HOROSCOP Miercuri, 27 iulie. Creativitatea, însoţită azi de naivitate. Trei zodii au parte de amândouă

Luna din Rac aderă la un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, indiciu cum că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se bucură de un plus de creativitate, dar şi de o naivitate care le poate face rău.

3882 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 27 iulie. Creativitatea, însoţită azi de naivitate. Trei zodii au parte de amândouă

HOROSCOP Miercuri, 27 iulie. Creativitatea, însoţită azi de naivitate. Trei zodii au parte de amândouă

HOROSCOP 27 IULIE - Berbec

Se întrevede o zi propice pentru a petrece mai mult timp cu familia, mai ales dacă aţi trecut printr-un episod nu prea plăcut împreună sau mai ales dacă nu aţi petrecut prea mult timp unul în compania celuilalt în ultima vreme. De asemenea, s-ar putea să îţi fie dificil să performezi la înălţime atunci când prea mulţi ochi sunt aţintiţi asupra ta şi au aşteptări dintre cele mai diverse de la tine. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să îţi ierarhizezi priorităţile, să acorzi mai multă atenţie celor care contează cu adevărat pentru tine.

HOROSCOP 27 IULIE - Taur

Eşti astăzi pe aceeaşi lungime de undă cu colaboratorii, dar şi cu persoanele cu care lucrezi în cadrul unui proiect deja existent sau al unuia pe care urmează să îl pui pe picioare. În cazul în care urmează să implementezi o iniţiativă de unul(a) singur(ă) sau ai una deja pe rol, s-ar putea să primeşti unele sfaturi valoroase de la cineva cu care ai multe lucruri în comun. Nu sunt excluse, de asemenea, ajutoarele materiale sau financiare. Oricare ar fi situaţia, lucrurile evoluează pentru tine şi se vede, ceea ce te încurajează să dai dovadă de eforturi similare pe viitor.

HOROSCOP 27 IULIE - Gemeni

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de proiecte suplimentare la serviciu, care ţi-ar putea aduce un plus la salariu sau de activităţi extraprofesionale derulate alături de unul dintre superiori. Nu este exclus să te oferteze cineva din afara companiei în care activezi, dar din domeniul tău principal de activitate. Indiferent care este scenariul în care te afli, este cert faptul că viitorul îţi surâde în plan financiar, că se văd eforturile întreprinse recent.

HOROSCOP 27 IULIE - Rac

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi, iar acest lucru se vede din modul în care abordezi provocările apărute în plan personal şi/ sau la locul de muncă. Încerci să vezi partea bună a lucrurilor, să te concentrezi pe ceea ce merge bine şi să întorci norocul în favoarea ta. În cazul în care nu ai plecat deja în concediu, s-ar putea să găseşti o ofertă bună astăzi. Dacă perspectiva unei vacanţe este încă departe de tine, află că se rezolvă astăzi cu succes treburi birocratice sau alte chestiuni care implică interacţiuni cu instituţii ale statului sau de altă natură.

HOROSCOP 27 IULIE - Leu

Starea ta de spirit ar putea să fluctueze astăzi destul de mult, dar în principal, te simţi destul de bine în pielea ta. Pari să gestionezi eficient stresul şi oboseala acumulate până acum, dar trebuie să fii atent(ă) la lucrurile pe care ai tendinţa să le iei în mod personal. Există riscul să pui la sulfet vorbe sau gesturi pe care altfel le-ai ignora, iar din această cauză, există riscul ca dispoziţia ta să o apuce pe o pantă descendentă. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce contează şi nu te lăsa influenţat(ă) prea mult de lucruri mărunte, fără importanţă.

HOROSCOP 27 IULIE - Fecioară

Colaborezi bine astăzi cu prietenii, partenerii de afaceri, persoana iubită sau orice altă persoană cu care lucrezi în cadrul unui proiect deja existent sau care va prinde contur în perioada care urmează. Păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă, astfel că nu este nevoie de eforturi prea mari pentru a ajunge la un consens în privinţa chestiunilor care scot la iveală puncte de vedere diferite. În cazul în care eşti single, prietenii s-ar putea să te surprindă astăzi şi să-ţi prezinte pe cineva cu totul interesant, cu care ai multe lucruri de discutat. Vezi cum evoluează lucrurile între voi.

HOROSCOP 27 IULIE - Balanţă

Astăzi s-ar putea să ai parte de o zi extrem de productivă, cum rar ţi-a fost să ai în decursul acestei săptămâni. S-ar putea, de exemplu, să termini în câteva ore activităţi care ţi-ar fi luat, de regulă, o zi întreagă sau poate că ajungi să faci progrese greu de egalat în cazul unor sarcini care acoperă toată săptămâna. Oricare ar fi situaţia, este clar că eşti pe o traiectorie ascendentă, că te remarci în mod pozitiv la locul de muncă. Ajută şi faptul că eşti în relaţii bune cu colegii de serviciu, că atmosfera de la serviciu este armonioasă.

HOROSCOP 27 IULIE - Scorpion

Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, astăzi s-ar putea să găseşti unele soluţii care te surprind până şi pe tine la situaţiile cu care te întâlneşti în plan profesional. În plan sentimental, lucrurile par să meargă la fel de bine. Atmosfera este caldă între tine şi partenerul de viaţă, te simţi admirat(ă) şi iubit(ă). În cazul în care eşti single, dar te vezi cu cineva, s-ar putea să constaţi că aveţi mai multe lucruri în comun decât te-ai fi aşteptat cu acel cineva special pe care ai pus ochii. Profită de acest context astral pentru a-l invita la o întâlnire romantică.

HOROSCOP 27 IULIE - Săgetător

Dacă ai trecut printr-o perioadă mai puţin plăcută în familie sau ai traversat un impas în viaţa personală care nu ţi-a permis să petreci prea mult timp cu cei dragi, acum este momentul să te revanşezi şi să te concentrezi pe acest sector de viaţă. Lucrurile evoluează bine între tine şi ei, iar distanţa emoţională resimţită în ultima vreme este înlocuită treptat de căldura care ţi-a lipsit în ultima vreme. În alte cazuri, aspectele astrale ale zilei ar putea anunţa faptul că nativii(ele) acestui semn ar putea ajunge la un consens în privinţa unei moşteniri sau a unui litigiu complex.

HOROSCOP 27 IULIE - Capricorn

Interacţionezi astăzi bine cu toţi cei din jurul tău. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu multe lucruri, iar acest lucru uşurează luarea unor decizii care, într-un alt context, ar fi ridicat unele dificultăţi în ceea ce priveşte compromisurile. Aşadar, se anunţă o zi numai bună pentru a negocia contracte, proiecte sau pentru a organiza şedinţe de brainstorming, de exemplu. Se va ajunge la un deznodământ care te avantajează nu numai pe tine, ci şi pe cei care vor lucra sau colaborează deja cu tine. Cu alte cuvinte, la finalul zilei, va fi toată lumea extrem de mulţumit(ă).

HOROSCOP 27 IULIE - Vărsător

S-ar putea să apară azi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. Dacă te nimereşti în prima categorie, este cel mai probabil vorba de activităţi extraprofesionale într-un domeniu de lucru cu care cochetezi doar din când în când. Sau poate că ai parte de proiecte pe lângă job-ul tău principal. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru tine pe plan financiar, fapt cu atât mai vizibil în cazul nativilor(elor) care au trecut recent printr-un impas la acest nivel, care a lăsat urme-n buget.

HOROSCOP 27 IULIE - Peşti

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi şi acest lucru se vede mai ales din modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Eşti afectuos(asă) şi spontan(ă) în acelaşi timp, iar acest lucru atrage un comportament similar din partea celorlalţi. Aşadar, ai parte astăzi de o zi cu totul specială alături de cei dragi. De asemenea, te bucuri de o doză suplimentară de creativitate, motiv pentru care primeşti satisfacţii mai mari astăzi de pe urma hobby-urilor şi a altor activităţi care te inspiră să găseşti soluţii originale la situaţiile cu care confrunţi azi la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici