HOROSCOP sâmbătă, 4 decembrie. Lună Nouă azi. Începuturi şi provocări noi pentru patru zodii

Sâmbăta aceasta se formează fenomenul de Lună Nouă în semnul Săgetătorului. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) au parte de noi începuturi pe plan profesional, financiar sau personal.

7497 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP sâmbătă, 4 decembrie. Lună Nouă azi. Începuturi şi provocări noi pentru patru zodii

HOROSCOP sâmbătă, 4 decembrie. Lună Nouă azi. Începuturi şi provocări noi pentru patru zodii

HOROSCOP 4 decembrie - Berbec 

Luna Nouă de azi se formează în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, ceea ce înseamnă că ziua de azi, dar chiar şi întregul final de săptămână, este perfect pentru a ieşi împreună cu cei dragi undeva departe de jungla cotidiană. Fie că optezi pentru o mini-excursie la munte sau la ţară, este clar că o astfel de ieşire te va ajuta să priveşti dintr-o perspectivă nouă unele lucruri mai complicate din peisajul actual.

HOROSCOP 4 decembrie - Taur

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa raportului de forţe din horoscopul tău general, prilej numai bun pentru a lucra cu partenerul de viaţă la eventualele dereglaje care au apărut la nivelul relaţiei de putere între voi. Poate că unul din voi sau poate chiar amândoi aţi încercat să vă impuneţi prea mult în ultima vreme, iar acest lucru a condus la o tensiuni destul de mare. Încearcă să remediezi acest aspect zilele acestea.

HOROSCOP 4 decembrie - Gemeni

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa partneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că şi în cazul tău, relaţia de cuplu intră în vizorul astrelor. Ea creează un prilej bun pentru noi începuturi în plan sentimental, fie că este vorba de o relaţie nouă ori de o nouă etapă în raport cu partenerul de viaţă actual. Oricum, cert este că trebuie să acorzi atenţie suplimentară sectorului sentimental în aceste zile de weekend.

HOROSCOP 4 decembrie - Rac

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa sănătăţii din astrograma ta generală, prilej numai bun să îţi faci astăzi timp pentru odihnă sau pentru activităţi sportive. De asemenea, este un context astral potrivit pentru schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi/ sau de alimentaţie. Aşadar, dacă vrei să aduci schimbări dietei tale sau programului de somn, acum este momentul să te gândeşti care din ele ar putea fi sustenabile pe termen lung.

HOROSCOP 4 decembrie - Leu

Luna Nouă de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, motiv pentru care este indicat ca, în acest final de săptămână, să acorzi mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. V-ar prinde bine să faceţi activităţi împreună, să găsiţi o modalitate de a aduce laolaltă hobby-urile voastre ori de a vă bucura împreună de cele pe care le aveţi în comun. Vă veţi distra pe cinste.

HOROSCOP 4 decembrie - Fecioară 

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că este un moment bun pentru noi începuturi în planul vieţii de familie. Profită de această oportunitate pentru a renunţa la o ranchiună mai veche pe care i-o porţi cuiva drag şi pentru a face loc iertării. În fond, ce s-a întâmplat este bun întâmplat şi trebuie să treceţi cândva peste ce a fost la un moment dat.

HOROSCOP 4 decembrie - Balanţă

Luna Nouă de azi se realizează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău este unul care te ajută să obţii fix ceea ce urmăreai din fiecare dialog cu ei. De asemenea, acest eveniment astral deschide o perioadă numai bună pentru negocieri, fie că este vorba de lucruri mărunte, acasă, ori de contracte cu bătaie lungă, care trebuie discutate serios, la sânge aproape.

HOROSCOP 4 decembrie - Scorpion 

Luna Nouă de azi ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să apară mai multe oportunităţi financiare în următoarele zile. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre un proiect suplimentar la serviciu, iar în altele, despre activităţi extraprofesionale într-un sector de activitate cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că apar îmbunătăţiri în sectorul financiar în zilele următoare.

HOROSCOP 4 decembrie - Săgetător

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că zilele următoare te surprind într-o ipostază mai comunicativă, mai şarmantă decât de obicei. Atragi multă atenţie în direcţia ta, iar acest lucru te ajută atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal. În felul acesta, reuşeşti să consolidezi unele relaţii importante, dar şi să faci primii paşi în direcţia celor care vor juca un rol important în viitorul rău.

HOROSCOP 4 decembrie - Capricorn

Luna Nouă de azi ocupă casa subconştientului din astrograma ta generală, prilej bun de meditaţie şi de introspecţie, de a face curăţenie după o experienţă nu prea plăcută sau după nişte persoane care nu ţi-au făcut bine. În felul acesta, vei fi pregătit(ă) pentru un nou început, pentru evenimente mai frumoase, dar şi pentru oameni alături de care poţi construil. Aşadar, vorbim despre o investiţie în viitor, despre o integrare a lecţiilor primite în trecut.

HOROSCOP 4 decembrie - Vărsător 

Luna Nouă de azi se manifestă în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi pe termen lung, de colaborări sau activităţi care te implică doar pe tine. În plus, s-ar putea ca, în zilele următoare şi azi, să întâlneşti persoane care te inspiră, care au idealuri şi viziuni care sunt compatibile cu cele pe care le ai tu.

HOROSCOP 4 decembrie - Peşti

Luna Nouă de azi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că vor apărea, în prima parte a săptămânii viitoare, oportunităţi de a ieşi în evidenţă la locul de muncă, de a le arăta superiorilor că eşti capabil(ă) de mai multe lucruri decât s-au aşteptat până acum. În felul acesta, s-ar putea să atragi atenţia unei persoane extrem de importante, care te-ar putea ajuta să înregistrezi unele performanţe de-a dreptul remarcabile la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici