HOROSCOP Sâmbătă, 24 decembrie. În Ajun, visurile acestor zodii se împlinesc. Tot ce şi-au propus devine realitate

Ajunul începe pe fondul unui trigon armonios între Luna din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur şi continuă prin intermediul a două conjuncţii între aceeaşi Lună cu Venus şi Mercur din Capricorn. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de un Ajun de Crăciun aşa cum au visat.

28172 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 24 decembrie. În Ajun, visurile acestor zodii se împlinesc. Tot ce şi-au propus devine realitate

HOROSCOP 24 Decembrie - Berbec

Dimineaţa de Ajun s-ar putea să te surprindă făcând ultimele cumpărături pentru masa de Crăciun sau ajutându-l pe Moş să aleagă câteva cadouri restante. De asemenea, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să aibă parte azi de petrecerea de sărbători la locul de muncă, ceea ce le permite să se apropie şi mai mult de unele persoane importante din domeniul în care lucrează. Acest lucru s-ar putea să îţi aducă tot felul de avantaje.

HOROSCOP 24 Decembrie - Taur

În prima parte a zilei, Ajunul de Crăciun te surprinde într-o stare de spirit foarte bună, iar această dispoziţie s-ar putea să se prelungească pe tot parcursul zilei. Se vede că spiritul sărbătorilor nu te-a ocolit în acest an şi că te gândeşti la toate lucrurile bune care ţi s-au întâmplat până acum. S-ar putea să primeşti o vizită din partea unor persoane foarte dragi stabilite în străinătate sau la o distanţă mare de tine.

HOROSCOP 24 Decembrie - Gemeni

Dimineaţa de Ajun te găseşte într-o dispoziţie uşor melancolică, dar festivă totuşi. Important este să nu laşi oboseala ori stresul să îţi influenţeze prea mult starea de spirit. Este drept că unele lucruri nu au ieşit fix aşa cum ţi-ai fi dorit, dar în acelaşi timp, ai reuşit să faci multe lucruri aşa cum ai vrut şi merită să te bucuri de ele la maximum. Aşadar, încearcă să vezi acum pe partea plină a paharului.

HOROSCOP 24 Decembrie - Rac

În prima jumătate a zilei de Ajun, s-ar putea ca tu şi partenerul de viaţă să vă vedeţi cu unii prieteni dragi, iar conform astrelor, veţi avea parte de o dimineaţă cu adevărat reuşită. Mai târziu, s-ar putea să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Sărbătorile de iarnă vă oferă prilejul unor momente de calitate împreună de care  aveaţi nevoie. Încercaţi să profitaţi la maximum de ele, să vă bucuraţi reciproc de compania celuilalt.

HOROSCOP 24 Decembrie - Leu

Dimineaţa de Ajun este prilenică acelor nativi(e) care mai au de rezolvat unele chestiuni de ultim moment la locul de muncă înainte de a se dedica familiei şi prietenilor. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cum gestionezi stresul şi să nu pui presiune pe sistemul digestiv, mai ales dacă ai ţinut post. Moderaţia este cheia pentru tine, în special dacă nu ai prea avut timp pentru odihnă în ultima vreme din cauza serviciului.

HOROSCOP 24 Decembrie - Fecioară

În prima parte a zilei de Ajun, s-ar putea să ai parte de momente frumoase alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, care se vor transforma rapid în momente de neuitat. Ziua continuă în aceeaşi notă pozitivă, astfel că dacă ţi-ai făcut planuri alături de ei, poţi fi sigur(ă) că lucrurile vor evolua fix aşa cum te-ai aşteptat. Se vede că ai planificat aceste zile cu grijă, până la cel mai mic detaliu.

HOROSCOP 24 Decembrie - Balanţă

Dimineaţa de Ajun promite să fie una liniştită în plan familial, cu toate că este posibil să fi rămas unele tensiuni cărora nu le-aţi descoperit o rezolvare pe moment. În a doua parte a zilei, lucrurile promit să meargă şi mai bine în acest sector de viaţă, semn că timpul mai mult petrecut în compania celor dragi nu riscă să dezgroape securea războiului. Aveţi tot timpul din lume după sărbători să discutaţi cele rămase nediscutate.

HOROSCOP 24 Decembrie - Scorpion

În prima jumătate a zilei de Ajun, este de aşteptat să ai parte de nişte discuţii interesante cu partenerul de viaţă. Ce-i drept, multe din conversaţiile voastre din această perioadă au avut legătură cu lucruri practice, cu tot felul de chestiuni care necesitau atenţia voastră urgent. Acum aveţi şansa de a acorda mai multă atenţie lucrurilor care vă pasionează, care vă aduc aproape din alte puncte de vedere, nu doar pe plan practic şi urgent.

HOROSCOP 24 Decembrie - Săgetător

Dimineaţa de Ajun este perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care mai au de făcut ultimele pregătiri pentru seara de Crăciun şi masa alături de cei dragi. Aşadar, este posibil să fie nevoie să faci unele investiţii, dar nu trebuie să îţi faci griji că nu se încadrează în buget. Din acest punct de vedere, pare că stai destul de bine, semn că ai cumpănit cu atenţie cumpărăturile din această perioadă şi le-ai pregătit din timp.

HOROSCOP 24 Decembrie - Capricorn

În prima parte a Ajunului din acest an, se arată în program momente de calitate în compania partenerului de viaţă şi/ sau a celor mici. Aceste clipe reuşite împreună se datorează şi energiei voastre comune, dar tu eşti ingredientul esenţial. Ştii să îi faci pe ceilalţi să se simtă bine în pielea lor şi scoţi la iveală tot ceea ce este mai bun din cei dragi. Cu alte cuvinte, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 24 Decembrie - Vărsător

Dimineaţa de Ajun vine la pachet cu momente trăite în tihnă alături de familie. Este drept că s-ar putea să te încerce câteva momente de nostalgie, dar nu le lăsa să te influenţeze prea mult. Sunt o mulţime de lucruri pentru care merită să fii recunoscător(oare) în acest moment al anului şi ar fi păcat ca prima zi de sărbătoare să te surprindă într-o dispoziţie care nu este demnă de ele. Profită de spiritul Crăciunului.

HOROSCOP 24 Decembrie - Peşti

În prima jumătate a zilei de Ajun, ai parte de momente frumoase alături de cei dragi, inclusiv de prieteni, pentru care reuşeşti să îţi faci timp în ciuda faptului că mai sunt unele lucruri de pus la punct pentru masa de Crăciun de mâine. Nici nu este de mirare că priveşti cu încredere spre ziua de mâine şi viitor în general, că ai planuri care te însufleţesc, pentru perioada următoare şi anul care stă să-nceapă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici