HOROSCOP Sâmbătă, 1 octombrie. Conflicte cu apropiaţii pentru patru zodii. Şi-au făcut unele iluzii în privinţa acestora

Venus din Fecioară îi trimite azi o opoziţie lui Neptun retrograd din Peşti, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgeător, Peşti) s-ar putea să nu aibă parte de unele conflicte cu apropiaţii.

22057 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 1 octombrie. Conflicte cu apropiaţii pentru patru zodii. Şi-au făcut unele iluzii în privinţa acestora

HOROSCOP Sâmbătă, 1 octombrie. Conflicte cu apropiaţii pentru patru zodii. Şi-au făcut unele iluzii în privinţa acestora

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Berbec

Ar putea apărea astăzi unele tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă. S-ar putea să îţi doreşti unele lucruri cu care el/ea nu este de acord, să te intereseze binele comun ceva mai puţin decât ceea ce vrei să obţii pe plan personal. Oricare ar fi situaţia, încearcă să mizezi pe obţinerea unui compromis. În caz contrar, există riscul să se ajungă la conflicte care v-ar putea afecta planurile din această duminică.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Taur

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu o stare de oboseală destul de serioasă. Din acest motiv, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să amâni unele activităţi pe săptămâna viitoare. În caz contrar, există riscul să începi ziua de luni cu un nivel de energie scăzut, să nu poţi duce la bun sfârşit toate treburile pe care ţi le-ai propus. Este important ca uneori să te pui pe tine pe primul loc.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Gemeni

Timpul s-ar putea să nu îţi ajungă astăzi şi pentru activităţile cu prietenii, dar şi pentru planurile pe care ţi le-ai făcut împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să renunţi la unele din ele sau să le acorzi un timp limitat, mai scurt decât cel pe care ţi-ai fi dorit să îl petreci cu ei. Încearcă să vezi cum te poţi împărţi mai bine între toţi.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Rac

Viaţa de carieră şi cea de familie nu par a fi în echilibru astăzi, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că ai tendinţa să aduci problemele de la locul de muncă acasă. Încearcă să nu le laşi să îţi afecteze timpul pe care îl petreci cu cei dragi. Există o grămadă de alte ocazii în care te poţi concentra pe chestiuni profesionale fără să rişti să primeşti unele reproşuri din partea familiei.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Leu

S-ar putea să intri azi în unele polemici serioase cu unii apropiaţi. Aveţi viziuni diferite asupra unor chestiuni de viaţă, iar dacă nu eşti dispus(ă) să laşi de la tine în anumite privinţe, s-ar putea ajunge la tensiuni care vor escalada destul de uşor. Încearcă să te concentrezi pe viziunile voastre comune şi vei vedea că veţi găsi un fir roşu care să vă conducă în aceeaşi direcţie şi în privinţa celorlalte subiecte, mai complicate.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Fecioară

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea astăzi tocmai bine. Poate că nu ţi-ai propus un buget prea mare pe astăzi, iar din această cauză, dispui de mai puţine fonduri pentru activităţile planificate. Sau poate că ai cheltuit ieri mai mult decât era cazul. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să tragi linie în anumite privinţe, să eviţi să intri în economii sau în bugetul de zilele următoare.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Balanţă

S-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu au parte de o zi prea grozavă în raport cu partenerul de viaţă. Din câte se pare, nu sunteţi deloc pe aceeaşi lungime de undă, iar din această cauză, există riscul să se ajungă destul de repede la discuţii în contradictoriu pe teme care nu sunt deloc importante. Încearcă să fii conciliant(ă), să nu insişti prea mult pe lucruri care nu contează prea mult.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Scorpion

Nivelul de energie de care ai astăzi parte s-ar putea să nu fie prea ridicat, astfel că unele activităţi de astăzi s-ar putea să fie mai obositoare decât te-ai fi aşteptat. Aşadar, este foarte important să îţi asiguri astăzi un timp de odihnă, mai ales dacă nu ai avut timp pentru aşa ceva ieri sau alaltăieri. În caz contrar, s-ar putea să îţi fie dificil să faci faţă presiunii din zilele lucrătoare care vor urma.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Săgetător

Ai astăzi tot felul de angajamente faţă de prieteni şi cei dragi, dar s-ar putea să îţi fi planificat prea multe activităţi pentru nivelul de energie pe care îl ai ori pentru timpul de care dispui. În contextul acesta, este foarte important să le explici celor de lângă tine care este motivul pentru care s-ar putea să nu îţi poţi onora anumite presiuni sau de ce eşti nevoit(ă) să amâni unele planuri avute cu ei.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Capricorn

În unele cazuri, s-ar putea să fie nevoie ca nativii(ele) acestui semn să meargă astăzi de urgenţă la serviciu, să renunţe la unele planuri cu cei dragi pentru a rezolva chestiuni de ordin profesional. În altele, s-ar putea să nu aibă de ales decât să se sustragă de la ele, cel mai probabil pentru că au lucruri mai important de făcut acasă. În orice caz, le va fi destul de greu să împace ambele domenii.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Vărsător

Ar fi indicat să nu deschizi astăzi subiecte de discuţie care implică să laşi de la tine în anumite privinţe sau care ar necesita o atitudine similară din partea celorlalţi. Există posibilitatea să se ajungă uşor la conflicte pe care nu le gestionezi bine. Aşadar, lasă-le pe altă dată şi vei vedea că va apărea cât de curând o oportunitate mai bună din acest punct de vedere. Trebuie să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE - Peşti

S-ar putea ca banii să nu constituie un subiect prea comod pentru tine astăzi. Este posibil să îţi fi propus unele activităţi care necesită cheltuieli prea mari. Gândeşte-te dacă nu ar fi mai bine să le laşi pe altă dată, atunci când poate stai mai bine cu bugetul sau nu ar trebui să faci şi alte investiţii. În caz contrar, s-ar putea să fie nevoie să apelezi la economii, ceea ce nu este prea înţelept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici