HOROSCOP Sambata, 20 MAI. Apar obstacole în calea zodiilor. Cum le depăşim

Luna din Gemeni se confruntă cu Saturn în Peşti, ceea ce ne poate găsi în faţa unor limite sau obstacole. Rămâi concentrat pe responsabilităţile tale.

1513 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sambata, 20 MAI. Apar obstacole în calea zodiilor. Cum le depăşim

HOROSCOP 20 MAI 2023

HOROSCOP 20 MAI - Berbec

Planeta ta conducătoare, Marte, intră în semnul de foc Leu, inspirând pasiune şi creativitate! Acesta poate fi un moment interesant în viaţa ta amoroasă. Marte se opune lui Pluto în Vărsător, ceea ce s-ar putea să vă găsească prins în luptele de putere din prieteniile voastre şi să vă gândiţi în ce grupuri doriţi să rămâneţi.

HOROSCOP 20 MAI - Taur

Marte se opune lui Pluto în Vărsător, care s-ar putea de asemenea să vă găsească concentrat pe crearea unui echilibru mai bun între viaţa profesională şi viaţa privată: s-ar putea să vă simţiţi puternic că nu lăsaţi problemele de la serviciu să vă afecteze viaţa de acasă.

HOROSCOP 20 MAI - Gemeni

 O discuţie importantă şi intensă poate avea loc, deoarece Marte se opune lui Pluto în semnul de aer Vărsător. Modurile învechite de gândire ar putea fi lăsate deoparte.

HOROSCOP 20 MAI - Rac

Marte intră în Leu, activând sectorul hărţii tale care guvernează banii şi poţi lua decizii importante în ceea ce investeşti, cu cine împarţi resursele şi cum gestionezi lucruri precum datoriile sau taxele, în timp ce Marte se opune lui Pluto în Vărsător.

HOROSCOP 20 MAI - Leu

Luptele pentru putere din relaţiile voastre sunt abordate în timp ce Marte se opune lui Pluto în Vărsător. S-ar putea să închei unele parteneriate, în timp ce le vezi pe altele transformându-se.

HOROSCOP 20 MAI - Fecioară

Marte intră în Leu, care te poate găsi să te simţi neliniştit, dar inspirat din punct de vedere creativ! Visele tale pot fi deosebit de active în acest moment.

HOROSCOP 20 MAI - Balanţă

Marte intră în Leu şi luminează sectorul de prietenie al diagramei tale. Este un moment interesant să cunoşti oameni noi, să te concentrezi pe munca în echipă şi să interacţionezi cu grupurile şi comunităţile tale. Marte se opune lui Pluto în Vărsător, ceea ce s-ar putea să vă determine să luaţi o decizie importantă cu privire la activităţile, proiectele şi oamenii care merită investiţia ta de timp şi energie.

HOROSCOP 20 MAI - Scorpion

Planeta ta conducătoare, Marte, intră în Leu, activând sectorul hărţii tale care îţi guvernează cariera! Dar Marte se opune şi celeilalte planete a voastră conducătoare, Pluto, aflată în prezent în Vărsător, care vă poate descoperi că trebuie să renunţaţi la trecut şi să luaţi o decizie importantă cu privire la viitor.

HOROSCOP 20 MAI - Săgetător

Azi exploraţi noi oportunităţi, plănuiţi o călătorie sau făceţi paşi mari în activitatea de student. Poate avea loc o discuţie intensă, revelatoare, deoarece Marte se opune lui Pluto şi în Vărsător.

HOROSCOP 20 MAI - Capricorn

Marte intră în Leu, care vă poate găsi să vă ocupaţi de preocupări financiare precum datorii, taxe sau moşteniri. Aţi putea lua o decizie radicală în ceea ce priveşte cheltuielile, economiile sau abordarea bogăţiei.

HOROSCOP 20 MAI - Vărsător

Marte se opune lui Pluto în zodia voastră, Vărsător, care ar putea să vă găsească la încheierea unor relaţii şi adâncirea conexiunii în altele.

HOROSCOP 20 MAI - Peşti

Marte intră în Leu astăzi, ceea ce vă poate găsi motivat să vă abordaţi lista de lucruri de făcut!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici