HOROSCOP Miercuri, 21 decembrie – Soarele intră în Capricorn. Zodiile preiau controlul asupra domeniilor de viaţă instabile

Soarele se mişcă de azi înainte prin semnul Capricornului, prilej cu care zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) preiau mai ferm controlul asupra unor domenii de viaţă uşor instabile. În plus, tot astăzi are loc solstiţiul de iarnă.

3914 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 21 decembrie – Soarele intră în Capricorn. Zodiile preiau controlul asupra domeniilor de viaţă instabile

HOROSCOP Miercuri, 21 decembrie – Soarele intră în Capricorn. Zodiile preiau controlul asupra domeniilor de viaţă instabile

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Berbec

Soarele începe azi să se mişte prin casa carierei din horoscopul tău general, lucru care îţi direcţionează atenţia către sectorul profesional. În săptămânile care urmează, va fi nevoie să depui mai multe eforturi pe acest plan, să investeşti mai mult timp şi energie în obiectivele tale din acest sector de viaţă. Sunt multe lucruri pe care le ai de făcut la locul de muncă, dar dacă te îngrijeşti să dai dovadă de profesionalism şi simţ de răspundere în tot ceea ce întreprinzi, vei vedea că şi rezultatele, la fel ca răsplata, vor fi pe măsura eforturilor pe care le-ai depus.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Taur

Soarele începe azi să tranziteze casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, se întrevede o perioadă favorabilă de câteva săptămâni pentru nativii(ele) care urmează să plece într-o deplasare în interes personal sau de afaceri, care se ocupă de chestiuni birocratice sau care susţin examene. Toate aceste experienţe te ajută să vezi mai clar lucrurile care te înconjoară şi situaţiile în care te afli, iar acest lucru îţi va permite să îţi reîmprospătezi unele principii de viaţă care nu mai sunt compatibile cu cine eşti acum sau ceea ce încerci să obţii.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Gemeni

Soarele tranzitează de azi înainte casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce indică faptul că se deschide o perioadă propice pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în parteneriate sau care îşi propun să înceapă colaborări. De asemenea, acest tranzit pune lupa pe relaţiile pe care le ai cu ceilalţi. Acum este momentul să repari dezechilibrele care au apărut la nivelul raportului de forţe care există între tine şi persoana iubită şi/ sau unele persoane cu care lucrezi. În caz contrar, se poate ajunge la situaţii în care unii îşi arogă o autoritate pe care nu o deţin.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Rac

Soarele începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, indiciu cum că una dintre priorităţile tale din perioada următoare este modul în care te raportezi la partenerul de viaţă şi la cei cu care lucrezi. În aceste săptămâni, ar fi indicat să laşi faptele să vorbească pentru tine şi să ai aceeaşi pretenţie de la cei de lângă tine. De asemenea, s-ar putea să simţi că uneori intervine o oarecare distanţă între voi. Nu este vorba de ceva care să te alarmeze, ci de faptul că anumite lucruri se cer tratate într-o manieră mai puţin emoţională.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Leu

Soarele începe azi să tranziteze casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că printre priorităţile tale din această perioadă se numără sectorul profesional şi starea ta generală de bine. Aşadar, provocarea ta cea mai mare este aceea de a încerca să găseşti o manieră de a împăca cele două aspecte, de a te bucura de un randament ridicat fără a sacrifica însă grija pentru propriul corp şi mentalul personal. În felul acesta, îţi dezvolţi un stil de viaţă şi muncă sustenabil, pe care îl poţi menţine pentru mai multă vreme fără eforturi ieşite din comun.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Fecioară

Soarele se mişcă de azi înainte prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să ai partede tot felul de momente frumoase alături de cei dragi nu doar de sărbători, ci şi după ele. Aşadar, printre priorităţile tale din această perioadă se numără relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Încearcă să investeşti mai mult timp şi energie în preocupările comune şi vei vedea cât de mult înseamnă să le cultivaţi împreună. În cazul în care eşti single, sezonul sărbătorilor de iarnă poate aduce pe cineva foarte interesant în viaţa ta.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Balanţă

Soarele îşi face intrarea astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu că te numeri şi tu printre nativii(ele) care sunt mai preocupaţi(te) de sectorul domestic în această perioadă. Aşadar, dacă ţi se pare că te-ai distanţat de unele persoane dragi, acum este momentul cel mai bun să faci primul pas în vederea unei reapropieri de ei. De asemenea, se anunţă o perioadă bună pentru lucrări de construcţie sau amenajare mai mari sau mai mici. Încearcă să faci în aşa fel încât să fie un proiect de familie mai degrabă decât unul personal, care te implică doar pe tine.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Scorpion

Soarele începe azi să se mişte prin casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că te numeri printre nativii(ele) care se bucură în această perioadă de un plus de carismă şi de fler în interacţiunea cu ceilalţi. Cu alte cuvinte, ştii ce şi când să spui pentru a face o impresie bună şi pentru a obţine reacţiile pe care le doreşti de la cei din jur. Aşadar, profită de acest context astral pentru a programa acele întâlniri de afaceri sau interviuri profesionale cu mize mari, de pe urma cărora intenţionezi să obţii unele lucruri foarte importante pentru viitor.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Săgetător

Soarele se mişcă de azi înainte prin casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că finalul acestui an şi începutul celui care urmează vin la pachet pentru tine cu oportunităţi financiare de tot felul. Cu toate cuvinte, s-ar putea să te întâlneşti cu proiecte suplimentare la locul de muncă sau activităţi extraprofesionale care s-ar putea să te ajute să îţi suplimentezi veniturile. Oricare ar fi situaţia, este clar că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine pe acest plan, că apar tot felul de şanse de a-ţi consolida situaţia materială dobândită până în acest moment.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Capricorn

Soarele tranzitează de azi încolo semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă, pe de-o parte, că începe sezonul tău aniversar şi, pe de altă parte, că este momentul să te gândeşti mai mult la tine, la nevoile şi dorinţele tale. În acest context, sunt favorizate, de asemenea, schimbările de look, indiferent dacă implică o vizită la coaforul tău preferat sau câteva articole noi de încălţăminte sau îmbrăcăminte în şifonier. Profită de această oportunitate pentru a schimba câte ceva la aspectul tău, mai ales dacă ai plănui acest lucru de multă vreme, dar nu ai avut timp sau curaj să faci asta.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Vărsător

Soarele se mişcă de azi începând prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ocazie cu care s-ar putea să fii mai puţin expansiv(ă) decât eşti tu în mod normal. Poate că încerci să laşi faptele să vorbească mai des pentru tine sau poate că preferi să observi mai degrabă decât să acţionezi în această perioadă. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi prinde bine să dezvolţi o conexiune mai profundă cu gândurile şi sentimentele tale. Acest lucru s-ar putea să scapi de un anumit balast emoţional şi să faci loc unor noi începuturi în anumite domenii importante de viaţă.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE - Peşti

Soarele îşi face astăzi loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că se deschide o perioadă umai bună pentru a te concentra pe proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le vei coordona în perioada care urmează. De asemenea, s-ar putea ca prin intermediul lor să cunoşti unele persoane cu care ai multe lucruri în comun şi de la care ai de învăţat multe lecţii importante de viaţă. Aşadar, ai toate motivele din lume să priveşti înainte cu multă încredere în tine şi cu speranţă în ceea ce îţi aduce viitorul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici