen lung, dar, deocamdată, ar putea înnebuni pe toată lumea. Încercaţi să rămâneţi concentrat şi să faceţi ceea ce aveţi de făcut.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Taur

Ai putea primi un apel telefonic de la un prieten sau de la o rudă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Această persoană ar putea anunţa o vizită. Tu şi familia ta s-ar putea să înnebuneşti încercând să faci locul atractiv. Probabil că vă veţi bucura de vizită, dar anunţul va provoca un haos temporar.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Gemeni

Ştirile despre schimbările din cartierul tău ar putea strica liniştea în comunitatea ta. Acest lucru poate implica noi afaceri, legi sau ordonanţe care nu sunt bine pentru toată lumea. Vă puteţi aştepta la o mulţime de apeluri telefonice, întâlniri improvizate şi alte contacte cu comunitatea care s-ar putea transforma în certuri aprinse. Fiţi pregătiţi şi rămâneţi concentraţi.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Rac

Tehnologia îţi poate restabili un proiect personal sau legat de locul de muncă astăzi. Calculatoarele, telefoanele sau alte echipamente importante pot funcţiona defectuos şi ar putea necesita apelarea unui reparator. Prea mulţi oameni ar putea să-ţi fure atenţia, determinându-te să te simţi distras de la marile mize. Tentaţia de a-ţi pierde cumpătul şi de a ieşi în decor poate fi puternică. Nu o face.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Leu

Adunările sociale mari, poate evenimente de grup sau festivaluri, te-ar putea pune în mijlocul unei mulţimi agitate. La început ar putea părea entuziasmant, dar după un timp te simţi sufocat. Totuşi, nu vei dori să ratezi nimic, aşa că vei fi într-o dilemă. Este în regulă să pleci o vreme şi să te întorci. Mulţimea ar trebui să se risipească oarecum până te întorci.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Fecioară

Prea multe solicitări la adresa dvs. ar putea face să vă simţiţi puţin supăraţi astăzi. Dacă este posibil, aceasta este o zi bună pentru a scăpa singur pentru un timp. Este o zi grozavă pentru a merge la un antrenament sau pentru a ieşi în aer liber, dacă vremea o permite. Ia o carte cu tine şi adună-ţi gândurile.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Balanţă

Un discurs sau o prelegere pe care o auzi sau o citeşti ar putea face ca modul tău de a gândi să fie brusc şi drastic modificat. Unele informaţii radicale ar putea răsturna conceptele pe care le-aţi îmbrăţişat de ani de zile, iar acest lucru vă poate şoca. Gândeşte-te la asta în mod obiectiv şi vei realiza că nu este o schimbare chiar atât de drastică. 

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Scorpion

Unele informaţii şocante ar putea să-ţi afecteze situaţia actuală de viaţă şi să provoace o oarecare supărare în casa ta. Acest lucru ar putea provoca multe îngrijorări, deşi probabil că situaţia nu este atât de îngrozitoare pe cât pare. Calmează-i pe toţi şi vezi situaţia în mod obiectiv. Este mai bine să găseşti soluţii decât să te enervezi.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Săgetător

Un apel telefonic din alt stat sau ţară ar putea să-ţi aducă informaţii uluitoare, trezindu-te la evenimente şi idei la care nu te-ai mai gândit până acum. S-ar putea să fii ameţit, pentru o vreme. Prietenii ce cred despre asta? Ar putea rezulta nişte discuţii interesante. Până la sfârşitul zilei, nu vei mai gândi la fel!

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Capricorn

Dacă încerci să-ţi aranjezi finanţele, astăzi poate să nu fie cea mai bună zi pentru asta. Răsfăţaţi-vă cu partea mai uşoară a vieţii. Reuneşte familia sau prietenii apropiaţi şi ieşi afară. Vă puteţi bucura de o zi în parc sau la grădina zoologică. Împărtăşiţi câteva râsete. Acele chestiuni mai serioase te vor aştepta în continuare, de mâine.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Vărsător

Un apel telefonic surprinzător ar putea veni astăzi de la un prieten apropiat sau partener de afaceri. Ori romantic. Este posibil ca această persoană să fi întâmpinat o supărare neaşteptată şi să fie nevoită să se concentreze să o reunească din nou. O ofertă de ajutor s-ar putea întâlni cu un entuziasm redus, deoarece această persoană poate prefera să se ocupe singură de lucruri. Trucul este să fii susţinător şi să nu iei necazurile ca fiind ale tale.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE - Peşti

O evoluţie neaşteptată te-ar putea surprinde. Acest lucru ar putea implica o persoană nouă în viaţa ta sau reapariţia cuiva din trecut. Această prezenţă ar putea incita schimbări fie personale, fie profesionale. Acestea ar putea părea mult de gestionat, dar ar putea fi pozitive pe termen lung. Rămâi calm, tratează problemele pe rând şi păstrează-ţi simţul umorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici