HOROSCOP Sâmbătă, 15 octombrie. O sâmbătă tensionată pentru mai mult de jumătate din zodii. Astrele se opun planurilor lor

Înainte să ajungă în Rac, Luna aderă la o conjuncţie cu Marte, iar apoi face un careu tensionat cu Jupiter retrograd din Berbec. Din acest motiv, atât zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), cât şi cele Cardinale (Berbec, Rac. Balanţă, Capricorn), riscă să aibă parte de o sâmbătă tensionată.

22732 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 15 octombrie. O sâmbătă tensionată pentru mai mult de jumătate din zodii. Astrele se opun planurilor lor

HOROSCOP Sâmbătă, 15 octombrie. O sâmbătă tensionată pentru mai mult de jumătate din zodii. Astrele se opun planurilor lor

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Berbec

Luna şi cu Marte realizează o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că tinzi să fii destul de asertiv(ă) azi în felul în care comunici, ceea ce poate genera tensiuni în anumite contexte. Luna trece apoi în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că accentul cade pe treburile casnice şi cele domestice. Există riscul să apară unele fricţiuni între tine şi unele persoane din familie mai încolo.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Taur

Luna şi Marte formează o conjuncţie azi în casa banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care există riscul să cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul. Aşadar, ai mare grijă la acest aspect. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa comunicării din astrograma ta generală, indiciu cum că iei contactul cu multe persoane astăzi. S-ar putea să afli şi unele veşti proaste, dar vezi să nu reacţionezi disproporţionat la ele diseară.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Gemeni

Luna şi Marte aderă azi la o conjuncţie în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi încredere în propria persoană. Pe de altă parte, s-ar putea să ai şi tendinţa de a-ţi disipa energia în mai multe direcţii. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa banilor din astrograma ta solară, prilej să fii mai atent(ă) la cheltuieli. Există riscul ca ieşirile cu prietenii să fie foarte costisitoare.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Rac

Luna şi Marte se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că te gândeşti mai mult decât de obicei, mai intens, la persoane sau evenimente din trecut. Trecerea Lunii în semnul naşterii tale te ajută să te concentrezi pe viitor, dar tot trebuie să faci un exerciţiu de voinţă pentru a nu te lăsa pradă melancoliei. Te deranjează că nu eşti în controlul anumitor lucruri din viaţa ta.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Leu

Luna şi Marte îşi dau astăzi mâna în casa vieţii sociale, astfel că prietenii sunt cea mai bună companiei pentru cafeaua de dimineaţă. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului din horoscopul tău solar, prilej numai bun să îţi acorzi relaxarea şi odihna de care aveai nevoie. Pe de altă parte, s-ar putea să te confrunţi şi cu unele zbuciumuri interioare la un moment dat, să te întristezi din cauza lor.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Fecioară

Luna şi Marte realizează o conjuncţie în casa statusului social din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să iei de dimineaţă contactul cu unele persoane importante. Apoi, Luna trece în casa vieţii sociale, prilej numai bun să te concentrezi pe relaţia cu prietenii. de unul din ei s-ar putea să te fi distanţat într-o anumită privinţă, astfel că este foarte important să vezi ce anume v-a adus în acest punct, ce se poate face.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Balanţă

Luna şi Marte fac o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, astfel că astăzi s-ar putea să ai parte de unele revelaţii. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa statutului social, semn că s-ar putea să ajungi într-o circumstanţă în care primeşti mai multă atenţie decât de obicei, poate chiar din partea unei persoane foarte importante. Pe de altă parte, s-ar putea să simţi că te copleşesc aceste aşteptări în anumite momente.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Scorpion

Luna şi Marte realizează o conjuncţie într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, astfel că există riscul de mici tensiuni între tine şi cei dragi în prima parte a zilei. În a doua ei jumătate, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, ceea ce ar putea veni la pachet cu unele revelaţii care te iluminează. Pe de altă parte, s-ar putea să stai cam prost cu energia, semn că trebuie să dedici timp odihnei.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Săgetător

Luna şi Marte se întâlnesc azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că te-ai putea număra şi tu printre nativii(ele) care pot avea parte azi de mici fricţiuni în raport cu partenerul de viaţă. Cândva de după-amiază încolo, Luna se deplasează printr-o altă casă relaţională din astrograma ta generală, indiciu cum că accentul rămâne pe modul în care interacţionezi cu ceilalţi. Încearcă să afli sursa tensiunilor în raport cu ceilalţi şi s-o elimini.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Capricorn

Luna şi Marte aderă azi la o conjuncţie în casa muncii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să fie nevoie astăzi să te ocupi de unele treburi restante. Apoi, Luna trece în casa parteneriatelor, semn că trebuie să îţi faci timp pentru activităţi cu familia. Pe de altă parte, există riscul să se nască tensiuni între tine şi partenerul de viaţă cu privire la o chestiune de ordin casnic sau domestic nerezolvată.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Vărsător

Luna şi Marte fac azi o conjuncţie în casa iubirii din horoscopul tău solar, astfel că pot apărea azi mici tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa muncii, semn că mai ai de rezolvat unele lucruri pentru serviciu sau pe lângă casă. Ţine însă cont că s-ar putea să existe unele neînţelegeri la mijloc, iar din cauza lor, pot apărea erori.

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE - Peşti

Luna şi Marte realizează o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta generală, indiciu cum că pot apărea tensiuni între tine şi unele persoane dragi. Luna trece apoi în casa iubirii şi a copiilor, semnc î trebuie să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi/ sau celor mici. Pe de altă parte, există riscul să apară mici fricţiuni între voi, cel mai probabil din cauza unor aşteptări care nu au fost satisfăcute pe deplin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici