HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – O zi cu mai multe coborâşuri decât urcuşuri. O singură zodie o scoate cumva la capăt

De dimineaţă, Luna din Balanţă face o opoziţie cu Jupiter din Berbec, iar apoi intră într-un trigon armonios cu Marte din Gemeni şi, în cele din urmă, într-un careu tensionat cu Mercur retrograd din Capricorn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de un început şi de un final de zi mai grele, dar unele lucruri se aşază în favoarea Balanţelor la prânz.

40970 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – O zi cu mai multe coborâşuri decât urcuşuri. O singură zodie o scoate cumva la capăt

Wikipedia Commons- W.J.Pilsak /NASA

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Berbec

Există posibilitatea să apară de dimineaţă conflicte între tine şi partenerul de viaţă. Ele s-ar putea să se acutizeze în a doua parte a zilei, când îţi dai seama că totul are o legătură cu raportul de forţe inegal care s-a dezvoltat în relaţia pe care o formaţi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de o tensiune similară în plan profesional sau în raport cu persoana iubită, mai ales dacă lucraţi împreună sau aveţi o afacere comună. Aşadar, încearcă să dai dovadă de răbdare şi nu lua în nume personal anumite lucruri fără mare importanţă.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Taur

În plan profesional, nu se arată o zi prea productivă. Problemele s-ar putea să înceapă chiar din prima parte a zilei, iar în a doua sa jumătate, este posibil să se complice şi mai mult. Ar putea fi vorba de sarcini de serviciu care te pun în dificultate într-o formă sau alta sau poate că nu ai suficientă energie mentală şi/ sau fizică pentru efortul care este necesar pentru a le face faţă. Oricare ar fi situaţia, cert este că s-ar putea să ajute dacă încerci să te organizezi mai bine, să îţi ierarhizezi priorităţile într-o manieră cât mai eficientă.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Gemeni
S-ar putea să îţi fie greu astăzi să găseşti timpul necesar atât pentru planurile de viitor, cât şi pentru proiectele în care eşti implicat(ă) astăzi împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Indicat ar fi să găseşti o modalitate de a le echilibra, de a nu fi nevoit(ă) să renunţi la niciun angajament important. În caz contrar, există riscul să te alegi cu reproşuri din partea celor dragi sau să te frustreze faptul că nu te bucuri de oportunităţile pe care le aduce timpul prezent, fie că este vorba de timpul petrecut cu apropiaţii ori de hobby-urile personale.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Rac

Planul profesional şi cel casnic şi/ sau domestic te solicită astăzi destul de mult, astfel că s-ar putea să existe momente în care te simţi ca un resort de care se trage în ambele părţi. Pe de altă parte, s-ar putea ca în ambele sectoare de viaţă să se întâmplă lucruri care nu suferă aşteptare, astfel că va trebui să îţi găseşti timp pentru toate, să te organizezi cât de bine poţi. În caz contrar, s-ar putea ca unele probleme întâmpinate acasă şi/ sau în familie să se complice dacă te dedici mai mult sectorului profesional şi provocărilor întâlnite acolo.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Leu

Există riscul să se nască azi tensiuni între tine şi unele persoane din jur, cel mai probabil pentru că îţi este greu să vezi unde anume se întâlnesc punctele voastre de vedere. Dar dacă în raport cu unii interlocutori este posibil să ajungi la un consens, cel puţin în prima parte a zilei, în ceea ce priveşte un coleg de muncă mai dificil, s-ar putea ca lucrurile să se complice mai mult. Încearcă să dai dovadă de tact şi răbdare, să intri în dezbateri cu mintea deschisă, cu intenţia de a încerca să vezi lucrurile şi din alte perspective noi.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Fecioară
Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav pentru tine astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să poţi ordona cumva lucrurile pentru a nu fi nevoie să apelezi la economii. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că nu te laşi pradă impulsurilor de moment la cumpărături. Acestea nu fac decât să pună şi mai mare presiune pe buget. Iar dacă te afli în ipostaza de a trebui să cumperi un cadou, mizează mai degrabă pe ceva util, care îi foloseşte într-un fel sărbătoritului(ei) decât pe un lucru scump, fără un scop real.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Balanţă
Se prefigurează de dimineaţă unele discuţii tensionate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cineva de la serviciu, ceea ce poate face colaborarea dintre voi destul de complicată. În a doua parte a zilei, este posibil să observi faptul că ai parte aceeaşi atmosferă şi în alte sectoare de viaţă, cum ar fi cel domestic. Aşadar, este nevoie să dai dovadă de toleranţă şi acceptare pe mai multe paliere, atât în viaţa personală şi în relaţiile cu cei apropiaţi, cât şi pe plan profesional. În anumite circumstanţe, nu va fi uşor să faci asta, dar trebuie să-ţi dai silinţa.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Scorpion

În prima parte a zilei, s-ar putea ca randamentul de care dai dovadă să nu fie cel mai grozav, iar lucrurile s-ar putea să nu se schimbe prea mult din acest punct de vedere în restul zilei. Dacă ai posibilitatea, încearcă să nu laşi pe altă dată activităţile mai solicitante din punct de vedere mental şi/ sau fizic. S-ar putea să nu faci prea multe progrese în ceea ce le priveşte şi există riscul să comiţi erori care te vor costa apoi multă energie şi timp pentru a le remedia. Concentrează-te mai degrabă pe treburile repetitive cu care eşti obişnuit(ă).

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Săgetător

În prima jumătate a zilei, este posibil să nu îţi găseşti prea uşor timp atât pentru planurile de viitor sau cu prietenii, cât şi pentru preocupările personale ori angajamentele luate faţă de apropiaţi. De fapt, această provocare s-ar putea să te urmărească pe tot parcursul zilei, dar ţine cont că aşteptările proiectate asupra ta sau pe care le ai în privinţa propriei persoane s-ar putea să îţi imprime o tendinţă către decizii pripite. Nu îţi asuma riscuri prea mari astăzi şi lasă raţiunea să preia controlul în momente de cotitură. Nu te lăsa presat(ă) să faci alegeri radicale prea repede.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Capricorn
Este posibil ca viaţa de familie şi cea profesională să te solicite în egală măsură astăzi. Ai putea fi tentat(ă) să te dedici mai mult mediului profesional, dar în acest fel, s-ar putea să te alegi cu reproşuri din partea celor dragi, care se aşteaptă să dai dovadă de o implicare cel puţin la fel de mare şi în mediul domestic şi/ sau casnic. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi aceste situaţii, căci în caz contrar, s-ar putea să nu realizezi ceea ce ţi-ai propus în niciunul dintre cele două sectoare de viaţă. Ierarhizează-ţi priorităţile cu foarte mare atenţie.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Vărsător

Există riscul să intri astăzi în polemici cu unii interlocutori, iar acest lucru s-ar putea să te afecteze cel mai mult în plan profesional. Poate că eşti mai predispus(ă) decât în mod normal la erori sau probabil că îţi îngreunezi inutil unele sarcini care ar fi fost, de altfel, destul de simple. Aşadar, este nevoie să dai dovadă de deschidere, să încerci să vezi anumite lucruri dintr-un alt punct de vedere decât cel cu care eşti obişnuit(ă). În caz contrar, s-ar putea să pierzi timp şi energie în dezbateri fără sens sau care nu te avantajează în cele din urmă.

HOROSCOP Vineri, 13 ianuarie – Peşti
Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze prea bine astăzi. Nu dispui de un buget prea mare, iar acest lucru s-ar putea să creeze tensiuni între tine şi cei dragi, mai ales dacă le-ai promis ceva şi nu te poţi ţine de acest angajament. Sau poate te frustrează pe tine faptul că nu poţi să îţi finanţezi unele hobby-uri sau interese. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să rezişti tentaţiilor şi să ţii cont de bugetul pe care îl ai la dispoziţie. În caz contrar, s-ar putea să ajungi să intri în economii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici