HOROSCOP Vineri, 10 februarie. Secretele acestor zodii sunt date în vileag. Sunt supuse la testul sincerităţii

Conjuncţia lui Mercur cu Pluto din Capricorn poate scoate azi la iveală secretele zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

28416 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 10 februarie. Secretele acestor zodii sunt date în vileag. Sunt supuse la testul sincerităţii

HOROSCOP 10 Februarie - Berbec

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că apar în discuţiile cu superiorii lucruri pe care ai tot amânat să le discuţi cu ei. Unii(ele) antivi(e) ai(le) semnului ar putea resimţi acest lucru ca pe o eliberare, mai ales dacă nu au fost ei(ele) cei(le) care le-au măturat sub preş. În cazul altora, s-ar putea ca acest lucru să nu cadă prea bine. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi, mai ales în cazul în care pot conduce la tensiuni.

HOROSCOP 10 Februarie - Taur

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Pluto în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, astfel că astrele ţi-ar putea furniza astăzi unele revelaţii care te aduc mai aproape de realitate, de cum stau lucrurile de fapt. S-ar putea să nu îţi placă unele lucruri pe care le observi, dar acest lucru te ajută pe termen lung, căci îţi permite să nu persişti prea mult în nişte tipare de gândire sau de acţiune care nu te avantajează deloc şi care ţi-au pricinuit unele neajunsuri până în acest moment. Schimbarea nu este uşoară, dar este cea mai bună uneori.

HOROSCOP 10 Februarie - Gemeni

Mercur face azi o conjuncţie cu Pluto în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, semn că ar putea veni în atenţia ta unele chestiuni financiare care nu ţin doar de tine, care depind şi de partenerul de viaţă şi/ sau de persoane cu care eşti într-o colaborare sau un parteneriat. S-ar putea să ţi se fi ascuns unele lucruri sau poate tu ai fost cel(a) care a ţinut un secret legat de finanţe faţă de ceilalţi. Oricare ar fi situaţia, este important să existe transparenţă într-un context ca acesta şi să se clarifice acele aspecte uşor confuze.

HOROSCOP 10 Februarie - Rac

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că s-ar putea să fie greu de comunicat unele lucruri în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoane cu care lucrezi. Poate că atingi o coardă sensibilă despre care nu ştiai că există sau probabil că ei fac acest lucru în ceea ce te priveşte. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele secrete care ies la iveală într-o formă sau alta. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de tact, să nu acţionezi aşa cum îţi dictează impulsul.

HOROSCOP 10 Februarie - Leu

Mercur face o conjuncţie cu Pluto în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să fie greu să schimbi unele obiceiuri alimentare şi/ sau unele aspecte ale stilului tău de viaţă care nu te avantează nici pe plan profesional, dar nici în viaţa personală. Pe de altă parte, s-ar putea ca destinul să te aducă în postura în care trebuie să iei o decizie fermă şi să ajustezi unele lucruri. În acest context, este foarte important să te gândeşti la sustenabilitate, la acele intervenţii pe care le poţi menţine pe un termen mai lung.

HOROSCOP 10 Februarie - Fecioară

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Pluto în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că ar putea plana asupra relaţiei tale cu ei un climat destul de tensionat pe parcursul acestei zile. Poate că unele lucruri au rămas nevorbite prea multă vreme şi acum încep să îşi arate colţii sau poate că doar trebuie să vezi anumite lucruri dintr-o altă perspectivă, ceva mai tolerantă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să te concentrezi pe ceea ce vă aduce mai aproape decât pe lucrurile care vă despart, care vă îndepărtează ca viziune şi în materie de comportant.

HOROSCOP 10 Februarie - Balanţă

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa familiei din horoscopul tău general, astfel că ar putea apărea tensiuni mocnite între tine şi unele persoane dragi. Poate că v-aţi ascuns unele lucruri reciproc în ultima perioadă, iar de data aceasta ele riscă să iasă la suprafaţă. Aşadar, pentru a contracara această posibilitate, ar fi mai bine dacă ai reuşi să stabileşti un dialog calm şi deschis pe aceste teme sensibile. În caz contrar, s-ar putea ajunge la vorbe pe care vei dori să le iei înapoi mai târziu sau la acţiuni care nu vă fac cinste niciunuia dintre voi.

HOROSCOP 10 Februarie - Scorpion

Mercur se întâlneşte azi cu Pluto în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că s-ar putea să îţi fie greu să porţi un dialog cu anumiţi interlocutori. Acest lucru se datorează faptului că te lupţi cu unele emoţi în raport cu ei sau în relaţie cu anumite subiecte pe care ai vrea să le discuţi cu aceştia. Sau poate că este vorba de unele tensiuni mocnite pe care încerci să le eviţi ori să le menţii în aceeaşi stare, fără a degenera. Pe de altă parte, dacă nu discuţi la timp unele lucruri, pot apărea probleme ceva mai târziu.

HOROSCOP 10 Februarie - Săgetător

Mercur intră azi într-o conjuncţie cu Pluto în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că trebuie să ai mai multă grijă în raport cu banii. Lucrurile s-ar putea să nu stea prea roz pentru tine pe acest plan, dar trebuie să-ţi dai seama de unde vin problemele. S-ar putea să nu fie prea clar acest lucru momentan, situaţie în care ar fi indicat să fii mai atent(ă) cu cheltuielile. Cel mai bun lucru pe care-l poţi face până clarifici situaţia este acela de a respecta cu sfinţenie lista de cumpărături şi de a nu te abate de la ea.

HOROSCOP 10 Februarie - Capricorn

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Pluto în semnul naşterii tale, ceea ce ar putea să te facă mai puţin deschis(ă) decât eşti tu în mod normal. Poate că încerci să laşi faptele să vorbească în locul tău, dar s-ar putea ca unele persoane din anturajul tău să aibă o impresie greşită despre acest mod de a fi al tău. Mai exact, s-ar putea să creadă că le ascunzi ceva sau că nu eşti pe deplin sincer(ă) cu anumite lucruri. Aşadar, comunicarea nu este ceva de care să te lepezi atât de uşor, la care să renunţi prea repede.

HOROSCOP 10 Februarie - Vărsător

Mercur face azi o conjuncţie cu Pluto în casa subconştientului din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de multe sentimente contradictorii astăzi. S-ar putea, de exemplu, să îţi vină în minte unele episoade din trecut sau să simţi că unele lucruri nu ar trebui să stea chiar aşa ca acum. Aşadar, marea provocare pentru tine astăzi este aceea de a-ţi face ordine în mine şi în suflet, de a te pregăti pentru un nou început care va avea loc cât de curând în viaţa ta. Încearcă să nu te temi de necunoscut, de a-l explora.

HOROSCOP 10 Februarie - Peşti

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, iar rolul acestui aspect astral este acela de a-ţi comunica faptul că te afli într-un moment de cotitură în ceea ce priveşte un proiect pe care îl coordonezi şi/ sau în care eşti implicat(ă) ori în ceea ce priveşte o relaţie de prietenie. Poate că se cade să iei o decizie în ceea ce le priveşte, dar caută să îţi dai timp de gândire înainte de a merge prea departe cu anumite lucruri. Trebuie să iei în calcul toate scenariile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici