HOROSCOP Sâmbătă, 19 noiembrie - Graba strică treaba pentru zodii. Sunt distrase de ceva care se întâmplă azi

Marte retrograd din Gemeni aderă la un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, semn că graba strică treaba pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

22090 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 19 noiembrie - Graba strică treaba pentru zodii. Sunt distrase de ceva care se întâmplă azi

HOROSCOP Sâmbătă, 19 noiembrie - Graba strică treaba pentru zodii. Sunt distrase de ceva care se întâmplă azi

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Berbec

S-ar putea să ai parte astăzi de unele discuţii care riscă să îţi schimbe o opinie bună pe care o aveai despre cineva. Poate că este vorba de un conflict la mijloc sau afli unele lucruri care te fac să vezi cu alţi ochi relaţia voastră sau personalitatea sa. Oricum ar sta lucrurile, este cert faptul că trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi momentele de tensiune în raport cu persoanele de lângă tine.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Taur

Este posibil ca unele planuri pe care le-ai avut astăzi cu prietenii să nu se mai materializeze. În unele cazuri, acest lucru vine la pachet şi cu o mică pagubă în plan financiar, căci s-ar putea să fi dat un avans pentru o anumită locaţie, de exemplu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un împrumut care nu se mai restituie, pe care îl aştepţi de multă vreme din partea cuiva apropiat ţie.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Gemeni

Există riscul astăzi să ai parte de unele tensiuni în raport cu o persoană de gen feminin din familie. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unul dintre superiori, mai ales dacă lucrează astăzi. Aşadar, numitorul comun este acela că gestionezi mai greu diferenţele de opinie în raport cu persoanele care se află pe o treaptă superioară la nivel ierarhic sau ca vârstă în plan profesional sau personal. Dă dovadă de tact.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Rac

Starea ta de spirit s-ar putea să lase astăzi de dorit. Este greu de spus dacă resimţi efectele oboselii sau a stresului din ultima vreme ori dacă este vorba de altceva. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că nu eşti într-o pasă prea bună. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, să nu te aştepţi să te poţi ţine de chiar toate angajamentele pe care ţi le-ai luat pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Leu

Este posibil să te numeri şi tu printre nativii(ele) care au parte azi de momente de tensiune înr aport cu cineva din grupul de prieteni. S-ar părea că ai fost dezamăgit(ă) dintr-un anumit punct de vedere şi îţi este greu să treci peste acest lucru. Încearcă să ai mai multă răbdare cu cei de lângă tine şi explică-le calm cum anume te-a făcut să te simţi modul în care s-au comportat sau nu s-au comportat.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Fecioară

În cazul în care lucrezi astăzi, se anunţă cod roşu de tensiuni cu clienţii, colaboratorii sau cei cu care lucrezi. Poate că raportul de forţe între voi nu este unul echilibrat şi cineva încearcă să se impună într-un mod prea abrupt. Încearcă să ai mai multă înţelegere faţă de ceilalţi şi nu lăsa orgoliul să te conducă în astfel de situaţii. În caz contrar, rişti să se ajungă la certuri pe care le puteai evita.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Balanţă

Dacă mergi astăzi la serviciu, trebuie să fii pregătit(ă) şi tu pentru o zi dificilă. Poate că primeşti sarcini mai dificile decât de obicei sau pur şi simplu nu ai tu energie pentru ele. Oricare ar fi situaţia, încearcă să vezi ce ar fi de făcut pentru a te pune pe picioare şi a-ţi duce la bun sfârşit treburile. În caz contrar, rişti să te întâlneşti cu ele şi săptămâna viitoare, într-o formă mai complicată.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Scorpion

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi cineva din familie. Este greu de spus de la ce se ivesc, dar cert este că lipsa de comunicare s-ar putea să aibă un aport destul de mare. Este foarte important să spui ceea ce simţi şi să o faci pe un ton calm. În caz contrar, există posibilitatea să nu rezolvi mare lucru şi să te mai întâlneşti cu astfel de probleme pe viitor.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Săgetător

Este posibil să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu au parte de o sâmbătă prea liniştită în spaţiul familial. S-ar putea, de exemplu, să fie vorba de o chestiune casnică ce scoate în evidenţă diferenţele de viziune care există între tine şi cei dragi. Oricare ar fi situaţia, încearcă să te concentrezi pe aspectele în privinţa cărora perspectivele voastre se întâlnesc. Altfel, aceste tensiuni s-ar putea să persiste o vreme şi mai îndelungată.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Capricorn

În cazul în care lucrezi astăzi, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu cu unii colegi de muncă. O sarcină care vă aduce pe toţi mai aproape vă obligă să daţi piept cu situaţia în care punctele voastre de vedere nu se întâlnesc nicicum. Trebuie să laşi de la tine în astfel de momente, mai ales în situaţii în care rezolvarea unei probleme depinde de rapiditatea cu care ajungi la un compromis cu ceilalţi.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Vărsător

Încearcă să nu cheltuieşti astăzi mai mult decât ţi-ai pus în plan. Există posibilitatea să îţi dea târcoale tot felul de tentaţii, dar niciuneia din ele n-ar trebui să îi cedezi. Este foarte important să ai parte de un buget stabil săptămâna viitoare şi nu este deloc un moment bun din lună în care să bagi mâna prea adânc în buzunar pentru a-ţi finanţa unele răsfăţuri care ar mai fi putut aştepta fără nicio problemă.

HOROSCOP 19 NOIEMBRIE - Peşti

Ceva din comportamntul sau discursul unei persoane dragi s-ar putea să te enerveze la culme. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi aceste momente de tensiune, mai ales dacă aţi tot avut parte de ele în ultima vreme. Încearcă să ai răbdare cu ceilalţi şi să dai dovadă de ceva mai multă înţelegere. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să se complice, să devină din ce în ce mai mai mari pe parcursul timpului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici