HOROSCOP Sâmbătă, 8 octombrie. Pluto iese din retrogradare. Acestor zodii li se ridică o piatră de pe umeri

Pluto revine azi la mersul direct prin semnul Capricornului şi se menţine pe aceeaşi traiectorie până în 23 martie anul viitor, când intră în Vărsător. Cu toate că este o planetă transsaturniană, care îşi face simţită influenţa doar în anumite contexte astrologice, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), dar şi celelate semne, ar putea simţi că li s-a ridicat o piatră de pe umeri.

24681 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Sâmbătă, 8 octombrie. Pluto iese din retrogradare. Acestor zodii li se ridică o piatră de pe umeri

Pluto

HOROSCOP 8 Octombrie - Berbec

Pluto revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că eforturile pe care le depui la serviciu se văd mai bine decât în ultima vreme. Pe de altă parte, unele provocări vor rămâne, dar s-ar putea să îţi fie mai uşor să le faci faţă decât de obicei. Aşadar, în anumite privinţe, s-ar putea să ai impresia că ţi s-a luat o piatră de pe inimă.

HOROSCOP 8 Octombrie - Taur

Pluto se întoarce azi la mersul direct prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca perspectiva ta asupra unor lucruri să se schimbe în bine. Poate că pui mai puţin decât de obicei răul în faţă, că încerci să vezi partea bună a lucrurilor în anumite privinţe. Te bucuri însă în continuare de o viziune realistă şi nu treci cu vederea lucruri care ar putea fi foarte importante.

HOROSCOP 8 Octombrie - Gemeni

Pluto se mişcă de azi începând în sens direct printr-o importantă casă relaţională din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să se mai regleze din dezechilibrele care există la nivelul raportului de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unele persoane cu care lucrezi. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite privinţe, să rămână unele tensiuni mocnite între voi, care vor necesita mai multe eforturi pentru a fi atenuate durabil.

HOROSCOP 8 Octombrie - Rac

Pluto începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că te numeri şi tu printre nativii(ele) care vor constata că se înţeleg mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei din jur. Pe de altă parte, există riscul să rămână unele chestiuni care pot inflama spiritele destul de uşor. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a nu ajunge în astfel de situaţii foarte tensionate.

HOROSCOP 8 Octombrie - Leu

Pluto se mişcă de azi încolo pe o traiectorie firească prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să ai un nivel mai crescut de energie, dar şi un randament mai bun în perioada care urmează. Pe de altă parte, tot va fi nevoie să faci faţă unor eforturi mari la locul de muncă, pentru care trebuie să te pregăteşti cât de bine poţi. Ia mai în serios odihna.

HOROSCOP 8 Octombrie - Fecioară

Pluto revine astăzi la mersul direct prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei dragi în perioada care urmează. În acelaşi timp, trebuie să ţii cont de fapt că s-ar putea să fi rămas unele tensiuni mocnite între voi, care pot stârni conflicte dacă deschizi anumite subiecte atunci când nu este momentul potrivit.

HOROSCOP 8 Octombrie - Balanţă

Pluto se întoarce azi la traiectoria sa firească prin casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca unele tensiuni experimentate recurent în raport cu cei dragi să se mai amelioreze. În ceea ce le priveşte pe altele, s-ar putea să fie nevoie să lucrezi mai mult, dar poate că eforturile pe care le depui în acest sens s-ar putea să fie puţin mai mici decât cele pe care le-ai făcut pân-acum.

HOROSCOP 8 Octombrie - Scorpion

Pluto începe azi să se mişte în sens direct prin casa comunicării din astrograma ta solară, astfel că s-ar putea să îţi fie mai uşor să interacţionezi cu cei din jur. Mai exact, experimentezi mai rar emoţii sau situaţii în care îţi este greu să spui ceea ce gândeşti sau ce simţi. Pe de altă parte, în anumite privinţe, s-ar putea să simţi încă o reticenţă la care va trebui să lucrezi şi în continuare.

HOROSCOP 8 Octombrie - Săgetător

Pluto revine astăzi la mersul direct prin casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să te descurci cu finanţele în perioada care urmează. Poate că te confrunţi în continuare cu unele lipsuri la acest capitol, dar din câte se pare, nu este vorba de ceva serios, de nevoi pe care să le simţi foarte acut. În felul acesta, le vei gestiona mult mai uşor decât înainte.

HOROSCOP 8 Octombrie - Capricorn

Pluto se întoarce azi la mersul direct prin semnul naşterii tale, indiciu cum că ai mai multă încredere în propria persoană şi că dai dovadă de mai multă asertivitate. Pe de altă parte, s-ar putea să existe situaţii în care dai dovadă de mai puţină flexibilitate decât ar fi de dorit. Aşadar, este foarte important să fii conştient(ă) de situaţiile de care ai parte în plan personal sau profesional, să te adaptezi corespunzător la ele.

HOROSCOP 8 Octombrie - Vărsător

Pluto începe azi să se mişte în sens direct prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să fii mai pozitiv(ă) cu privire la anumite lucruri. În unele privinţe, s-ar putea să pui încă răul în faţă, dovadă că poate au rămas unele lucruri din trecut pe care nu le-ai procesat cu totul, la care ar trebui să te mai gândeşti pentru a trage unele învăţăminte în ceea ce le priveşte.

HOROSCOP 8 Octombrie - Peşti

Pluto revine azi la mersul direct prin casa planurilor de viitor din astrograma ta generală, astfel că s-ar putea să ai mai multă încredere în proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele provocări să rămână, motiv pentru care trebuie să te asiguri că nu laşi garda jos, că tragi la fel de tare în ceea ce le priveşte. Altfel, progresele se lasă aşteptate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici